Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 178 arası toplam 178 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika [ Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup, 2. Maç ]

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kesinlikle Emre'nin Hiç Oynamaması Bile Gerekliydi.. Çağlar Muhteşemdi, Takımın Tek İyi Oyuncusuydu.. İlk Maç Acemiliğinden İleriye Çıkamadı. 2. Yarıda Rakibin Sahasına Çekilmesiyle Beraber Top Bize Kaldı, Topu Yönlendirdik Birde Gol Bulduk ama İkincisi Gelmedi. Mehmet Topuz'un Takıma Hiçbirşey Katmadığını Düşünüyorum, Neden Oynatılmadığını Birkez Daha Gördük. Selçuk Yula'da Muhteşem bir Yorumcu Olduğunu Birkez Daha Kanıtladı Sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yoo ben doğruları sölüyorum .. Bir kişi desin ki söylediklerin tamamiyle yanlış ?

Sen şu an ki Milli Takımdan memnunsan problem yok ..

Selçuk İnan'ın performansı kötü mü şu an ? 2 gol atmadı mı ? Uzaktan kaleyi göremiyor mu ? Bunlar doğru değil mi ??

Hangi oyuncu takımında as oynayıp o dönem formdaysa Milli Takım formasını o giysin .. gelip te 3-5 senedir doğru dürüst maça çıkmayan Emre Milli Takımın her dönem as oyuncusu olmasın..!
    Sonra da 2 maçla oyuncu mu alınır Milli Takıma diyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yoo ben doğruları sölüyorum .. Bir kişi desin ki söylediklerin tamamiyle yanlış ?

Sen şu an ki Milli Takımdan memnunsan problem yok ..

Selçuk İnan'ın performansı kötü mü şu an ? 2 gol atmadı mı ? Uzaktan kaleyi göremiyor mu ? Bunlar doğru değil mi ??

Hangi oyuncu takımında as oynayıp o dönem formdaysa Milli Takım formasını o giysin .. gelip te 3-5 senedir doğru dürüst maça çıkmayan Emre Milli Takımın her dönem as oyuncusu olmasın..!
    Ya söylediklerinde sonuna kadar haklısın da ! Benim demek istediğim, senin hem milli takım konusunda klüp fanatikliği yapmayalım deyip,Şenol Güneş,Hami,Abdullah,Selçuk gibi Trabzonsporluları ön plana çıkarman... Umarım anlatabilmişimdir...OK...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Unutmayın ki Doğru kişinin kendi yorumudur yanlışta öyle.
    Ortada olan gerçek ise maçın skoru 1-1.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Başarı varsa elbette öne çıkarılır.. nasıl zamanında Fatih Terim Galatasaray'ı Uefa Kupası şampiyonu yaptığı zamanlarda her maçını izleyip destek verdiysem , şu an ki kötü performansından dolayı eleştirmem de çok normal..!

Kimseyi ön plana çıkardığım falan yok..! Hami,Abdullah, Şenol Güneş benim yazmamla mı öne çıkacak zaten.. Bu isimler yıllardır Türk Futbolunun içerisindeler.

Ne dememi bekliyorsun yani ? Ne diyeyim bu maçtan sonra .. Hazır Emre oynarken , Okan Buruk ta çağrılsın Milli Takıma , İlhan Mansız sahalara geri dönsün Milli Forma verilsin , kendi takımlarında oynamayan , formsuz oyunculara Milli Takımın değişmezi olsun .. bunları mı diyeyim yani ? Doğrular neyse onları sölüyorum kim formdaysa formayı o alsın . İster Beşiktaş'lı , ister Denizli'li olsun.!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

shamur1, emre bence gayet iyi oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gökten taş yağsa bilet Emre'ye kesilecek. Herkes görevini tam takır yapmış gibi. Adam bir kol hareketi yaptı spor basını tarafından temcit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze getiriliyor. Oyun hakkında söyleyecek laf bulamayan spor yazarı konuyu dolaştırıp Emre'nin koluna getiriyor. Artık durum daha da vahim bir hal almış ki Milli Takımda bir oyuncu hata yapsa konu Emre'nin koluna kadar gidiyor. Daha da vahimi '' Vatana ihanet '' gibi bu kelimenin manasını kavrayamayanlar Emre'yi bununla yargılıyor. Ayıptır.

