1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Blanquillos La Liga'yı fethetmeye hazır[Zaragoza]

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Arkadaşlar süper transferler yaptım. Tabii maliyeti de çok oldu. Tamı tamına 165 mn gitti transfere.Bu sene bir şey olmazsa bir daha mali krize de girmeyiz.İddialıyım bu sene ilk 4 istiyorum.

Gelelim transferlere

-->Hollandalı bir kaleci aldım

--> Belçikalı 20 yaşında bir DR , Brezilyalı bir DC , Kafa toplarında üstün arjantinli bir DC , Hollandalı bir DL aldım

--> Portekizli bir DMC aldım ( Bu çok kolay oldu gibi )

--> Forma satışlarını artıran süperstar bir forvet aldım.

-->Ayrıca Matuzalem ve Ewethon da kiradan döndüler.

Arkadaşlar transferlerim hakkında tahminlerinizi bekliyorum...
    Hollandalı bir kaleci :Boy Watermann
    Belçikalı DR:Gill Swerts,
    DM:Veleso
    FC:Vagner Love

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Hollandalı bir kaleci :Boy Watermann
    Belçikalı DR:Gill Swerts,
    DM:Veleso
    FC:Vagner Love
    Bir tek veloso tutmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten ilgilenen yok transferleri açıklayayım

STEKELENBURG ZARAGOZA'DA

Kaleci sorununu bir türlü halledemeyen Zaragoza sonunda aradığı kaleciyi buldu. Tim Wieseden yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçen Ömer Gelebek Ajax'ın başarılı kalecisi Maarten Stekelenburg'u 16.5 MN YTLye transfer etti.

VANDEN BORRE ZARAGOZA'DA

Pignolun satılmak istemesi üzerine Pignolu takımda tutamayan Zaragoza onu8n yerine Genoanın genç ama tecrübeli defans oyuncusu vanden Borreyi transfer etti.Bonservis hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken bazı duyumlara göre 10 mn ytl olduğu söyleniyor...

FELİPE ZARAGOZA'DA

Geçen sene defansta çok sıkıntı çeken Zaragoza Ayalanın yaşlanması Pavondana da tam anlamıyla memnun olmaması sebebiyle Felipeyi 21.5 mn ytl ye transfer etti.

FAZIO ZARAGOZA'DA

Felipeyi aldıktan sonra pivot stoper isteyen Zaragoza pivot stoperin en iyisini buldu 1.95 boyundaki Fazio ayrıca toplara çok iyi zıplıyor ve çok iyi kafa vuruyor. Ömer Gelebek sonunda çok istediği Fazioyu 10 mn ytl gibi düşük bir fiyata almayı başardı

EMANUELSON ZARAGOZA'DA

Paredesten memnun olmasına rağmen yedeğinin olmaması nedeniyle yeni bir DL isteyen Ömer Gelebek 15 mn ytlye Emanuelson'a imza attırmayı bildi.Ayrıca aldığımız duyumlara göre Riisenin ilk önce alınmak istendiği alınamamasının ardından Ema'nın alındığı daha sonra 25 mn ytl ye alınabilecek Riisenin ise Ema'nın alınması nedeniyle alınmadığı öğrenildi.

MIGUEL VELOSO ZARAGOZA'DA

Zapater ve Generelodan memnun olduğunu söyleyen Ömer Gelebek Velosoyu 3. alternatif olarak alındığını söyledi."2 dmcnin yedeği olmadığını söyleyen Ömer Gelebek almışken iyisini almak istedik.Veloso bize 34 mn ytl ye maloldu ama karşılığını vereceğine inanıyorum.

JULIO ALVAREZ ZARAGOZA'DA

Ofansif hattı çok güçlü olmasına rağmen alternatifleri arttırmak isteyen Zaragoza Julio Alvarez'i transfer etti.Bonservis ücreti ödenmeyen ofansif oyuncunun yılda 2.1 mn ytl aldığı belirtildi

ŞOK ŞOK ŞOK ...!!!

SAMUEL ETO'O ZARAGOZA'DA

Zaragoza sonunda bombayı patlattı...!!!Barcdlonanın yıldız forveti Samuel Eto'o yu 58 mn ytl ye transfer etmeyi başardı.Rossiyi 82 mn ytlye alan Barçada Guardiola ile yıldızı pek barışmayan Eto'o nun satılması uygun görüldü.Chelsea ve Interi reddeden Eto'o Zaragoza ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Mesaj Yetkileri