Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 158 sonuç

Konu: Bursaspor'la Amaç ŞL kupası

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bizim yapabiLeceğimiz tek şey Pandevin Lazioda oLmamasını diLemek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ivankov, tecrübe kazanmamış Sinan Bolat'tan kat kat iyidir bence. Bu arada oyuncu kadronu (Squad) ekleyebilir misin?

Galatasaraylı12 : hehe inşallah olmayız. Olmamaya çalışıcaz. Fener gibi sıfır çekmeyiz

Pandev sanırım Man.Und a gitmişti.. Bilmiyorum ama Pandev adlı oyuncu bizim için pek bir şey ifade etmiyor Onun için özel bir önlem almayacağız

Genel Yorum: Son maçlarda aldığımız sonuçlar iyi.. Bir çok 3 puan aldık. Uefa kupalarında 3 maçta 4 puan çok kötü değil.. İnşalah 3. falan çıkabiliriz...
    Sentugo.

güzel bir kariyer devamını bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

bursa'yla iyi gidiyorsun bence 1-2 sezon içinde UEFA'yı alabilirsin...

toparlana bilirsin guilherme die bir forvet var bidahki donemde onu alablirsin cok isine yarıyacaktır
    başarılar dilerm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    güzel bir kariyer devamını bekliyorum...
    Teşekkürler.. Devamı geliyor.. Yarım kalan bir kariyer olmayacak.

Quote Originally Posted by JOHN42 View Post
    bursa'yla iyi gidiyorsun bence 1-2 sezon içinde UEFA'yı alabilirsin...
    İnşallah şansın yardımıyla iyi kuralar çekersek Uefa'da başarılı olmak istiyorum. Takımımda kaliteli defans adamları yok.. Seneye çok iyi defans adamları almaya karar verdim.

Quote Originally Posted by blacqthe1 View Post
    toparlana bilirsin guilherme die bir forvet var bidahki donemde onu alablirsin cok isine yarıyacaktır
    başarılar dilerm
    Guilherme. hıım. Valla baksam iyi olacak.. Takımımda iyi bir yedek forvet yok. Bonservisi pahalı değilse takıma katabilirim. Bursaspor olarak maddi durumum şu anda biraz kötü.

Ve Bursaspor'da İmza Günleri!

Galatasaray'ın Genç yeteneği, daha önceden de bir sene kiralık oynayıp iyi bir sezon geçiren Aydın Yılmaz. Bu oyuncular 2009'da takımda olacak çünkü sözleşme yenilemediler, yenilettirmedim hemen kaptım

Beşiktaşın -9 potansiyeli olan BATUHAN

Yine beşiktaş'tan Hem Dm hemde Defansta görev yapabilen, genç yenetek, Bursa'nın çok şeyler beklediği Koray Şanlı...

Trabzonspor'un çok şey beklediği Barış Memiş, Artık Bursada!

Şanssız bir beraberlik.

İyi bir skor... ama yetmedi...

UEFA'DA SON PUAN DURUMU!

Bu sonuçlar altında Mehmet Ayın Oyuncusu Seçildi.

Ve Böylece Ligin İlk yarısı Bitti

Kötü bir başlangıca rağmen, hala ilk 5'e girme umudumuz var..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sana bir şey diyeyim mi , transfer on numara .... Performans berbat , kusura bakma ama bu kadroya , takıma hiö yakışmıyor yani ...