Maça gelince; maçtan sonra bakıyoruz özellikle yayıncı kuruluş ATV sahadaki futbolla ilgili doğru düzgün yorum yapmadan Fatih Terim karşı kulübeye top atmış, karşı teknik direktör çıkmış Terim'e çok konuşma demiş, yok sahaya 2 top atmış vs. Tabii ki bunlar da konuşulmalı fakat öncelikle bir bakılmalı hata nerede ? neden doğru düzgün gol pozisyonuna giremiyoruz ? neden hala Milli Takımımız sağı solu belli olmayan dün yedekleriyle Almanları dağıtan takım bugün Belçika'ya karşı etkili olamayan bir takım oluyor ? Umuyorum 2002 Dünya Kupası sonrası yaşadığımız travma dönemini tekrar yaşamadan 2010'da boy gösteren takım oluruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emre özellikle ilk yarı çok kötüydü.Hemen hemen tüm topları ezdi.Fellaini M.Topal,Emre ikilisini ezdi resmen tek başına.İkinci yarıda rakip oyunu kendi alanında kabul edince,önde basmayınca Emre'de daha rahat oyun kurma imkanı buldu.Bir de yanına M.Topuz desteği gelince iyice rahatladı ve iyi bir oyun sergilemeye başladı.Emre topları sağa sola vermek kanatları oyuna sokmak yerine hep ortadan gitmeyi tercih ediyor,rakip orta alanda kalabalık oluncada bunda başarılı olamıyor.Emre şu anda orta sahanın yükünü tek başına kaldırabilecek fizik ve kondüsyon yeterliliğine sahip değil.Yanına Hamit,Ayhan,Selçuk gibi ikinci bir oyun kurucu eklenirse hem daha az yorulur hemde daha kolay top kullanır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarı varsa elbette öne çıkarılır.. nasıl zamanında Fatih Terim Galatasaray'ı Uefa Kupası şampiyonu yaptığı zamanlarda her maçını izleyip destek verdiysem , şu an ki kötü performansından dolayı eleştirmem de çok normal..!

Kimseyi ön plana çıkardığım falan yok..! Hami,Abdullah, Şenol Güneş benim yazmamla mı öne çıkacak zaten.. Bu isimler yıllardır Türk Futbolunun içerisindeler.

Ne dememi bekliyorsun yani ? Ne diyeyim bu maçtan sonra .. Hazır Emre oynarken , Okan Buruk ta çağrılsın Milli Takıma , İlhan Mansız sahalara geri dönsün Milli Forma verilsin , kendi takımlarında oynamayan , formsuz oyunculara Milli Takımın değişmezi olsun .. bunları mı diyeyim yani ? Doğrular neyse onları sölüyorum kim formdaysa formayı o alsın . İster Beşiktaş'lı , ister Denizli'li olsun.!
    çok değil 2-3 ay önce Avrupa 3. sü yaptı bu takımı Terim ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    İspanya oyunu nasıl hızlı oynuyordu euro08 'de? Stoperlerin etkili top yapmasıyla.
    Stoper dediğin zaman sadece defans gelmemeli aklınıza. Oyunun en önemli adamlarıdır kendileri orta saha eğer düşmüşse maç anında. Topu oyuna iyi sokan bir defans adamınız varsa gerçekten rahat edersiniz. Ama bizde bu yok. Servet ve Gökhan aynı tip adamlar. Gökhan hele bomba gibi her an hata yapabilir. Haklı yani rıdvan.
    Tamam öylelerini bulup koyalım yeter ki sussun Rıdvan hoca
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tamam öylelerini bulup koyalım yeter ki sussun Rıdvan hoca
    Dinlemek zorunda değilsin ki? Adam haklı sonuç olarak.
    Gökhan Zan yerine Servet ile uyumlu olabilecek ondan biraz daha kısa ve ayaklarına hakim bir defans oyuncusu daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    çok değil 2-3 ay önce Avrupa 3. sü yaptı bu takımı Terim ...
    Maçları izlemişmiydin yoksa sadece Türkiye'nin 3.olduğunu mu biliyorsun ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Dinlemek zorunda değilsin ki? Adam haklı sonuç olarak.
    Gökhan Zan yerine Servet ile uyumlu olabilecek ondan biraz daha kısa ve ayaklarına hakim bir defans oyuncusu daha iyi olacaktır.
    Orhan Sam şuan bunun için en ideal aday...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Macların hepsini de izledim, sonuna kadar da hakettik, finali de haketmiştik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kupayı kazansaydık herhalde bir madalyayıda Cech'e gönderirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Futbol bu. Cech in hatası basarının önüne mi gecti?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yok canım Cech de nerden çıktı.. Bütün maçlar mükemmel oynadık biz..

