Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 178 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika [ Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup, 2. Maç ]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yürümesine engel teşkil eden bir sakatlığı yoksa(koşmasına demiyorum yürümesine) bu takımda Emre her zaman 11'de oynar.İster formsuz olsun,ister moralsiz.Yanlış anlamayın bu benim düşüncem değil.F.Terim'in düşüncesi olarak söylüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yürümesine engel teşkil eden bir sakatlığı yoksa(koşmasına demiyorum yürümesine) bu takımda Emre her zaman 11'de oynar.İster formsuz olsun,ister moralsiz.Yanlış anlamayın bu benim düşüncem değil.F.Terim'in düşüncesi olarak söylüyorum...
    Katılıyorum; hatta abartıp kalecisiz oynar emresiz oynamaz diyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarım Maçta Yağmur Yağmaz.. Yağmur Yağınca Neler Olduğunu İsviçre Maçında Gördük Aklı Başında Bir Emre Gerçekten Bu Takıma Katkı Sağlar diye düşünüyorum. Uğur Boral Formsuz Umarım Aksamaz Sol Bekte.. Belçika Küçümsenicek Bir Ekip Değil En Ufak Bir Formsuzluğumuzda Bizi Geçebilecek Bir Ekip Kadrosunda Bırakın Çifte Vatandaş Futbolcuyu 4 Vatandaşlığı Olan Meme Tchite (Birundi,Kongo,Belçika,Rwanda)Oynuyor Nitekim En Tehlikeli Adamlarıda Tchite

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eralp bence yanlış düşünüyorsun.Belçika yukarıdan gruplandırma yaparsak 4. kategorinin biraz üstünde yer alır.Hatta o kategoride iyi takımlardan birisi olabilir.

Belçika son zamanlarda bireysel olarak iyi futbolcular yetiştirdi.Van buyten gibi.Ancak bu iş biraz da takım olarak tecrübeye bakar.Biz takım olarak son dönemde daha fazla tecrübe yaşadık.Bu maçta Kadıköy'de de olsa orda da olsa ortaya çıkacak bu durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ancak son maçta teknik direktörleri Van Buyten'i afaroz etti. Yenen gollerde Van Buyten kabahatlidir dedi ve bir daha Milli Takım'a almaz Van Buyten'i. Gençleşme çabası içindeler. Ancak Türkiye ile bir benzerlikleri var. Ersun Yanal zamanında böyle bir gençleşmenin içine girilir gibi olmuştu, Ersun Hoca'nın kellesi gitti. Belçika teknik direktörüde büyük kumar oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer Estonya 2 gol atabiliyorsa bizde atabiliriz.Eğer Estonya 3 gol yiyorsa biz daha az yemeliyiz.Kısaca bu maçı her şekilde. alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tchite oynayamayacak

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), dört ülkenin vatandaşı olan Mohamed Tchite'nin Belçika milli takımında oynayamayacağını açıkladı.

Özellikle gençleri çok yetenekli,aç ve tehlikeliler.Bunu Olimpiyatlar'da da gösterdiler...

Vermaelen,Defour,Fellaini,Kompany,Dembele,Mirallas ileriki yıllarda Dünya futbolunda adından söz ettirecek kalitede yetenekler...

Van Damme,Van Buyten,Sonck,Mudingayi,Simons gibi isimlerde cabası...

Tabi ki bizim kadromuzda çok çok yetenekli.Yani demek istediğim kolay maç olmayacak,çantada keklik bir rakip yok karşımızda.Yani Belçika'yı yenmek için Ermenistan maçındaki kötü oyun yetmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ancak son maçta teknik direktörleri Van Buyten'i afaroz etti. Yenen gollerde Van Buyten kabahatlidir dedi ve bir daha Milli Takım'a almaz Van Buyten'i. Gençleşme çabası içindeler. Ancak Türkiye ile bir benzerlikleri var. Ersun Yanal zamanında böyle bir gençleşmenin içine girilir gibi olmuştu, Ersun Hoca'nın kellesi gitti. Belçika teknik direktörüde büyük kumar oynuyor.
    Avrupa ülkerinde futbola bakış açısı bizimkiyle uzaktan yakından ilgili olmadığından dolayı o adam başarıszı olsa bile takımdaki yaşlıları yolladı diye omuzlarda taşınır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Avrupa ülkerinde futbola bakış açısı bizimkiyle uzaktan yakından ilgili olmadığından dolayı o adam başarıszı olsa bile takımdaki yaşlıları yolladı diye omuzlarda taşınır.
    Kesinlikle böyle.Çünkü adamlar bir jenerasyon yaratmanın ne kadar zor olduğunu iyi bildiklerinden bunu yaparken çıkacak zorluklara karşı hazırlıklılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçıda alırsak iyi bir hava yakalrız

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Açıkçası maçı izlemeye bir ilgim yok çünkü milli takım da eski havasında değil. Evimde olsam kesin Yaprak Dökümü'nü izlerdim. Emin olun reyting'de geçecek milli maçı.

Fatih Terim'in yaptığı ana hata bence Semih'i yalnız bırakmak. Semih'e devamlı en az 5-10 metre yakın bir AMC veya FC olması lazım. Bu hücum verimliliğini artıracaktır.

Belçika'da atletik yapılı, hızlı ve kuvvetli çok sayıda oyuncu mevcut. Yiyeceğimiz kontralara dikkat etmek gerekiyor. Ömer Üründül'ün deyimi ile defans blokumuz rakip kontraları karşılayabilecek konsantrasyonda olmalı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fatih Hoca'da Ermenistan maçında Semih'in yalnız kaldığını görmüş olmalı ki bugün Tuncay'ı Semih'in arkasında ikinci forvet hüviyetinde oynatacakmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakan balta yok kötü oldu .Ugur boralın defansif yönü zayıf inşAllah aksilik olmaz.emre yine oynuyor mu yuh artık yani , Ayhan ın var M.Topuz un nurin selcuk un koy artık birini.
    Ana Çağlar ı bu maçta mı oynatıcaksın fatih terim ee artık yuh derim sana
    Last edited by Alicanfmfan : 10.Eylül.2008 at 21:10
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

emre olmasa şaşardım

İŞTE İLK 11'İMİZ
    A Millilerimizin, Belçika karşısındaki ilk 11'i belli oldu

Erivan'da Ermenistan galibiyeti ile 2010 Dünya Kupası Grup Eleme maçlarına moralli bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımımız, bu kez İstanbul'da Belçika'yı ağırlıyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Lannoy yönetecek. Lannov'un yardımcılıklarını Eric Dansault ve Fredric Cano yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Philippe Kalt.
    Karşılaşma 21.00'den itibaren ATV'den naklen olarak yayınlanacak ve her zaman olduğu gibi maçın tüm ayrıntılarını dakika dakika Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden takip edebileceksiniz.
    İşte ilk 11'imiz:
    TÜRKİYE
    Volkan
    Servet
    Gökhan Zan
    Gökhan Gönül
    Çağlar Birinci
    Mehmet Topal
    Emre
    Kazım
    Arda
    Tuncay
    Semih

Az önce atv de söyledi, Hakan Baltan'nın yerine Çağlar Birinci oynuyor.İlk maçına çıkacak oyuncu milli formayla.Umarım konsantrasyon eksikliği yaşamaz maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu arada maç hangi kanalda beyler?

atv yayınlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Uğur'un defansif yönünün zayıf olduğunu düşünürsek Çağlar daha dengeli bir tercih olmuş.Umarım yanıltmaz kendine güvenenleri...

G.Ünal,Nuri,Selçuk,S.Özkan yine 18 kişilik kadroda yoklar...

S.Özkan'la,Nuri'yi madem iki maçtada kadroya almayacaksın bırak çocuklar Ümit milli takımda oynasınlar bari...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Uğur'un defansif yönünün zayıf olduğunu düşünürsek Çağlar daha dengeli bir tercih olmuş.Umarım yanıltmaz kendine güvenenleri...

G.Ünal,Nuri,Selçuk,S.Özkan yine 18 kişilik kadroda yoklar...

S.Özkan'la,Nuri'yi madem iki maçtada kadroya almayacaksın bırak çocuklar Ümit milli takımda oynasınlar bari...
    evet yaaa katılıyorum...madem 2 maçta da kadroda bile olmıcaklar bari ümit milli takımımızda oynayıp,onlara katkı yaparlardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tuncay'ın sakatlığı kısmen kötü oldu. Fatih Hoca kararlarıyla beni yine öldürdü resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayırlı olsun,Gökhan Zan'ın bulunması gereken yerden golü yedik. İlker Yasin'den alıntı yapalım:
    "Elin Belçikalı'sı, elin sarışını golünü çakıyor, bizim Semih'imiz, bizim Halil'imiz uyuyor. Olacak iş değil sayın seyirciler"

......