Genç yetenekler alırken elindeki gençleri unutma derim. Kadroyu gençleştiriyosun herhalde. 9.luk bence geçen sene UEFA ya giden bir takım için iyi değil...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    sana bir şey diyeyim mi , transfer on numara .... Performans berbat , kusura bakma ama bu kadroya , takıma hiö yakışmıyor yani ...
    Abi tamam Transferlerim iyi ama yukarıdaki tüm oyuncular takıma seneye katılacaklar.. Şu anki kadrom kısıtlı diyebilirim.. Ayrıca tüm forvet oyuncularımın aynı anda sakatlanması şu durumu yarattı.. Bende biliyorum millet gibi oynamayıp tüm maçlarımı kazanmayı ama böylesi daha mantıklı bence

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Genç yetenekler alırken elindeki gençleri unutma derim. Kadroyu gençleştiriyosun herhalde. 9.luk bence geçen sene UEFA ya giden bir takım için iyi değil...
    Abi kadromu gençleştirmeye çalışmıyorum. Orta yaşlı ve kaliteli futbolcuların bonservis bedelleri çok yüksek. Onları takıma katamıyorum. Elimdeki Sercan ve Fatih'e gerekli önemi veriyorum.

Gelelim Maçlara

Tr Kupası Maçı

Gençler İle Lig

Tr Kupası Maçı

TÜRKİYE KUPASI SON DURUM!

TR KUPASI KAYSERİ

20. HAFTA LİG DURUMU

TR KUPASI KAYSERİ 2. Maç

25. Hafta LİGTE SON DURUM

ve Uğur Soysal Bursa'da..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Evet sentugo Türkiye kupasında gruptan cıkmıssın ama kayseriye maglup olman bişeyi degiştirmez içerde yeneresin büyük ihtimal tam okuyordum puan durumunu gördüm 6. sın üstünde konya var ve mac da konya ile dedim ben yorum olarak mutlaka ilk 4 e girmen lazım diyeyim ama gerek kalmadı sen diyecegimi yapmıssın bile hemen altta görünce sonucları gs yi de gec sonra hedef yukarısı sana güveniyom ben sahsen yaparsın ins
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hoca cok basarılı gidiyorsun ama koray sanlı yerine higuainin fotosunu koymussun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Evet sentugo Türkiye kupasında gruptan cıkmıssın ama kayseriye maglup olman bişeyi degiştirmez içerde yeneresin büyük ihtimal tam okuyordum puan durumunu gördüm 6. sın üstünde konya var ve mac da konya ile dedim ben yorum olarak mutlaka ilk 4 e girmen lazım diyeyim ama gerek kalmadı sen diyecegimi yapmıssın bile hemen altta görünce sonucları gs yi de gec sonra hedef yukarısı sana güveniyom ben sahsen yaparsın ins
    İnşallah iyi biter abi.. Aynen

Quote Originally Posted by kalarda View Post
    hoca cok basarılı gidiyorsun ama koray sanlı yerine higuainin fotosunu koymussun
    Phuhaha Bende diyorum bu iki oyuncu birbirine bu kadar benzer

Yine bir rekor kırdık. 8 kez üst üste galibiyet alıyormuşum ligte.. İyi bir başarı

Kayseri'yi altettikten sonra daha yenebileeğimiz bir kulüp geldi karşımıza, yedek kadro ile çıktık bakalım onlar napıyorlar diye.. Ve kazandılar.. Afferim

Bu arada Mehmet yine, her zaman olduğu gibi ayın oyuncusu seçildi. Bundan başka seçilen yok zaten

Fener iyi gidişe bir dur dedi.

ve Bir transfer Haberi Daha.. Kaleci Martinez Bursaspor'da. Seneye tabiki

Bir sonraki mesajımda lig bitmiş olacak.. Yılın oyuncuları, vesaire, Yeni sezondan yeni transferler ile birlikte bazı bilgileri ekleyeceğim... Eksik olmayın
    Sentugo.

29 maçta 48 gol yemek çok fazla. Kaleci değişikliğine gitmen iyi olmuş. Defansa iyi birini alman şart. Fb'den 3 gol az atmışını bu da forvetlerin çalıştığını sorunun defansta olduğunu gösteriyor...

Tebrikler son maçlarda çok iyi toparlamışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. yarıya bomba gibi başlamışsın helal olsun..İnşallah 2. olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çok iyi gidiyorsun.Neden bilmem ama Bursa sempati duyduğum bir takım.2.lik önemli.İnş. 2. olursun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler.. Hemen bir yorumlayacak olursam, evet iyi bir gidiş var takımda.. Ama malesef Beşiktaş ligi ikinci bitirdi...

