Hacettepe
Fenerbahçe
Beraberlik
Bu maçta stadda olacağım. Yeneceğimizi umuyorum. Güiza gol atar umarım. Bu maçtada gol atmazsa çatlak sesler iyice yükselecektir onun için.
Skor tahminim 2-0 yada 3-0.
fener maci rahat alir bende 2-0 yada 3-0 gibi bir skor bekliyorum
Bu maçta tek rakibimiz suni çim olur harelde.Oyuncular kendini sakınarak oynarlarsa puan kaybedebilirz.Tabi birde hafta içinde oynanacak Porto deplasmanı akıllarda olabilir.
Fenerbahçe, bu maçta kadro sıkıntısı yaşamıyacak. Ortasaha iyileşti. Fenerbahçe, bu maçta orta alanda ağırlığını koyarsa maçı kazanacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe rahat kazanır.Oftaş geçen seneki kadar iyi değil kanımca![]()
Bence Hacettepe bu maçta kendini bulacaktır.Fenerbahçe'de zaten hafta içindeki Porto deplasmanını düşüneceğinden berabere biter diyorum... Skor Tahminim : 1-1 biter...
Fenerbahçe zorlanacak ama alacak
Skor: HT 1-3 FB
Goller:Semih,Güiza,Kazım ------ Zako
Kartlar:Gökhan Gönül,Josico
Hacettepe maçı kadrosu
Turkcell Süper Lig'in üçüncü haftasında 13 Eylül 2008 Cumartesi günü deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosu belli oldu. Fenerbahçemizin Hacettepe maçı kadrosunda Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Önder Turacı, Can Arat, Yasin Çakmak, Selçuk Şahin, Roberto Carlos, Kazım Kazım, Josico, Maldonado, Burak Yılmaz, Alex de Souza, Ali Bilgin, Uğur Boral, Gürhan Gürsoy, İlhan Parlak ve Güiza yer alıyor.
Kafilemiz, bugün saat 18.10'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek bir uçakla Ankara'ya gidecek.
Edu ve Luganonun olmamasi buyuk eksiklik bence... Saha zemini ve Porto macinida dusunursek cok kolay bir mac degil ... Josico'nun performansida merak konusu. Skor tahminimde 3-1 fener galibiyeti ...
Semih-Lugano-Edu as kadrodan 3 kişi yok ama yinede rahat yinede rahat geçeceğimizi umuyorum..
Volkan
Gökhan Yasin Önder Carlos
Kazım Josico Maldonado Uğur
Alex Güiza
Muhtemelen bu 11 ile çıkarız maça. Biletimide almadım daha yarın buluruz heralde bi bilet.![]()
Televizyonlarda Aragones'in Porto maçı öncesi Gökhan'ı da dinlendireceği söyleniyordu.Ne ölçüde doğru bilinmez ama içimden bir ses puan kaybı yaşayacağımızı söylüyor.
40 yıl sonra yeniden !..
Turkcell Süper Lig’e Gaziantep yenilgisiyle başladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 2-0’lık skorla devirerek moral bulan Fenerbahçe, bugün Hacettepe’ye konuk olacak.
Sarı-Lacivertli ekipteki eksiklerin yanısıra, bu maçın en önemli özelliği, iki takımın 40 yıl sonra karşılaşacak olması. Sezon başında Gençlerbirliği Oftaş’ın isim değiştirip, Hacettepe adını almasıyla, iki takım 1968’den sonra ilk kez karşı karşıya gelme imkanı buldu. Fenerbahçe, Hacettepe ile en son 5 Mayıs 1968’de karşı karşıya gelmiş ve Ankara’daki bu maçı Sarı-Lacivertli ekip 3-0 kazanmıştı. Bugüne dek Kanarya ile Başkent ekibi ligde 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 13’ünü Fenerbahçe, birini Hacettepe kazanırken, 4 müsabaka da berabere bitti. Bu arada Kanarya, Ankara’ya tam 9 eksikle gitti. Kaleci Mert, sakatlıkları bulunan Edu, Lugano, Semih, Tümer, Deivid, Vederson, hocadan izin alan Emre ve Deniz İstanbul’da bırakıldı.
Saat 19.00'da Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak müsabakada M.Kamil Abitoğlu düdük çalacak
MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, B.Tuncay Akkın, Özgür Çetiner
HACETTEPE: Recep, Orhan, Amir, Teli, Murat, Serkan, Tozo, Sandro, Kadir, Zoko, İbrahim Şahin
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Yasin, Can, R.Carlos, Kazım, Maldonado, Josico, Alex, Uğur, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
Hacettepe'nin küme düşeceğini düşünenlerden biri olmama rağmen bu maça iddaada 10 çifte şans oynadım ...
Hacettepenin Bu Maçta Hiç Şansı Yok Fenerbahçe Kazanır
Fenerbahçe'da baya eksik varmış.Hacettepe geçen seneki gücünde değil.Eğer olsaydı galibiyet bile çıkarabilirlerdi.Tahminim Fenerbahçe bu maçı kazanır.Belki bir ihtimal beraberlikte çıkabilir bu maçtan..
So what?
Saike
F.BAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU!
(CANLI) Turkcell Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, bugün 19 Mayıs Stadı'nda İnönü Stadı'nda Hacettepe ile karşı karşıya geliyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, Özgür Çetiner yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fethi Serkan Koçak. Maç öncesi Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu. Sakatlıkları sebebiyle Semih, Edu, Emre'nin yanı sıra hava şartları sebebiyle ülkesinden dönemeyen Lugano da bu maçta Fenerbahçe adına sahada olmayacak. Sarı-lacivertliler mücadeleye şu 11 ile çıkacak;
FENERBAHÇE
Volkan
Roberto Carlos
Can
Yasin
Gökhan
Uğur
Alex
Josico
Maldonado
Kazım
Güiza
Hacettepeye ezeLi rakibimiz karşısında güveniyorum,kendiLerini buLma maçı oLacaktır bu maç.
Çok güvenmeyin Hacettepe'ye![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Can Arat oynuyorsa kesinlikle bir tane gol yeriz, iki tane atar mıyız bilemiyorum.
Önder neden oynamıyor Can yerine? Kesinlikle Can'dan daha kaliteli bir stoper ve asıl mevkisi stoper zaten, herhalde sağ bek sanıyor Aragones Önder'i.
Alex Attı..1-0...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir Tane Daha Attı fakat Faul diye saymadılar..![]()
Last edited by KaF KeF : 13.Eylül.2008 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hacettpe attı 1-1
Volkan Can İşbirliği ...
Bir arkadaşım konuşmuş Hacettepeli futbolcuların bazılarıyla. Çok hırslılarmış. Özellikle de İbrahim Şahin, ki golünü de attı zaten![]()
Maçı 15.Dk dan beri izliyorum tam Fenerbahçenin ataklarını sıklaştırdığı dakikalardı ve nitekimde Alex'in golü geldi.10 dakikaya yakın bir süre yine top Fenerbahçe'deydi rakip yarı sahada topu ayağımızda tutuyorduk ki bu dakikalarda Alex'in bir golü verilmedi ve Güiza'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon ofsayt diye kesildi.İki kararda yanlıştı bana göre.Özellikle Güiza'nın pozisyonu.
Canın mükemmel asisti ve Volkan'ın suni çimin azizliğine uğrayarak kayması sonucunda bir gol yedik ve devre 1-1 berabere kapandı.Bakalım 2. Yarıda bizleri neler bekliyor.
Gooll 2-1.Hacettepe attı.