1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Gökçek'ten İzmir'e müjde

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İzmir'e mi valla çok güzel olur, gül gibi stadlar boşuna yatıyor, çürüyor burda

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    İzmir'e mi valla çok güzel olur, gül gibi stadlar boşuna yatıyor, çürüyor burda
    Hangi gül gibi stadlar çürüyor.Atatürk'mü futbol ile alakası olmayan sahaya çok uzak tribünleri olan stat.Yoksa her hafta 2 maç oynanan Alsancak'mı.Her iki statta da yeternice maç yapılıyor.İzmir'in Ankara'nın vereceği bir takıma ihtiyacı yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Hangi gül gibi stadlar çürüyor.Atatürk'mü futbol ile alakası olmayan sahaya çok uzak tribünleri olan stat.Yoksa her hafta 2 maç oynanan Alsancak'mı.Her iki statta da yeternice maç yapılıyor.İzmir'in Ankara'nın vereceği bir takıma ihtiyacı yoktur.
    Vardır.. Stadın futbol ile alakasının olmaması yüzünden, stadın tribünleri düzeltilmiyor. Her hafta iki maç oynanan, Alsancak'ta bir Süper Lig maçı izleyebilmek için kaç sene bekleyeceğiz dersin?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Vardır.. Stadın futbol ile alakasının olmaması yüzünden, stadın tribünleri düzeltilmiyor. Her hafta iki maç oynanan, Alsancak'ta bir Süper Lig maçı izleyebilmek için kaç sene bekleyeceğiz dersin?
    Alsancak'ta ben geçen sene 10'a yakın amatör küme maçı izledim.Takımım hangi ligde ise ben o lige giderim lige göre maça gitmem.Bu sene de 3.lig maçlarına gideceğim gücüm ve zamanım yettikçe.Eminim birçok Göztepeli,Karşıyakalı ve Altaylı kesim benim gibi düşünüyor.En azından maçlara gidenler.

Hatta Alsancak yetersiz bile kalıyor.

Mesaj Yetkileri