1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Ermenistan - Türkiye [ Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup, 1. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Zan a nazaran dün Servet daha çok hata yaptı.

Servette inanıLmaz bir form düşükLüğü var. Kendisini toparLaması gerekiyor. Zan zaten beLLi ne zaman ne yapacağı hiç kestireLemeyen bir oyuncu birde Servet böyLe formsuz oynarsa işimiz çok zor.
    Zaten iki futbolcuda en iyi zamanlarında bile patlamaya hazır bir bomba gibi olduklarından hep elimiz yüreğimizde maç seyrediyoruz.Buna rağmende o ikili bozulmuyor ben asıl ona şaşıyorum abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Zaten iki futbolcuda en iyi zamanlarında bile patlamaya hazır bir bomba gibi olduklarından hep elimiz yüreğimizde maç seyrediyoruz.Buna rağmende o ikili bozulmuyor ben asıl ona şaşıyorum abi.
    Haklısın kardeşim sonuna kadar haklısın .. Eskiden Toraman vardı şimdi Zan, Beşiktaş da az çekmedi bunların elinden.. Ama Türkiye de stoper (ki bu terim bence o mevki için çok yanlış ama çoğu kişi öyke kullanıyor, aslında ön liberonun adı stoperdir) yetiştirme sıkıntısı çekiyoruz üç büyükler baktığımızda edu lugano, sivok gökhan servet meira egemen song ki egemen yeni yeni katıldı.. yani çok kısır ben düşünüyorum Anadolu takımlarımızdan alalım ama orası da öyle pek aklıma gelmiyor aklıma geleni de kadroya çağırmıyor , yahu gurbetçi futbolcularımızadan hiçbirisi mi defansif oynamaz hep mi atak gurbetçilerimiz var? Yıldıray mevlüt halil hamit serhat nuri hep atak hep atak , bi gurbetçi bulabilriz düşüncesindeyim ama bakalımm
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri