Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 35. You may not vote on this poll
-
Hacettepe
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
Öncelikle tebrikler Hacettepe.Sadece 2. yarıyı izleyebildim iftar dolayısıyla, ve çok iyi oynadılar.Penaltı ve Volkan'ın atılışı %100 doğru, tartışması bile yapılmaz.Orda zaten Volkan'ın ne kadar profesyonal olduğunu bir kez daha gördük.Can Arat 2 gole sebebiyet vermesinin yanı sıra her pozisyonda İbrahim Şahin'in arkasında kaldı, Yasin'in her attığı pas rakibe gitti.Josico çok yavaş bir oyuncu , ben beğenmedim.Tabi daha ilk maçı... Alex tek başına didindi durdu.Guiza bu kadar koşsun, çalışsın ama gol kaçırmaya devam etsin , hem siz memnun olun hem de rakip takım taraftarı olarak biz
Aragonnes taktik diziliş, oyuncu seçimleri, oyuncu değişiklikler, kadro disiplini vs bir sürü konuda eksik kaldı.Fenerbahçe'nin 2-1 geriye düştükten sorna tek kale oynaması lazımdı.Çıkan oyuncu da Kazım olmamalıydı, Burak girerken
Bu arada Rıdvan Dilmen'i dinlerken dün bir sözü hoşuma gitti.Dede'nin değişiklikleri maçtan önce kafasında belirlediğini, Kazım iyi oynasa bile onun yerine Burak'ı alacağını ve benzeri değişiklikleri sanki maçtan önce planladığını söyledi
Sonuçta lige kötü başlayan bir Fenerbahçe var ve umarım böyle devam eder
Mesaj Yetkileri