Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Hacettepe

13 37.14%
  • Fenerbahçe

18 51.43%
  • Beraberlik

4 11.43%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 114 sonuç

Konu: Hacettepe - Fenerbahçe [ TSL 3. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oylamada hala hacettepeye oy verenler var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Canı Sıkıldı Arkadaşın Tartışma çıkarmak istiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hacettepe'nin iyi oynadığı yok hediye ettik adeta golleri.Uğur Boral taraftara tepki göstermekte haklı bence ama bu küfür olmamalıydı orası yalnış.Çünkü Carlos babamız sahada dolanıyor tepki yok Uğur Alex'le birlikte sahda çabalayan iki isimden biri oyundan çıkıyor.Zaten Aragones bugün beni çok şaşırttı.Zico'da ki ezber değişiklikleri anımsadım bir an gole ihtiyacımız lmasına rağmen Kazım-Gökhan gibi hücumu seven ikili yerine Önder-Burak gibi gayet defansif ikili girdi.İlhan'ı almasını beklerken Gürhan'ı aldı.Kadromuz geçen seneden güçsüz değil diyen Aziz Başkan'a da yedeklerin isimlerini yollasaydık da bize hangi ismin maçı çevirebileceğini söyleseydi.

Volkan profosyonel bir oyuncu olmadığını bir kez daha kanıtladı haftaya bakalım Babacan ne yapacak.

Can Arat içinse söyleyecek söz bulamıyorum Semih yedekte kendini geliştirdikçe bu adam kötüye gidiyor.Nasıl tahammül ediliyor anlamıyorum.Keşke futbola devam etseydim diyorum onu görünce.Şuan paf takımda stoper oynayan birini çıkarsak daha iyi oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Niye alıntı yapma gereği duydun?

Volkan Babacan bir daha verme kaleyi
    çok iddaLiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe çok istekli başladı maça. Nitekim golüde akabinde buldu. Golü bulduktan sonra Anadolu mantığı ile geriye yaslanmaya başladılar. Buda Hacettepespor'un yüklenmesine neden oldu. Maç boyunca Gökhan'ın kanadından gelerek etkili olmaya çalıştılar. Kazım'ın yardıma gelmeyişi ve Aragones'in müdahale etmemesi Fenerbahçe'yi çok zorladı. Nitekim Can'ın hatası sonucunda ilk yarının skoru 1-1 olarak sonuçlandı.

2. yarıda yine etkisiz bir Fenerbahçe vardı. Can'ın kendi kalesine attığı gol sonrasında Fenerbahçe'nin yüklenmesi beklenirken yine Hacettepe'nin kontrolünde giden bir maç oldu. Güiza yine atılacak pozisyonları harcadı. Gürhan'ın kaçan pozisyonu vardı. Atsaydı herşey farklı olabilirdi. Son olarak Burak'ın son anlarda kaçırdığı bir pozisyon var ki kimse gücenmesin ben olsam böyle artist adamları takımın kapıcısı yapmam. Hacettepe'de oynayan Kadir adlı oyuncunun nasıl futbolcu yapıldığına ise hala inanamıyorum. Maçın içinde attığı bir şut taca gitti hemde acayip acemi bir vuruşla ve sağ kanata atamadığı bir pas vardı çileden çıktım. Penaltıyı atmaya gelincede kaçıracağından adım gibi emindim. Öylede oldu.

Eksik kadrosu ile etkili başlayan Fenerbahçe hayal kırıklığı ile maçı tamamladı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Uğur neden ıslıklandı ? Kötü oynadığı içinmi yoksa başka birşeymi yaptı saha içinde ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İyide penaltıyı 93:30'da verdi.
    Penaltı atıldığında daha dakika 93 olmamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yani ne yazıcağımı bilemiyorum sinirden.Daha maç kadrosunda Can'ı gördüğümde en az 1 gol yedirir dedmiştim.Ama yanıldım 1 tane attırdı 1 tanede kendi attı.Bravo valla.Can değil FB'de TSL'de oynayacak oyuncu değil.Carlos hakeme kızıyor,bağırıyor.Evet hakem maç boyunca hep bizim alehimize kararlar verdi.Peki Carlos kardeşim maç boyunca nerdeydin sen.Ne defanstasın ne ofansta nerdesin kardeşim sen.

Maçın ilk yarısında fena oynamıyorduk.Önede geçtik.Ama Can ilk yarının sonunda öyle bir gol yedirdi ki ikinci yarıda sahada FB diye bir takım yoktu.Nerde bu Aragones'in disiplini,sertliği neden bu takım nasıl bu kadar lakait oynuyor.Bay Aragones sen bu ülkenin en büyük takımlarından biirisin oynadığın maç 1-1 gidiyor.Sen nasıl Kazım'ı Gökhan'ı çıkarıp Burak'ı Önder'i koyuyorsun.Burak'ı koyucaksan Josıco'yu çıkar.İlhan'ı al oyuna kardeşim bu ne korkaklık.

3.maçta 2.mağlubiyet.Tebrikler oyuncular tebrikler Aragones yine bizi kahretmeyi başarıyor bu takım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alex'e asitten başka sahada birşey yapmadı ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Uğur neden ıslıklandı ? Kötü oynadığı içinmi yoksa başka birşeymi yaptı saha içinde ?
    Sözde kötü oynadığı için ama hepimizin bildiği gibi futbolu çok iyi bilen! taraftarın mimlediği isimler vardır.Uğur,Selçuk,Deniz vs. bu sebeple çıkarken ıslıklandı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ugur hicte kötü degildi Ugur'u isliklayanlari Allah bildigi gibi yapsin.. adam elinden geleni yapti.. asil Can Arat'i isliklamalari lazim!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Penaltı atıldığında daha dakika 93 olmamıştı.

O zaman Sporx 93'ten önce atılmayan penaltının sarı kartını 2-3 dakika sonradan yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

PneaLtının dakikasının önemi mi var ?
    Eğer oda penaLtı değiLse vay haLimize...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Alex'e asitten başka sahada birşey yapmadı ..
    yok artık
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

O zaman Sporx 93'ten önce atılmayan penaltının sarı kartını 2-3 dakika sonradan yazıyor.
    Zaten sarı kart gösterilmeden önce 2-3 dakika boyunca tartışma oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ben pek bi olumlu hareketini göremedim..Yada Bana öyle geldi... ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Takımda bir lakaitlik var Uğur adamını geçiyor soldaki bomboş adama vermiyor şut çekiyor.Gökhan adamını geçiyor içerde 2 adam bomboş şut atıyor.Nerde bu Aragones'in disiplini.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alex %110 ile oynadı bu gece. 12 hava topundan 10 tanesini aldı.. 11 dribblingi var sadece ikinci yarıda 5 tane..

Nesil
    2006

Fenerbahçe 80'e yakın top kaybı yaptı. Bu takım ligin ilk iki haftası en fazla isabetli pas veren takımıydı. Josico ilk maçında ilkonbirde olmamalıydı. Onun yerine Gürhan oynasa takımda daha yararlı olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Burak'ı koyucaksan Josıco'yu çıkar.
    Sakatlığı nedeniyle Euro2008'in kadrosuna girememiş, hazırlık maçlarının yıldızı Josico'yu çıkarmak yürek ister.

Kadromuz geniş değil, dar kabul ediyoruz fakat Josico ve Maldonado birbirlerinden hemen hemen farkı olmayan ileriye oynayamayan iki oyuncuyla Hacettepe maçına çıkıyoruz. Sanki iki maçlı çeyrek final oynuyoruz. 2-1 mağlup durumdayken dahi savunma güvenliğini elden bırakmıyoruz. Çift defansif orta saha ile oynuyoruz.

Can'ın yetenekleri ( ! ) belli. Fenerbahçe'yi kaldıramayacak futbolcu olduğunu nadiren oynadığı maçlarda göstermişti. Önder gibi Can'dan daha iyi oynaması muhtemel bir oyuncuyu yedek oturtup Can'ı ilk 11'e koyarsanız Hacettepe'ye de yenilirsiniz sıradan diğer Anadolu takımlarına da..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gökhan Sakat değilse neden 3 haftadır bu adamı oyundan alıyorsun ? Tamam Anladık Formsuz o zaman oynatma da boşuna oyuncu değiştirme hakkımız gitmesin..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yav Kaptan o zaman Maldoonado'yu çıkar.Al orta sahadan koy forvete.

hakemde müthişti yani bu kadar kötü bir yönetim olmaz...takım kötü oynadı diye hakkının yenmesimi lazımdı yani....hakem konuşmayalım dior herkes ama görmezlikten mi gelelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Öyle bir sistemle çıktık ki sanki Anadolu takımı biziz.Hadi iyi oynadık golü bulduk ne diye çekiliyoruz Kaptan'ın dediği gibi sanki eleme maçı oynuyoruz.

Eğer Can Arat paf statüsünden bu kulüpte yer buluyorsa altyapıdan 17-18 yaşında birini çıkarsınlar Can'dan kesin iyidir.

Alex, Maldonado ve Güiza dışında takım kötüydü. Bu üç futbolcuyu beğendim.

Uğur'un yaptığı terbiyesizlikti.
    Can'ın yaptıkları rezaletti.
    Aragones'in Önder'i yedek bekletip Can'ı oynatması hataydı.

Diğer futbolcuların yerinde olsam, özellikle Alex'in, Can'ı maçtan sonra bir temiz döverdim. Alex uğraşıyor, didiniyor, Can iki tane gol yediriyor, Alex ne yapsın veya diğer futbolcular?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Volkan süresiz kadro dışı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Volkan'in kadro disi kaldigini kim dedi?

Golü attıktan sonra sanki rakipten korkar gibi kendi sahamıza kapandık. Doğru dürüst pas yapamadık. Soldan carlos aldığı toplar ileriye uzun oynadı sürekli, kaliteli adamlar var kısa pasla oynarlar neden sürekli uzun atıyoruz anlamadım zaten. Kazım!ında maşallahı var sağ kanatta oynamadı hiç geriye gelmedi forvet gibi birşey oynadı...

Ama yenilginin tek neden golü atınca kapanmamızdır...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Volkan süresiz kadro dışı.
    Bence hak ediyor bunu ancak başka kalecide yokki

Babacan iyi ama nereye kadar idare edebilir...
    Last edited by bay e-ko : 13.Eylül.2008 at 22:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

2 Ön Libero denilince akLıma Ziya Doğan geldi.. Malumunuz Ziya Doğan 2 değil 3 ön libero ile oynatıyordu takımı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bu arada Alex'in attigi 2. golde hicbirsey yok tertemiz bir gol. Güiza'ninda ilk yarinin baslarinda top ayagina gelmisti ofsayt verilmisti. Pozisyonun tekrarini izledim ofsayt yokmus Alex'in gol verilse , ofsayt verilmese maci ilk yarinin baslarinda koparmistik.. ama futbol bu iste, ne olacagi hic belli olmuyor.. Hakemler oyuna dahil olmasa cok güzel maclar olacak ama hakemler sahada oynanan futboldan daha cok konusuldugu sürece Türkiye'de futbol oldugu gibi kalir, ilerleme kaydedemez.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri