Hacettepeye ezeLi rakibimiz karşısında güveniyorum,kendiLerini buLma maçı oLacaktır bu maç.
Hacettepe
Fenerbahçe
Beraberlik
Hacettepeye ezeLi rakibimiz karşısında güveniyorum,kendiLerini buLma maçı oLacaktır bu maç.
Hacettepe'nin iyi oynadığı yok hediye ettik adeta golleri.Uğur Boral taraftara tepki göstermekte haklı bence ama bu küfür olmamalıydı orası yalnış.Çünkü Carlos babamız sahada dolanıyor tepki yok Uğur Alex'le birlikte sahda çabalayan iki isimden biri oyundan çıkıyor.Zaten Aragones bugün beni çok şaşırttı.Zico'da ki ezber değişiklikleri anımsadım bir an gole ihtiyacımız lmasına rağmen Kazım-Gökhan gibi hücumu seven ikili yerine Önder-Burak gibi gayet defansif ikili girdi.İlhan'ı almasını beklerken Gürhan'ı aldı.Kadromuz geçen seneden güçsüz değil diyen Aziz Başkan'a da yedeklerin isimlerini yollasaydık da bize hangi ismin maçı çevirebileceğini söyleseydi.
Volkan profosyonel bir oyuncu olmadığını bir kez daha kanıtladı haftaya bakalım Babacan ne yapacak.
Can Arat içinse söyleyecek söz bulamıyorum Semih yedekte kendini geliştirdikçe bu adam kötüye gidiyor.Nasıl tahammül ediliyor anlamıyorum.Keşke futbola devam etseydim diyorum onu görünce.Şuan paf takımda stoper oynayan birini çıkarsak daha iyi oynar.
Fenerbahçe çok istekli başladı maça. Nitekim golüde akabinde buldu. Golü bulduktan sonra Anadolu mantığı ile geriye yaslanmaya başladılar. Buda Hacettepespor'un yüklenmesine neden oldu. Maç boyunca Gökhan'ın kanadından gelerek etkili olmaya çalıştılar. Kazım'ın yardıma gelmeyişi ve Aragones'in müdahale etmemesi Fenerbahçe'yi çok zorladı. Nitekim Can'ın hatası sonucunda ilk yarının skoru 1-1 olarak sonuçlandı.
2. yarıda yine etkisiz bir Fenerbahçe vardı. Can'ın kendi kalesine attığı gol sonrasında Fenerbahçe'nin yüklenmesi beklenirken yine Hacettepe'nin kontrolünde giden bir maç oldu. Güiza yine atılacak pozisyonları harcadı. Gürhan'ın kaçan pozisyonu vardı. Atsaydı herşey farklı olabilirdi. Son olarak Burak'ın son anlarda kaçırdığı bir pozisyon var ki kimse gücenmesin ben olsam böyle artist adamları takımın kapıcısı yapmam. Hacettepe'de oynayan Kadir adlı oyuncunun nasıl futbolcu yapıldığına ise hala inanamıyorum. Maçın içinde attığı bir şut taca gitti hemde acayip acemi bir vuruşla ve sağ kanata atamadığı bir pas vardı çileden çıktım. Penaltıyı atmaya gelincede kaçıracağından adım gibi emindim. Öylede oldu.
Eksik kadrosu ile etkili başlayan Fenerbahçe hayal kırıklığı ile maçı tamamladı.
Uğur neden ıslıklandı ? Kötü oynadığı içinmi yoksa başka birşeymi yaptı saha içinde ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved