Kayserispor
Kocaelispor
Beraberlik
Kayseri evinde bu maci vermez Kocaelispor daha tam formunu yakalayamadim Kayseri bu maci rahat alir. Purovicten 1-2 gol bekliyorum bu mac
Kayserispor, UEFA Kupası öncesinde evinde oynuyor ve PSG'ye bu maçta alacakları zafer ile gönderme yapacaklardır. Kayserispor, evinde Kocaelispor'u yenecektir.
Kayseri alır maçı... Kocaeli'nin kadrosu daha adapte olamamış lige...
Hala sakatlarımız çok olmasına rağmen koray aydın gibi isimler kadroya döndü.Bu maçı alarak PSG maçına moralli çıkarız
Kayserispor maçı kazanır,Aghahowa-Purovic ikilisinden bu maçta gol yada goller bekliyorum artık...
Kayseri saha ve seyirci avantajı ilede maçı kazanır..
Kayseri ilk 2 maç beraberlikten sonra mutlak kazanmak isteyecektir.Kocaeli daha tam oturtamadı kadroyu Kayseri bunuda kullanıp kazanır M.Topuz-Purovic-Agahowa 3lüsü bu maçta etkili olabilir
Kayserispor Oturmuş Kadrosuyla Kocaelispor Takımını Yener Farkı İse Serdar Kulbilge Önler Diye Düşünüyorum
Eren Görür'ün 66.dakika da attığı golle Kayseri maçı 1-0 aldı. Fantezi futbol da Eren'i bu hafta defansa koymuştum utandırmadı beni saolsun =)
Maçı çıplak gözle izledim maçın ilk yarısı çok sıkıcıydı 2. yarı Umut Kocin ve Purovic'in oyuna girmesiyle Kayseri daha atak oynadı.Kocaelispor'da 55 numarılı (Corea'ydı sanırım) çok başarılı bir oyun çıkardı hava toplarında Purovic'e top kaptırmadı..Umut Kocin oyuna girdikten sonra oyuna harketlilik geldi ve kornerden gelen ortaya Eren kafayı soktu ve skoru tayin etti..Eren her ne kadar gol atmış olsada çok çekinik oynuyor gençliğin verdiği birşey olsa gerek..Topuz beklenen oyunu segileyemeyince maç 1-0 bitti..
Bu arada Kocaeli bu sene iyi bir takım kurmuş gerçekten umut vaad ediyor..Bülent Bölükbaşı takımı atağa kaldıran tek oyuncuydu..
Cangele nerdeydi ki?
Bundan sonra Cangele oynayana kadar Kayserispor maçlarına gitmicem..
Maçta iyi oynamadık ama yenmesini bildik Eren Güngör bence müthiş gelişme gösteriyor.Ayrıca şu saidou denen adamın bu takımda işi yok ragıp gelince çıkarır umarım Tolunay Hoca Cangelenin gelmesini iple çekiyoruz resmen çok önemli bir silah
Kayseriyi tebrik ediyorum. Yoluna devam ediyor. Bu yılda umarım Avrupa Kupalarına katılacak sırayı elde ederler ve devamlılık sağlarlar.
Eren top ayağındayken bana hiç güven vermedi yani nasıl desem adam biraz tuttuk oynuyordu heran bir hata yapacakmış gibi gençliğin verdiği birşey olsa gerek...Saidou herşeye rağmen fena değildi top aldı top dağıttı gerekli yerde ardakaşlarını uyardı yani fena değildi nesini beğenmedin anlamadım Deniz..
Oghuse sen nasıl taraftarsın ya Cangele oynayana kadar maçlara gitmeyecekmişsin...
Valla başka maçları izledik sanırım Eren Aydında iyiydi bu maçta Ali Turandanda geriden oyunda kurdu dün hucuma çıktı gerektiği yerde top ayağına geldiğinde gayet sağlamdı bence yerinde müdahelelri vardı.Saidou ise sadece beni değil tüm çevremdekileri deli etti takımı hiç yönlendiremiyor hep geri pas yapıyor gerçi çoğunuda kaybetti
Kocaeli maçından bahsediyorsun değil mi
Saidou uzun paslarda çok iyiydi sonlara doğru yorgunlukla bikaç pas hatası yaptı..Aydın gerçekten iyidi Eren'e sürekli uyarılarda bulunuyordu..