Tr Kupası Yarı Final Maçı

Kocaelini'de eledik.. Final maçımızda kupayı kaldırmak istiyoruz

KUPA FİNAL MAÇI GALATASARAY İLE OYNANACAK.

TR KUPASI FİNAL MAÇI

Bu sırada Mustafa Sarp Ayın Oyuncusu Seçildi.

Guiza Gol kralı oldu.. Mehmet ikinci en çok gol atan oyuncu oldu...

Sercan doğal olarak En değerli genç oyuncu seçildi.

Oyuncu verileriyse şöyle oluştu.

Genel Değerlendirme: Takımın bu sene'de 3. bitirmesi istikrar olarak görülebilir ama geçen seneden daha kaliteli bir kadromuz vardı.. Bu durumda eni üzdü. Gerçi ligin başında alınan kötü sonuçlar ve tüm forvet oyuncularımın aynı anda sakatlanması bu durumu yarattı ama seneye asla böyle bir şey olmayacak.. Çok gol atıp çok gol yiyoruz.. Seneye bunu düzelteceğim. Bursa taraftarına istediği şampiyonluğu getirmeye çalışacağım...

Şimdi Gelelim en sevdiğim kısım olan, TRANSFER İPUÇLARINA

Seneye takıma 2 Kaliteli Defans,
    1 Çok iyi Kanat Oyuncusu
    Ve zaten yukarda belirttiğim çok kaliteli isimler olan Batuhan,Aydın Yılmaz,Koray Şanlı,Martinez,Barış Memiş,Uğur Soysal,Goldis gibi isimlerde katılacak.. Seneye tatışmasız en büyük favoriyiz..

Bİr sonraki mesajımda transferler, hazırlık maçları bilmem ne falan ekleyeceğim hep...
    Sentugo.

Türkiye Kupasını alamamışın inş. bir dahaki sezona, sezonun sonlarına doğru iyi bir çıkış gerçekleştirmiştin bu takıma faydalı oldu. Sercan'dan çok ümitliyiz, M.Yıldızla iyi bir ikili oluşturdular. Beni en çok şarşırtan Veli Acar oldu (16 Asist). Son olarak ilk 11 i bizimle paylaşırsan yorum yürütmek açısından iyi olur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi ilk 11'im ikinci sezonda şöyleydi..

Kalede İvankov ve Sinan paylaştılar
    Kaebi-Valery-Nahao-Ömer Erdoğan-Herrera
    Veli Acar-Mustafa Sarp-Wijnaldum-Eren Albayrak
    Mehmet Yıldız-Sercan Yıldırım.

İşte böyleydi.. Valla bende Veli'nin bu kadar istekli oynamasına çok şaşırıyorum.. ÖZellikleri çok sıradan ama özellikle içeri yaptığı driplinglerle coşturuyor.. 16 asit'in hiçbiri kornerden de değil.. Hepsini kendi başına yaptı, topu alıyor, rakiplerini geçiyor ve ortasını yapıyor ama devamlılığı yok. Her maç bu performasını sergileyemiyor. Şu anki değeri 3 M pound oldu.. Onu satıp iyi bir kanat oyuncusu alabilirim..

Sercan ve Mehmet gerçekten iyiler. Mehmet'i pivot olarak oynatmıyorumda görevi o oluyor, sercan ise cezasahası dışından alıyor topu ilerliyor, beklenmedik vuruşlarla gol atıyor.. Top kapıyor, böyle şeyleri çok yapıyor.. Özellikle Sercan'ı büyük takımlar istiyor ama herhangi bir teklif yok.. her maç onu izlemeye iki üç takımdan geliyorlar.. Elimizde tutmaz gittikçe zorlaşıyor.. Seneye bu ikilinin yanına birde Batuhan eklenince tadından yenmez diye düşünüyorum.

