Edit.........
Edit.........
Last edited by Bekq : 12.Eylül.2008 at 22:57
Last edited by Sirius Black : 12.Eylül.2008 at 18:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sarper1903 ve Photograph ; Ben bu deney yüzündenmi deprem oldu dedim ? arkadaş 3 ülkede deprem olmuş dedi bende doğru olan sayıyı 6 deprem olduğunu söyledim. nasıl olduda siz benim böyle birşey dediğimi çıkarttınız ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Edit...........
Last edited by Bekq : 12.Eylül.2008 at 22:57
Yahu Big Bang yapmıyorlar ki Mini Bang yapıyorlar.Herhalde Dünya oluşurken çıkan enerji kadar enerji çıkmayacak zaten çıkartmak isteler Dünya'da enerji kalmazdı.
Öncelikle sana Proton'u anlatmak gerek.
Proton nedir?
+1 elektirik yükü taşıyan taneciktir. Bir diğer değişyle Hidrojen atomunun çekirdeğidir.
Kısaca Proton korkulacak birşey değildir. Bu gün kullandığımız Pillerin içinde var ve o piller insanlara ve dünyaya şu ana kadar hiçbir zarar vermedi. (Tamam belki pil atıkları Dünya'yı etkiledi ama; doğru kullanılsaydı bu atıklar bu etkiler olmazdı.)Bu kadar korkmana gerek yok Dünya'ya zarar verecek Proton'u onlar çarpıştıramaz zaten. Rahat ol...
Ayrıca bu tarz konuları Biyoloji Öğretmenine değil, Fizik veya Kimya öğretmenine sormanı temenni ederim.![]()