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Volkan
    Servet
    Gökhan Zan
    Gökhan Gönül
    Çağlar Birinci
    Mehmet Topal
    Emre
    Kazım
    Arda
    Tuncay
    Semih

Koskoca Türkiye'nin çıkarabildiği 11 bu mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çağlar bir şut çekti birden havalara girdi.Acil olarak Çağlar'ı çıkarıp Uğur Boral'ı alması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre belöz oglu Türkiye'ye ihanet ediyor sinyor terim de öyle oynamasın ya ne kadar pasif hatalar yapıyor.herşeyide gökhan zandan beklemeyin bence en iyi maçlarından birini çıkarıyor.Sağ kanada koy Kazım ın yerine Serdar ı gökhan gönül eski si gibi diel çıkar su adamı Al Mehmet topuz mu Emre nin yerinide Al Selcuk u bak bakalım oynadıgımız son 15 dk deki oyun sürekli oynanmaz mı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibob View Post
    Çağlar bir şut çekti birden havalara girdi.Acil olarak Çağlar'ı çıkarıp Uğur Boral'ı alması lazım.
    Bence Çağlar a o kadar da haksızlık yapma dam daha ne yapsın.Ayrıca Volkan ın golü seyredisi çok güzeldi...
    Last edited by Alicanfmfan : 10.Eylül.2008 at 22:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yine kaleyi bulan ilk top gol oldu..2. yarıda golü erken bulamazsak işimiz gerçekten zor..Ortasaha da pas yapmaktan çok zorlanıyoruz Topal'ın ataklara daha fazla katılması lazım..Gökhan Gönül geçen maça nazaran daha iyi Emre çok hırslı görünüyor umarım başımızı ağrıtmaz bu fazla hırsı..İnşallah ikinci yarı net pozisyonlarla goller buluruz..

Belçika kalecisinin topu suratı çarptırması gerçekten çok komikti..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Çağlar'ı beğendim defansif açıdan.
    Bugün gökhan gönülü toparlamış gördüm çok iyi. Kazım biraz oyuna asılsa çok işler yapacak ama az pas aldı başlarda. Emre şu an gayet iyi gidiyor yani FM' puanıyla 7.. Ama 8 olması gerekir. Pas alıyor pas veriyor güzel yani.
    Mehmet'i biraz tutuk gördüm. Arda yine iyi. Semih çok iyi ilerte tak başına iyi mücadele ediyor Halil geriye çekildiğinde. Ayrıca duvarpaslarımız şahane. Ama gol gelmedi bir türlü.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

İlk yarıları hep kötü oynuyoruz. Bugünde öyle oldu. İkinci yarı çok iyi bir milli takım izleyeceğiz. Fatih Terim'in en kötü özelliği Milli Takımızla EURO 2008 ile birlikte ilk yarılarda hep kötü futbol oynattı.

Çağlar bu kadar isim arasında amatör kalıyor. Arda'nın olduğu kanattan durmdan bindirmeli. Gökhan son dakikalara doğru bunu yaptı. Çağlarda yapmalı ve sağlı sollu ortalarla rakip defansın dengesini dağıtarak gol aramalıyız.

Emre Belözoğlu iyi oyun sergiliyor ama; orta alanda kendini göstermeli ve kanatlara çalışarak pozisyon sağlaması gerekiyor.

Milli Takım ne yapar ne eder bu maçı kazanır. 2/2 yapar. Snokcs dışında oyuncusu olmadığı Belçika gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bence Çağlar a o kadar da haksızlık yapma dam daha ne yapsın.Ayrıca Volkan ın golü seyredisi çok güzeldi...
    Ya yapma lütfen.Hakan Balta'mı?Uğur Boral mı?Volkan Yaman'mı?Hatta hatta İbrahim Üzülmez'mi?
    Bunlar varken Çağların işi yok milli takımda.Çağlar köyüne dönsün.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dedigim gibi son 15 dk mükemmel oynadık hep böyle oynayalım hep yenilelim hiç üzülmem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dikkat ettimde Emre defanstan aldığı topları kanatlara dağıtırken hep Arda'ya veriyor. Birazda Kazım'a çalışsa diyorum.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri