sonucta oyunda milli takimin basinda fatih terim var biz yokuz bu da cpu nun milli takimi istedigi bigi yerlestirmesi pek bi abartili degil bence keza kaleye bir kaleci yerine bir oyuncu konulsa sacma olabilir ama volkan yaman in hakan balta nin yerine oynamasi pek de anormal bi durum degil
soyle ki oyun icinde baktigimiz da bakiyorsunuz henry yedek yerine ezquerro oynuyor(2008 ıcın konusuyorum) bıze kalsa vay henry yedek olurmu derız ama takımı yoneten cpu umarım anlatabılmısımdır...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyun mantıgı ıle bakarsak fenerbahce sezon basında 25 mılyon transfer butcesını ayırıp 24 mılyon harcadıysa bız yenı oyun actıgımızda bıze verılıcek olan 1 m gıbı transfer butcesı bana pekte mantıklı gelmıyor acıkcası sonucta takımın basına gecen her menajere belırlı bır transfer butcesı ayarlanması gerek arkadasın bırı konunun basında boyle bı durum olsa xavı alonso gelırdı demıs xavı alonso ulkemıze gelmek ıstemedıgı ıcın kabul etmemıs teklıfı yanı sorun para da degıl yenı transfer sıstemınden umıtlıyım arkadaslarımızın dedıgı gıbı guıza meıra baros geldıkten sora buyuk oyuncuların para ıcınde olsa oyunda ulkemıze gelmesını beklıyorum ınsallah beklentılerımız bosa cıkmaz