Eren Albayrak ise daha 18 yaşında.. O da çok iyi. Son vuruşları başarılı.. Benim takımımda bano oynayacak isimlerden birisi..

Mustafa Sarp çok kaliteli bir isim.. Murat Duruer formayı kapamadı ondan.. Takıma sonradan girmeye devam ediyor ayrıca Murat'ın kondisyon problemi var.. çabuk yoruluyor..

Wijnaldum daha çok genç ve takıma çok şeyler kattı. Şu anda kulüpten ayrılmak istiyor.. İyi bir teklif gelirse satabilirim..

İşte tek sorun defans hattında gözleniyor.. Herrera denilen adam kanatların heryerinde oynuyor ve Bursa'ya ayak uyduramamıştı, inşallah seney ayak uydurur.. Sol bek tam sorun oldu çünkü.. Defansın ortasındaki isimleri değiştiricem.. Valery sağ tarafta da oynayabiliyor.. kaebi ise gerçekten iyi bir oyuncu.

Takımda Fatih Kurtuluş ve Duruer murat'tan başka kaliteli yedeklerim yok. Bu sene bunun eksikliğini hissettik. Seneye takımda çok iyi kaliteli oyuncular var...

Tr kupasını da alamadık zaten. Çok umutlanmıştım.. Gs ile grupta falan da maçlarımız olmuştu takımlarını biliyorum ama Skibbe gidiyor genç oyuncuları oynatıyor.. Forvette falan Cem Sultan'ı oynattı, o da çok iyi oynadı valla.. Ama harbiden Lincoln'den vazgeçemiyor

Fener açık ara şampiyon olup beni şaşırttı valla..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar keşke hedefi biraz daha küçük belirleseydin seneye şampiyon olabilirsin ama şampiyonlar ligi için daha zaman var gibi geldi bana

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

gecen seneyi yine de iyi gecirmişin saydıgın oyuncularla beraber takım muhakkak ii olacaktır
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar keşke hedefi biraz daha küçük belirleseydin seneye şampiyon olabilirsin ama şampiyonlar ligi için daha zaman var gibi geldi bana
    Ama şöyle bir durum var.. Ben bu başarıyı 5 sene içinde alacağımı söyledim.. Daha 2 sene geçti ve bence takım ilk aldığımdan çok daha iyi durumda.. Eminim 5. senenin sonunda 1 adet Şampiyonlar Ligi şampiyonluğumuz olur.. Hedefi düşük seçersen, asla daha iyi olamazsın!

gecen seneyi yine de iyi gecirmişin saydıgın oyuncularla beraber takım muhakkak ii olacaktır
    Teşekkürler abi.. Diyecek bir şey bulamadım şimdi

Geçelim Kariyerin devamına....

Geçen sezon takıma takviye edilen Herrera, Bursa'ya ayak uydurmamıştı, şimdi bu durum hallolduğuna göre, bir problem yok

BURSA'DA TRANSFER SESLERİ!

Matias Cahais, Bursa'da..

Beşiktaş'ın yıldız savunma oyuncusu artık Bursa için top koşturacak..

Ve beklenmedik bir isim, Yattara Bursa'da..
    Taraftarlar ise bu transfere sezon başında tepkililer.

Bu yeni isimlerin dışında Takıma daha çnceden haber verdiğim;
    Batuhan
    Aydın Yılmaz
    Koray Şanlı
    Barış Memiş
    Uğur Soysal(16 yaşında genç bir bek)
    Goldis(Gereksiz bir transfer )

gibi isimlerde katıldı. Takımımız u sezon geçen sezonlardan çok daha güçlü ve kadro rotasyonunda sağlam isimlere sahip...

Genel olarak Transfer Listesini taktim edeyim.

Yaptığımız hazırlık maçları.. ( Barca'dan 7 yedik )

Bu arada Türkiye Süper Kupa'da kupanın sahibi Galatasaray oldu.. Fener'i yendiler..