Hatta Euro 2008'e gelmeden önce Malta, Moldova , Bosna gibi takımlara da puanlar dağıtmadık. Gruptan çıkmayı 3-4 maç öncesinden garantiledik..

Sırf kendi takımının eski hocasını koruyacam diye komik duruma düşmeye gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sırf Fatih Terim'e sallayacagım diye bu denli basarıyı , basarı saymamak komik duruma düşmek değil; trajikomik bi durum. Güler misin, aglar mısın durumu yani.

Bu basarıya üzülende mi oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Ne diyim inş en kısa sürede bırakır milli takımı Fatih Terim. Herkes rahatlar böylelkle.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün akşam çok yorgun olduğum için maçı seyredemedim.Bir az önce öğrendim sonucu.Açıkcası fazla sürpriz olmadı.Zira Belçika her ne kadar bizim seviyemizde olmasada yabana atılacakta bir takım değildi.

Daha heyecanlı olsun diye direk skoru öğrenmektense bu konuya girip yavaş yavaş maç hakkındaki yorumlardan sonucu öğrenmek istedim.Böyle daha heyecanlı oluyor. Ama daha en baştan konunun 5 sayfaya varmasından anladım puan kaybı yaşadığımızı.

Maçı seyretmedim ama yorumlardan ve maç hakkındaki yazılardan çıkardığım kadarıyla yorumumu yapacağım.Maçın başında Tuncay'ın sakatlanması milli takımı olumsuz etkilemiş anlaşılan.İlk yarıda çok fazla etkili olamamışız.Adam paylaşımından dolayı yediğimiz golden sonrada işimiz dahada zorlaşmış.2.yarıda Belçika bulduğu golün üstüne yatmak istiyince daha etkin taraf olarak gözükmüşüz ama o çok hata yapıyor denilen Belçika savunmasını aşamamışız.Penaltıdan bulduğumuz golle beraberliği kurtarmışız.Kafamda toparlayabildiklerim böyle.

Daha 2.maçtan evimizde puan kaybı yaşadık.Anlaşılan geçenki elemelerde olduğu gibi yine kolay kolay çıkamayacağız.Bu puan kaybının telafisi mümkün.Hatta daha 2.maçtan uyarılmış olmamızda iyi ama Fatih hoca bildiğini okumaktan vazgeçen bir yapısı olmadığı için ne kadar etkiler orası muamma.Bu grupta İspanya'dan sonra birde Belçika'dan daha iyi olan bir Bosna-Hersek var.İşimiz kolay değil ama biz bu takımlardan daha güçlüyüz.Yeterki bunu sahaya yansıtalım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Futbol bu. Cech in hatası basarının önüne mi gecti?
    Yok canım Cech de nerden çıktı.. Bütün maçlar mükemmel oynadık biz..

Hatta Euro 2008'e gelmeden önce Malta, Moldova , Bosna gibi takımlara da puanlar dağıtmadık. Gruptan çıkmayı 3-4 maç öncesinden garantiledik..

