Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: "Türk liginde çok fazla gol atmak zor"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bir telefon ederim, büyükpivot nickini sana vermek istiyor gel sen ispanyolca yaz biz türkçeye çeviririz diye. Kabul eder belki?
    Amacım senin aslı olmayan yorumuna gönderme yapmaktı. Forumda yorumu formayla yapmazsanız daha bir güzel olacak. Tabi ki yorum yapacaksınız, forum burası.. ama yapmak istemezsenizde ben birşey diyemem. Ben sana yorum yapma demedim.
    Nick imi almak için yeterli özelliklere sahip değil, yeni bir nickle üye olabileceğini düşünüyorum
    Aslı olmayan???? Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim. Ben gazetelerde okuduğumu söylüyorum. Gazete dediğini çarpıtmıştır, onu bilemem.
    Şu konuda veya forumdaki herhangi bir konuda formayı çıkarıp yorum yapan var mı acaba? Siz yöneticiler dahil herkes fanatiklik yapabiliyorsa arada sırada bizde de patlama noktaları olabiliyor
    Son olarak yorum yapıp yapmayacağım konuları da gayet iyi biliyorum, yine de önerin için teşekkür ederim

Edit: Bu konuda son yorumum olmasını umuyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Nick imi almak için yeterli özelliklere sahip değil, yeni bir nickle üye olabileceğini düşünüyorum
    Aslı olmayan???? Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim. Ben gazetelerde okuduğumu söylüyorum. Gazete dediğini çarpıtmıştır, onu bilemem.
    Şu konuda veya forumdaki herhangi bir konuda formayı çıkarıp yorum yapan var mı acaba? Siz yöneticiler dahil herkes fanatiklik yapabiliyorsa arada sırada bizde de patlama noktaları olabiliyor
    Son olarak yorum yapıp yapmayacağım konuları da gayet iyi biliyorum, yine de önerin için teşekkür ederim

Edit: Bu konuda son yorumum olmasını umuyorum...
    Beni yönetici olarak görme şu an. Ben sadece ortamda moderasyon gereken bir abukluk olunca yönetici sıfatındayım. Dediklerime yine dikkat ederim elimden geldiğince ama..
    Mesela gazetede şöyle birşey vardı;
    Hakan Şükür adnan polat ile polat rönosans otelinde özel ofiste bir görüşme yaptı..
    altında da ne görüştükleri detaylıca vardı..hemde gizli bir görüşmenin
    Gazeteleri okumuyorum artık spor açısından. O yüzden pek takılma derim.
    Ama şimdi yaptığın fanatiklik değildi, forma ile yorumdu. Fanatiklikle ayrı şeyler. formanı çıkarmanı beklemiyorum senden ama güiza efendi bıdı vıdı falan diye giden bir cümle de fenerli insanların alınacağı bir çok detay var sen masumane yazsan bile..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri