Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

9 90.00%
  • Kocaelispor

1 10.00%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Kayserispor - Kocaelispor [ TSL 3. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Maçta iyi oynamadık ama yenmesini bildik Eren Güngör bence müthiş gelişme gösteriyor.Ayrıca şu saidou denen adamın bu takımda işi yok ragıp gelince çıkarır umarım Tolunay Hoca Cangelenin gelmesini iple çekiyoruz resmen çok önemli bir silah
    Eren top ayağındayken bana hiç güven vermedi yani nasıl desem adam biraz tuttuk oynuyordu heran bir hata yapacakmış gibi gençliğin verdiği birşey olsa gerek...Saidou herşeye rağmen fena değildi top aldı top dağıttı gerekli yerde ardakaşlarını uyardı yani fena değildi nesini beğenmedin anlamadım Deniz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Eren top ayağındayken bana hiç güven vermedi yani nasıl desem adam biraz tuttuk oynuyordu heran bir hata yapacakmış gibi gençliğin verdiği birşey olsa gerek...Saidou herşeye rağmen fena değildi top aldı top dağıttı gerekli yerde ardakaşlarını uyardı yani fena değildi nesini beğenmedin anlamadım Deniz..
    Valla başka maçları izledik sanırım Eren Aydında iyiydi bu maçta Ali Turandanda geriden oyunda kurdu dün hucuma çıktı gerektiği yerde top ayağına geldiğinde gayet sağlamdı bence yerinde müdahelelri vardı.Saidou ise sadece beni değil tüm çevremdekileri deli etti takımı hiç yönlendiremiyor hep geri pas yapıyor gerçi çoğunuda kaybetti

Mesaj Yetkileri