Can Arat külliyen zarar Fenerbahçe'ye. İlk golde hatalıymış sanırım. İkinci golü de kendi filelerine yolladı.
Hacettepe
Fenerbahçe
Beraberlik
Can Arat külliyen zarar Fenerbahçe'ye. İlk golde hatalıymış sanırım. İkinci golü de kendi filelerine yolladı.
Hacettepe 2-1 yaptı. can k.k. dk60...
Can'ın müthiş vuruşu ve 2-1Fenerbahçe 10 kişi çıksa daha iyiydi
Alex takımı yola getirirse Fenerbahçe çevirir maçı.
hacettepe hic beklemedigim kadar iyi oynuyor
Can Edu'yu Aratmıyor.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hacettepe çekildi kendi yarı sahasına her Anadolu takımı gibi..
Fenerbahçe abluka altına alır Hacettepe'yi.Bir tane atar en az.
Can Edu Abisine Özenmiş ...
Uğur oyundan çıkarken kendini ıslıklayan taraftrlara küfür etmiş. Kameralar yakalamış...
Can Hacettepesporlu gibi oynuyor.. Alex'in ortasından seken topa öyle bir vurdu ki... Hacettepespor rahat bir nefes aldı...![]()
Penaltı,Hacettepe.
Volkan kırmızı kart gördü.Ama Kadir penaltıyı kaçırdı![]()
90 + 4 penaltı kaçtıVolkan kırmızı kart gördü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Penaltıdan sonra volkan hakeme yukarıyı gösterdi (Allah yukarda manasında) Hakem 2. sarıdan kırmızıyı verdi. Carlos da sarıkart gördü
Last edited by Nedvedmania : 13.Eylül.2008 at 21:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaleye kim geçti FB'de?
Ve maç bitti
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biz bu Yasin'i en iyisi kaleci yapalım...
yasin geçmişti kaleye
Allah allah... Hacettepe'yi 2.haftadaki maçta izledim bir yol yoktu yahu. Şimdi nasıl Fenerbahçe'yi yeniyor. Anlamak oldukça güç...
I'm back...
Gerçekten çok ilginç bir maçtı.
Tebrikler Hacettepespor
TebrikLer çok sevindim bu skoraiddaa
Can Arat 2 - 1 Fenerbahçe
Bu kadar basit.
Volkan bu 1? 2? 3?
Aziz Yıldırım ve taraftar grupları arası gerginlik resmen futbolcularda da var..
Takım çok stresli, tamam hakem yanlış karar vermiş olabilir ama bu mu disiplin? Sen kimsin? Kimsinde küfrediyorsun? Yazıklar olsun
İsterseniz milyar dolarlık takım olun...
Ayıp yahu.. Sonra çirkeflik yapanlardan ne farkımız kalıyor? Hakem suçluysa suçlu, cezayı sen mi vereceksin? ..
sinirlendim akşam akşam
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tek kelime ile rezil olduk
Tebrikler Hacettepe'ye.Fenerbahçeli futbolculara birşeyler olmuş.Taraftara küfür,her pozisyona itiraz vs..Bu kadar aşırısını da ilk kez görüyorum.5 sarı kartın 4 tanesi itirazdan.Maça gelirsek Can Hacettepe'nin 12.adamı olarak oynadıBirçok gol kaçırdı Can
Semih'in olmaması gol sorununuda büyük ölçüde etkiledi.Güiza vardı ama diğer maçlar gibi bu maçtada gol atamadı.Hacettepe'nin kalecisi Recep'te güzeldi kalede.Josico oynuyormuş sporx'ten arada bakıyordum hiç görmedim ismini
Şimdi baktım kadroda yazıyor (: Genelde liglere kötü biz başlardık bu sene Fenerbahçe başladı.Böyle devam ederler umarım
Tekrar tebrikler Hacettepespor'a.
Bizim için güzel bir aksam... Tebrikler Hacettepe...![]()
Fenerbahçe 3 maç 3 puan 3 gol atmış 3 gol yemiş
Oynadığı takımlarda Gaziantep,Büyükşehir Bld. ve Hacettepe
Bu sene Fenerliler Zico'yu çok arayacak heralde.
Tebrikler Hacettepe'ye . İbrahim Şahin adamım benım![]()
Fener çok çok çok çok kötü oynadı ne deyim ki daha.. Ztn forvetde de beceriksizdik..Tek başına alex n'apsın.. geçmiş olsun..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
2-1 yenikken bir teknik drektörün yapacağı en basit hareket ortasadahan veya defansdan bir ismi alır forvete koyar ama; sağ olsun Aragones bir forvet oyuncusunu takıma koymuyor. Maldonado gibi bir isim daha almışız Josico helal olsun. Bu takım ligden düşer...
Üç dört gün sonra bu takım Porto'yu yenerse hiç şaşırmayın.
Yasin'de oynadığı her maçta kaleye geçiyor. Ne güzel bahtı varmış.
Volkan'da hakeme güzel yanıt verdi. Haksız çalınan bir düdük gol olmaz dedi ve buda bu penaltı ile kanıtlandı.
Hakem maçı eksik oynattı verdiği penaltı kararı ile maç 3 dakika durdu ama; sadece bir dakika oynattı.