Uefa Grup Ön eleme Maçı

Uefa Grup Ön eleme Maçı - 2

Mehmet Yıldız ŞOV!!!!
    Ve mehmet Bursaspor'un tarihine geçiyor... Eh bir maçta 5 gol atmak kolay değil..

Fener Maçı

5 Maçın sonunda oluşan puan durumu.. Şu nada averaj ile birinci gözüküyoruz..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baştan sona okudum güzel bir kariyer oluyor;eğer yeterli paran olursa forvete Henri Saivet'i al yüzünü kara çıkartmaz Ayrıca defansa Matias Cahais,Maximiliano Oliva ve forvete de Cruzeiro'dan Guilherme'yi alabilirsin(tabi paran varsa )

Ayrıca istersen benim hazırladığım shortlistide indirebilirsin...

EDİT:senin mesajından önce yazmıştım Matias Cahais'i almışsın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

yaw bu mehmet yıldızın hali ne her mac atıyo masallah
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Baştan sona okudum güzel bir kariyer oluyor;eğer yeterli paran olursa forvete Henri Saivet'i al yüzünü kara çıkartmaz Ayrıca defansa Matias Cahais,Maximiliano Oliva ve forvete de Cruzeiro'dan Guilherme'yi alabilirsin(tabi paran varsa )

Ayrıca istersen benim hazırladığım shortlistide indirebilirsin...

EDİT:senin mesajından önce yazmıştım Matias Cahais'i almışsın
    Valla kardeşim şu anki durumumla bu oyuncuları alamam.. Maddi durum yavaş yavaş düzeliyor ve dediğin oyunculardan Saiver'e oyunun başında teklif götürmüştüm, bonservisi ucuza geliyor diye, kendisi gelmek istemedi.. Guilherme ise ikinciye tavsiye ediliyor.. Ama sanırım forvet bölgemde bir sorun yok.. Mehmet Yıldız formda, Sercan Yıldırım ve Batuhan Karadeniz gibi forvetlerim var.. Pek bir sıkıntı çekmeyeceğim sanırım

Bu arada senin shortlist'ini de indirmiştim zaten

yaw bu mehmet yıldızın hali ne her mac atıyo masallah
    Valla bu gidişle gol kralı bile olur

Gelelim maçlara
    Uefa Kupası Eleme Maçı

Gol gollü bir maç daha..

Antalyaspor Türkiye Kupası Eleme Maçı

Antalya'da aldığımız galibiyetten sonra kaldığımız grup

Uefa Kupası Eleme Maçı

vee Uefa kupasındayız...

Uefa Kupasındaki grubumuz böyle.. Ayrıca diğer Türk takımlarını da gösterdim

İki maçtır yeniliyoruz... Zaten şu iki takıma bir türlü uyuşamadım.. Sürekli kazanıyorlar..

Uefa Grup Maçı

veee 10 maç sonucunda oluşan puan durumu...

Kaybettiğimiz iki zorlu maçtan sonra kötü bir sıradayız....
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıran önemli değil 2 maç kazansaymışsın 2. olacakmışsın hala iyi gidiyorsun
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

düzelir bursamız.totnım olayı süper olmuş.mehmet ve sercan götürüo takımı.haydi bastır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Düzelir düzelir

Şl Ligi Maçı

İki adet sakatlık çıktı:

Uefa'da 3 maç sonucunda 1.'yiz...

veee bir transfer haberi.. Egemen seneye tekrar bursa'da

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

oo transferler süper fikstür süper saveyide paylaşırsın.(uefayı almadan gözüme görünme )
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Save dosyasını sezon sonunda paylaşmak daha iyi olur kanımca

Tr Kupa Maçları

Uefa Maçı

VEE TARİHİ BİR MAÇ.FENER MAÇI. 7-0

22. Hafta sonunda oluşan Lig Tablosu

Bu arada ara transfer döneminde takımımızın en önemli oyuncularından Wijnaldum satıldı..
    Sentugo.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri