1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: FM2009 - Yardımcı Menajerin Katkısı (Geliştirilmiş Özellik)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antremanlarda değişiklil açıklanan kadarıyla ppm özelliği eklenen var, bir de tüm yeniliklerin hemen açıklanmadığını, bazılarının ise hiç açıklanmayıp oyun oynarken bizim bulacağımızı açıklamaları da antremanlarda da değişiklik yapmış olabilecekleri izlenimi vermektedir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Antremanlarda değişiklil açıklanan kadarıyla ppm özelliği eklenen var, bir de tüm yeniliklerin hemen açıklanmadığını, bazılarının ise hiç açıklanmayıp oyun oynarken bizim bulacağımızı açıklamaları da antremanlarda da değişiklik yapmış olabilecekleri izlenimi vermektedir.

serkan doğru söylüyorsun ppm özellikleri verebilekmek aslında az şey değil ama bunun işlerliğide önemli meslea ne kadar bir sürede alcak bu oyuncu özelliği veya bu kazandırdığımız özellikleri gerçekte maç motorunda görecekmiyiz yoksa oyuncu bilgilerinde yazılı bir yazdan ibaretmi kalacak...bu da çok önemli benim için ...

henüz açıklanmayanlara gelirsek kardeş...şimdi şöyle bişey var...

değişiklik muhakkak vardır ufak tefek ama benim hayalimde ki gibi köklü bir değişiklik olmadığuı belli çünkü çok önemli bir değişiklikleri açıklamayı ertelemezlerdi diye düşünüyorum...

antrenman atrenman diye niye uzatıyorum diye bilirsin serkancım ...veya ne bekliyordun diyebilirsin...

evet FM içerisinde değişiklik yapmakta gıdım gıdım gidiyor demiştim.. o yüzden antrenman sisteminde büyük bir değişiklik zor olurdu ki yapmamaışlar ama dikkat edersen antrenman sisteminde 2 senedir 2007 ve 2008 dede ufak değişiklikler yapıldı...ben bu sene bir bomba bekliyordum ama o bomba 3d olarak patladı...

antrenmana gelince biz oyunda teknik direktörüz menejeriz...evet transferler evet bütce bunlarda menejerin işi ama menejerin en önemli işi takımını çalıştırma iyi antrenörlük yapmak ve maçlara çıkıncada iyi taktik vermek...

yani transfer medya bütçe bunlarda mnejerin işi bunlarda zevk veriyor ama bir futbol takımındaki menejerin ana görevi takımını iyi çalıştırmak ve maçlarda iyi taktikler verip galibiyetler almak...

FM bu konu üzerine daha fazla eğilmesi lazım...

bak FM forumumuzda antrenman ve taktiğin ne kadar önemli olduğu transferin medyanın ikinci planda olduğu şuradan belli...

bizim forumumuzda antrenman taktik bölümü ne kadar çok ziyaret ediliyor ...onlarca yazı ve yeni taktik antrenman programı yapılıyor ....insanlar antrenman ve taktik odasına uğramadan bu forumdan neredeyse çıkmıyor...

peki ya medya...kaç kişi bu forumda medya üzerine bir yazı yazdı....kaç kişi....

elbette vardır ama bu taktiğin antrenmanın önüne popülaritesine yaklaşabiliyormu...

özünde demek istediğim şu....

bir menejeri menejer yapan en önemli husus antrenman ve taktik hususu bu yüzden FM forumlarınında en popüler konu başlığıklarından biri bu konular...

ama FM son yıllarda antrenmanı taktiği unuttu gibi..ufak tefek hani klaf olsun beri gelsin değiiklikler...

varsa yoksa gelişmiş medya gelişmiş medya...hay medyan batsın..ne yapayım medyayı...olmasa ne olur...

ama mesela bir antrenman değişikliği yapılsa ve ben koçlara talimat verip birebir oyuncularla ilgilense...

mesela oyuncunun en zayıf noktalarına temas edip geliştirebilmek için rutin antrenman haricinde özel çalışma programı verebilsem... vs. vs.

veya maç günü taktiklerinde artık oyuncumu istediğim her bölgeye yerleştirsem o daireciklerden kurtulsak...mesela belki ben 6 lı defans istiyorum hepsinide çizgi üzerinde oynatacağım ..neden 4 tane...

oyuncular bire bir taktiklerimizi uygulamaya daha fazla meyilli olsa..

güzel olmazmı dostum...üç beş medya sohpetinden çekici olmazmı ...

artık ilerleyen zaman gösterecek....

Mesaj Yetkileri