Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

9 90.00%
  • Kocaelispor

1 10.00%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Kayserispor - Kocaelispor [ TSL 3. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Kayserispor - Kocaelispor [ TSL 3. Hafta ]

Kayseri evinde bu maci vermez Kocaelispor daha tam formunu yakalayamadim Kayseri bu maci rahat alir. Purovicten 1-2 gol bekliyorum bu mac

Nesil
    2006

Kayserispor, UEFA Kupası öncesinde evinde oynuyor ve PSG'ye bu maçta alacakları zafer ile gönderme yapacaklardır. Kayserispor, evinde Kocaelispor'u yenecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kayseri alır maçı... Kocaeli'nin kadrosu daha adapte olamamış lige...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hala sakatlarımız çok olmasına rağmen koray aydın gibi isimler kadroya döndü.Bu maçı alarak PSG maçına moralli çıkarız

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kayserispor maçı kazanır,Aghahowa-Purovic ikilisinden bu maçta gol yada goller bekliyorum artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kayseri saha ve seyirci avantajı ilede maçı kazanır..

sakary Ali Misafir

Kayseri ilk 2 maç beraberlikten sonra mutlak kazanmak isteyecektir.Kocaeli daha tam oturtamadı kadroyu Kayseri bunuda kullanıp kazanır M.Topuz-Purovic-Agahowa 3lüsü bu maçta etkili olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kayserispor Oturmuş Kadrosuyla Kocaelispor Takımını Yener Farkı İse Serdar Kulbilge Önler Diye Düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Eren Görür'ün 66.dakika da attığı golle Kayseri maçı 1-0 aldı. Fantezi futbol da Eren'i bu hafta defansa koymuştum utandırmadı beni saolsun =)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maçı çıplak gözle izledim maçın ilk yarısı çok sıkıcıydı 2. yarı Umut Kocin ve Purovic'in oyuna girmesiyle Kayseri daha atak oynadı.Kocaelispor'da 55 numarılı (Corea'ydı sanırım) çok başarılı bir oyun çıkardı hava toplarında Purovic'e top kaptırmadı..Umut Kocin oyuna girdikten sonra oyuna harketlilik geldi ve kornerden gelen ortaya Eren kafayı soktu ve skoru tayin etti..Eren her ne kadar gol atmış olsada çok çekinik oynuyor gençliğin verdiği birşey olsa gerek..Topuz beklenen oyunu segileyemeyince maç 1-0 bitti..

Bu arada Kocaeli bu sene iyi bir takım kurmuş gerçekten umut vaad ediyor..Bülent Bölükbaşı takımı atağa kaldıran tek oyuncuydu..

12. Default

Bizimki geldi bu arada

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Cangele nerdeydi ki?
    Bundan sonra Cangele oynayana kadar Kayserispor maçlarına gitmicem..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçta iyi oynamadık ama yenmesini bildik Eren Güngör bence müthiş gelişme gösteriyor.Ayrıca şu saidou denen adamın bu takımda işi yok ragıp gelince çıkarır umarım Tolunay Hoca Cangelenin gelmesini iple çekiyoruz resmen çok önemli bir silah

15. Default

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Cangele nerdeydi ki?
    Bundan sonra Cangele oynayana kadar Kayserispor maçlarına gitmicem..
    Ülkesindeydi sakatlık yüzünden..

Nesil
    2006

Kayseriyi tebrik ediyorum. Yoluna devam ediyor. Bu yılda umarım Avrupa Kupalarına katılacak sırayı elde ederler ve devamlılık sağlarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Maçta iyi oynamadık ama yenmesini bildik Eren Güngör bence müthiş gelişme gösteriyor.Ayrıca şu saidou denen adamın bu takımda işi yok ragıp gelince çıkarır umarım Tolunay Hoca Cangelenin gelmesini iple çekiyoruz resmen çok önemli bir silah
    Eren top ayağındayken bana hiç güven vermedi yani nasıl desem adam biraz tuttuk oynuyordu heran bir hata yapacakmış gibi gençliğin verdiği birşey olsa gerek...Saidou herşeye rağmen fena değildi top aldı top dağıttı gerekli yerde ardakaşlarını uyardı yani fena değildi nesini beğenmedin anlamadım Deniz..

18. Default

Oghuse sen nasıl taraftarsın ya Cangele oynayana kadar maçlara gitmeyecekmişsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Eren top ayağındayken bana hiç güven vermedi yani nasıl desem adam biraz tuttuk oynuyordu heran bir hata yapacakmış gibi gençliğin verdiği birşey olsa gerek...Saidou herşeye rağmen fena değildi top aldı top dağıttı gerekli yerde ardakaşlarını uyardı yani fena değildi nesini beğenmedin anlamadım Deniz..
    Valla başka maçları izledik sanırım Eren Aydında iyiydi bu maçta Ali Turandanda geriden oyunda kurdu dün hucuma çıktı gerektiği yerde top ayağına geldiğinde gayet sağlamdı bence yerinde müdahelelri vardı.Saidou ise sadece beni değil tüm çevremdekileri deli etti takımı hiç yönlendiremiyor hep geri pas yapıyor gerçi çoğunuda kaybetti

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kocaeli maçından bahsediyorsun değil mi

Saidou uzun paslarda çok iyiydi sonlara doğru yorgunlukla bikaç pas hatası yaptı..Aydın gerçekten iyidi Eren'e sürekli uyarılarda bulunuyordu..

Mesaj Yetkileri