1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Yolumuz Tunus'a Düştü

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ali öncelikle seni tebrik ediyorum. Çünkü hilesiz hurdasız bir kariyerin var ve her kariyerininde böyle olduğuna eminim. Ben de hilesiz kariyer yaparım normalde onun için pek başarılı olmam. Bence asıl başarı turnuvalardaki başarıdır.Çok adam gördüm kariyerinde en küçük takımla bile şamp. olupta on. maçta birşey bilmeyen Bu sene çıkarsın inşallah.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Kaliteli kadron var sana şunu söyliyim ister elinde kim olursa olsun Abdülvahit'i Musa'nın yerine koy Süper Lig'de bile yıldız oluyor Abdülvahit.....
    Ve biraz da hızlı olursan süper olur ...
    Yok ya Musa değişilmez..

Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
    Mükemmel gidiyorsun Ali artık süper lige çıkarsın
    İnşallah.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ali öncelikle seni tebrik ediyorum. Çünkü hilesiz hurdasız bir kariyerin var ve her kariyerininde böyle olduğuna eminim. Ben de hilesiz kariyer yaparım normalde onun için pek başarılı olmam. Bence asıl başarı turnuvalardaki başarıdır.Çok adam gördüm kariyerinde en küçük takımla bile şamp. olupta on. maçta birşey bilmeyen Bu sene çıkarsın inşallah.
    yorumun için teşekkür ederim inşallah bu sene süper ligteyiz
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bank Asya 1.Lig 22.Hafta

Malatyaspor : 5 - 2 : Sakaryaspor

diyecek birşey yok Malatya bizden daha iyi oynadı 3 puanı haketti

16 Maç Sonra...

Bank Asya 1.lig 23.Hafta

Sakaryaspor : 3 - 0 : Karşıyaka

Gökhan Güleç'in mükkeml formu sayesinde kazandık.Gökhan gerçekten mükemmel bir transfer oldu bu sene daha ondan çok faydalanacağız

Gökhan Ödülü Kaptı

Sözünü Yerinde Tut Başkan!!

Bank Asya 1.Lig 24.Hafta

Kasımpaşa : 1 - 2 : Sakaryaspor

lider kasımpaşı yenerek çok önemli bir 3 puana imza attık böylece lidere 3 puan yaklaştık Gökhan yyine kurtardı bizi Helal Olsun Gökhann

Bank Asya 1.Lig Puan Durumu

Ligte iyi yerdeyiz Hedef ilk 2 çok iyi durumdayız takım olarak bence bu sene Süper Ligi hak ettik

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Play-offlara kalacak takım herhalde.Bence boşuna uğraşma zaten sezon sonu şutlanacan Ayrıca çok iyi bir performans tebrik ediyorum.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Play-offlara kalacak takım herhalde.Bence boşuna uğraşma zaten sezon sonu şutlanacan Ayrıca çok iyi bir performans tebrik ediyorum.
    2 yıllık sözleşmeyi imzaladım Sezon bittiyor gelimeler az sonra

Mesaj Yetkileri