Arkadaslar uzunca bir aradan sonra yine kariyerime kaldigim yerden devam ediyorum. Açikçasi kariyerimi çok az kisinin takip ettigini saniyordum ama geçen gün bir mesaj aldim ve takip edip yazmayan insanlarin olabilecegini düsünüp geri döndüm![]()
Sezona baslar baslamaz Bursaspor tarihinde ilk kez 3. bitiren benle yeni sözlesme teklif ettiler ve bende hiç parami arttirmadan kabul ettim.![]()
Daha sonra serefsizlik yapip transfer bütçemi 2M euro verdiler
Ilk önce Transferlerimi Yayinlamak istiyorum. Bu paraya bu kadar
ve son olarak arkadasimin bana tavsiye ettigi herrera...
Klüp birazcik borç içinde oldugu için geçen sezon iyi bir performas sergileyen MArcelinho'yu yönetim göndermek zorunda kaldi.
ve kadromda düsünmedigim genç oyunculari kiraya verek transferimi noktaladim
3 adet transferden sonra transfer bütçemizin neredeyse tamamini Antrenör, Doktor ve Gözlemcilere ayirdim. Adnan Örnek disinda tüm personelim degisti.Eskiden yizdiz seviyesi yerlerde sürünürken su anda neredeyse mükemmel bir seviyede..
Geçen seneki 3. lük Bursa için ilk senemde basariydi ama benim daha büyük oynamam gerekiyordu ve bu yüzden taktigimi degistim.. Ama görüldügü üzere 5 maç yaptim ve ligte sonuncuyumIsin ilginç yani bir tek Besiktasa yaramis olmasiydi
Bu durumda tekrar 4-4-2 lik düzene geçtim.. Bundan sonraki maçlarim çok daha iyi olacagina inaniyorum.. Yasadigimiz bu büyük puan kayiplari bizi bu sene epey sikicak gibi dursada, Bursaspor'a güvenimiz tam.
Ilk Lig Maçi:
Uefa Eleme Maçi:
2. Lig Maçi:
3. Lig Maçi:
Uefa Eleme Maçi:
4. Lig Maçi:
5. Lig Maçi:
![]()

ve son olarak arkadasimin bana tavsiye ettigi herrera...