mustafa kardeş,,,
foruma girdiğim günden beriki değişik konu başlıklarında onlarca yazı yazdım forumunuza..
bu açtığınız konu başlığı neredeyse yazdığımız bir çok yazının ortak bir paydada buluşması gibi...
çünkü sizlerin tüm çabası ve bizlerin tüm yazıları aslında 2009 datasının daha iyi olması içindi...
öncelikle hemen belirtmem gerekirki ne kadar eleştiri olursa olsun bu forum yazarları ve okuyanların iyi bilmesi lazımki ..FM türkiye araştırması gerçekten diğer bir çok ülkeden kıyaslanamayacak kadar üst seviyede...
zaten iyi araştırma iyi bir ekiple olur...en sert eleştrilere bile sabırla cevap veren mantıklı futbolu iyi bilen bir ekibin başındasınız...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
araştırmaya çok eleştiri yaptığımda oldu..
hatırladıklarım içinde
Semih şentürk için çok eleştri yaptım
genç oyuncular konusunda diğer ülke araştırmacılarının bizden daha rahat davrandığını yazdım..
takımlarımızın reputationunun biraz daha yükselebileceği konusunda yazdım..
hepsinede yöneticilerden cevap aldım iyi veya kötü uzun veya kısa ama muhakkak cevaplandırıldım...
2009 datasından beklentilerimiz için açmışsın konuyu .....
muhakkakki çok iyi bir çalışma olacak...
ama yinede çok eleştrilecek...
2009 yamasından en büyük beklentim mümkün olduğunca hataları sıfıra indirilmesi ve biraz daha türk oyunculara olan güvenin artması...
Semih örneğinde olduğu gibi FM nin kimi bazı kriterlerine çok uymadığı için mecburen CA SI VE PA sı düşük kalan ama gerçekte son derece değerli olan bazı futbolcularımız için yerinde değişiklikler yapılırsa...
Futbol takımlarıız herry kewall gibi milan baros gibi guiza gibi dev oyunculara imza attırabiliyorken reputationları biraz daha artırılsa....
nisan ayında karlı havada oynanan maçlar olmasa..
ikinci lig takımlarımızın bir çoğu sıfır lira veya 15-25 bin gibi komik transfer bütçeleri olmazsa...
yine tüm zamanların en iyi araştırmalarından biri olacağından eminim..
başarıların devamını diliyorum tüm araştırmacılara..