Sırf kendi takımının eski hocasını koruyacam diye komik duruma düşmeye gerek yok.
    Yapmayın arkadaşlar, şampiyon neredeyse almanya oluyordu. Almanya finale kadar nasıl geldi? Ya hakem hataları ya çirkeflikle benim gözümde.. Ama final oynadı sonuç olarak.
    Bende fatih terimi çok seven biri değilim ama milli takım teknik direktörü olarak elinden geleni yaptığına inanıyorum. İyi yapıp yapmadığı size kalmış ama elinden geleni bence yapıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir orta saha oyuncusu takımını yönLediren adamsa, işini doğru düzgün yapacak. Adam gibi goLLük pas atıcak, adam eksiLtecek, topu aLdığında sağa soLa oynamayı bende yaparım. Hatta daha iyisini de yaparım. Emre nin eLeştirdiğimiz MaLdonado dan bir farkı yok. BöyLe oyun yönLendiriLmez, böyLe 34354132 kişi iLe savunma yapan bir takımı böyLe yenemezsiniz.

AdamLar oLayı çözmüş. Semih e vermişLer iki stoper i, Arda ya da 3 adam vermişLer tamam oLayı kiLitLediLer zaten. Eğer Emre biraz topLa beraber kaLeye doğru koşsa, soL ve sağda ki adamLarımız sürekLi çizgiye yöneLmek yerine içeri kat ederek oynasaLardı eLimizi koLumuzu saLLayarak yenerdik bu takımı.

Ama bu şartLar aLtında ben 4 puan da iyidir diyorum. Sadece iki maçta 1 puan da aLabiLirdik.

VoLkan,G.GönüL,H.BaLta,Servet,G.Zan,Hamit,AureLio, Arda,Tuncay,Nihat ve Semih Li bir miLLi takımın Dünya üzerinde yenemeyeceği hiç bir takım yoktur. Ama bu adamLar oLmadığı zaman yerine oynatacak adamLarı da çok iyi seçmek gerekir. Hamit yoksa Topuz var, Tuncay yoksa Serdar Özkan var, Nihat yoksa Gökhan ÜnaL var, AureLio yoksa Nuri var. VaroğLu var ama bu adamLarın hiç biri yok piyasada nedense.

Neyse önümüze bakıcaz. AsLında bakmamıza gerek yok, senaryo beLLi. Son maçLara kadar düşe kaLka geLiriz, son iki maç dişimizi sıkar pLay off tan eLemeLere kaLırız. Zaten direk oLarak çıkarsak bir tarafımız eksiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi ki Emre zamanında o hareketi yapmış da günah keçisi o oldu en azından yoksa Çağlar'a yükleneceklerdi ve bitirecektik adamı.

Öyle bir hal almış ki, takım kötü oynasın da Terim'e Emre'ye bir geçireyim havasında herkes. Emre tek başına oyunu yönlerdimede iyi işler yaptı bence. Ofsayttan verilmeyen golde, Semih'e yaptığı ortada ve bir kaç verkaçta başarılıydı. Devamlılığı yoktu elbette ama dün maçı onun yüzünden kaybettik diyenler tamamen emre'yi sevmedikleri için bu yorumu yapıyorlar bence, başka açıklaması yok.

Emre'nin yanında Mehmet Topal oynuyordu, girmiş stoperlerin arasına, ileriye hiç destev vermedi. Sağ kanatta Kazım, inmiş çizgiye ayağına top bekliyor. Halil oyuna girmiş 2 defa adını duyduk sanırım, Semih ile birlikte stoperlerin arasında ezilmişler, orta sahaya gelip boş alan yaratmıyorlar. Tamamen kapanan takıma beklerin Gökhan ve Çağlar sürekli bindirme yapamıyor, tüm bunlar olurken suçlu Emre, neden? Çünkü Emre'yi sevmiyoruz.

Peki Emre çok mu süper? Elbette hayır. Ama şu takımın da en kötüsü değil. Fizik gücü yüksek değil, bu nedenle devamlılığı yok. Uzun süre maç oynamadığı için çabukluğu yok. Oynadıkça kendine geleceğini düşünüyorum, şu anki performansı elbette istenen Emre değil.

Yediğimiz gol bariz eşleşme hatası, o adamın bom boş olduğunu göremiyorsa bizim stoperlerimiz vay halimize. Hele Servet'in maçtan sonra açıklaması tam trajikomik, golü atan oyuncuyu Tuncay tutuyordu, sakatlanıp çıkınca Halil'e o oyuncuyu tutmasını söylemedik. E Servet defansın organizasyonunu sen yaparken bunu söylemedik diye açıklama yapıyorsun hata kimdedir acaba?

Duran toptan golü yemesek onların atacakları da yoktu zaten. Kendi hatamızdan yediğimiz gol 2 puan kaybetmemize neden oldu.

2. devre bir şeyler yapma çabasında da olsak takımda telaş vardı ve sonuca bir türlü gidemedik. Halil neden beni oynatmıyor Terim sorusunun cevabını umarım dünkü maçtan sonra öğrenmiştir. Semih de bildiğimiz şekilde oynamadı, stoperlerin arasında ezildi ama bir türlü geriye gelip boş alan yaratamadı kendisine.

Arda çabalıyordu ama arkasından destek gelmeyince tek başına 4 adamı da geçemedi haliyle. Biraz dolaştı sahada(yanlış anlaılmasın, sağ kanada geçti, ortaya geldi pozisyon bulmak için. ), herhalde takımın en iyilerinden biri olarak gözüktü.

Kazım yine çizgiden ayrılmıyor, yerine giren Topuz biraz hareket getirdi oyuna. Topal sadec savunma yapacaksa bu tür maçlarda tercih edilmemeli, Emre'nin yanında eğer daha çok hücum yapmak istiyorsanız top yapabilen bir orta saha oyuncusu olmalıydı. Nuri'yi bu maçta neden oynatmadı Topal yerine anlamıyorum. Ha uzun boylu Topal duran toplarda defansa yardım etsin düşüncesi olabilir, doğrudur da ama yediğimiz golden sonra istersen 11 tane 2 metrelik adam koy, bir şey değişmez.

Gökhan bu sene formsuz başladı, kısa zamanda toparlar umarım kendisini. Formayı kaybetmeye çok yakın bence. Çağlar savunma anlamında görevini iyi yaptı da rakip ne kadar zorladı bizim defansı? İlk maçıdır, ileriye destek vermedi, burada oyuncuyu asmak yerine bu tercihi yapanı eleştirmeliyiz. Uğur ile başlasa savunması zayıf diye yine eleştiri olmayacak mıydı? Evet olacaktı.

Evimizde 2 puanı kaybettik sadece. Bu kayıp liderliği kaybetmemiz neden olabilir yoksa Hamit, Nihat bu takıma eklendiğinde ilk 2'ye rahat gireriz çok da karamsar olmaya gerek yok, oynanan oyun çok parlak olmasa da...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün Maçtaydım ;

Maçın Başında Kale Arkası Tribününden Belçikalı Kaleci Antrenörüne Pet Şişe Yağdı Çok Sinirlendi Antrenör Sonra Bir Uyarı Geldi Pet Şişe Atmayın diye Belçikayı Baya Bir Baskı Altına Aldık zaten belçikayı maçta destekleyen saydım 9 yada 10 kişi vardı

Gelelim Maça Tek Kale Oynadık Nerdeyse Bütün Maç Çağlar Gerçekten İlk Maçı Olmasına Rağmen Gayet İyiydi. Arda Gerçekten Özel bir futbolcu maçın başından sonuna kadar top kaptırmadı nerdeyse kanatlarda. Semihi Çok Etkisiz Buldum Defansların Arasında Kayboldu Gitti. Tuncay'ın Maçın Başında Sakatlanması Moralleri bozdu biraz. Emre İlk Yarı Olmasada İkinci Yarı Fena Değildi. Mehmet Topalı Çok Beyendim Top Çaldı Baskı Yaptı Defansı Rahatlattı Pas Dağıttı. Ama Hem Taktiksel olarak hemde sarı kartı olduğundan yerini Mevlüte Bıraktı. Bu Maçta Semih Yerine Fatih Tekke Tuncay Yerine Yıldıray Ve Şanssızlık Yerine Şansımız Olsaydı Çok Rahat Kazanırdık.

Macta oynayan 2 tane adam vardi.. 1) Arda: Verilen gorevi cok iyi yapti rakibi oyunculari teke tekte super gecti 3-4 oyuncu ile bogustu cok ama cok iyiydi 2) Topal: onlibero gorevini cok iyi yapti defansa donuk oynamasi gereken bir oyuncuydu ve defansla cok iyi iletisim kurdu, defanstan toplari alip dagatmaya calisti ama ortasahada ona yardimci olmasi gereken kaptanimiz ortalarda yoktu. Emre bu takimin beyni olacak kapasitede degil onun yerinde ayni kapasite ile oynayabilecek bir cok oyuncu var. Semih ve Halil dun ofsaytten atilan gol haric 2si hic birsey yapmadi berbattilar. Kazim bir ara aktif olmaya calisdiysada genelde toptan kacti mumkun oldugunca top ayagima degmesin diye ugrasti. Caglar cok cakili kaldi orda mutlaka Ugur oynamaliydi Arda ya verecegi destekle bir cok gol pozisyonuna sokardi takimi. Sonucta evimizde oynuyoruz cakili 4 defans oynamamiza gerek yok hucuma ciktigimizda kanattaki beklerin destek olmasi gerekiyor ki gol atalim. Defans gobeklerine pek is dusmedi golde cok buyuk bir adam paylasim hatasi vardi. Bu takimda umit karan oynamiyorsa ben terimin teknik direktorlugunden suphe ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü oynadık hamit,aurelio,nihatı çok aradık tuncayın çıkmasıda cabası oldu..Çağlar yerine uğur olsaydı çok bindirme yapardık..Arda ile harika anlaşırlardı..Çağlar ileri felan hiç çıkmadı arda 5 kişiyle uğraştı kanat değiştirdi durdu..Madem arkadan destek gelmeyecekti amc oynasaydı daha faydalı olurdu..Halil hiç milli takıma seçilmiyorum felan demesin bu adamın shalkede oynaması skandal..Herhalde hamitle olan benzerliğinden girmiş takıma..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kesinlikle Emre'nin Hiç Oynamaması Bile Gerekliydi.. Çağlar Muhteşemdi, Takımın Tek İyi Oyuncusuydu.. İlk Maç Acemiliğinden İleriye Çıkamadı. 2. Yarıda Rakibin Sahasına Çekilmesiyle Beraber Top Bize Kaldı, Topu Yönlendirdik Birde Gol Bulduk ama İkincisi Gelmedi. Mehmet Topuz'un Takıma Hiçbirşey Katmadığını Düşünüyorum, Neden Oynatılmadığını Birkez Daha Gördük. Selçuk Yula'da Muhteşem bir Yorumcu Olduğunu Birkez Daha Kanıtladı Sanırım.
    Dikkatini çekerim Mehmet Topuz önliberoda oynatıldı adamın hiç oynamadığı mevki daha ne yapmasını bekliyorsun adam takımla 11de çıkmıyo ki hiç milli takıma alışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam emrah 11 inide Ts den koyalım rahatlar sın belki dostum yapma gözünü seviyim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hala daha Üzerindeki formayı çıkarmayı unutanlar var. Milli takımda şu takım bu takım olmaz arkadaşlar. Emre daha ne yapsın allah aşkına ? Arda sağa geçince Emre ıska geçen ortalara Çağlar'ın koşması gerekirken koştu. Orta açtı, Şut attı, Paslar attı. Tamam ilk yarıda bir kaç pozisyonda hata yaptı ama o hataları çok süper oynadı dediğiniz tüm adamlarda yapıyo

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri