Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Porto

21 43.75%
  • Beraberlik

12 25.00%
  • Fenerbahçe

15 31.25%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: Porto - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 1. Maç ]

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Default Porto - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 1. Maç ]

17.09.08
    saat: 21:45

galip gelip üzerimizdeki karabulutları dağıtacaz....avrupada farklı oynuyorus 2 sezondur bu sezonda geçen sezon ki gibi başırılı geçer umarım....ilk maç çok önemli kazanamasakta mutlak puan çıkarmalıyız...ama ben kazanacağımızı zannediyorum...2-1 alırıs

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

maç berabere bıter gıbı gelıyo gollu beraberlık olabılır ama umarım fener alır malum ulke puanı.......

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Porto geçen seneden çok önemli isimlerini kaybetti.Ligde yaptıkları 2 maçtan 4 puan çıkarmışlar.Benfica ile berabere kaldıkları maçın bir bölümünü seyretme imkanım olmuştu.Fena oynamıyorlardı.Fenerbahçe ise lige pek iyi başlamadı.3 maçta 3 puanları var ama geçen sezon Avrupa'daki maçlarda farklı bir performans sergilediklerini biliyoruz.Bakalım yine böyle olacak mı.Eğer olmazsa Porto kazanır diye düşünüyorum ama Fenerbahçe ligdeki oyunundan farklı oynarsa puan yada puanlar alabilir.Kolay maç olmayacak ama..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Aşağı yukarı denk güçlerin mücadelesi.Ben 2 takımın da evindeki maçları kazanacağını düşünüyorum.Porto alır diyorum.Tabi Porto alır dememde Fener'in kötü formunun da payı var.Tabiki lig maçları ile avrupa maçları bir olmaz, eksiklerden de geri döncekler var ama yine de Porto Portekiz'deki bu maçta favori.2-1 skor tahminim...

geçen yılki portoyu bjk zorladı bu yıl porto birçok oyuncusunu yolladı.O yüzden bi GALATASARAYlı olarak fener kazanır diyorum !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Maç ortada geçecektir.Bence berabere biter..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünkü maçtaki halimizden sonra 1 puan alırsak ikide takla atarım.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Dünkü maçtaki halimizden sonra 1 puan alırsak ikide takla atarım.
    Maldonado ile Josico, aynı anda oynarlarsa FB yenemez Porto'yu.

Ama bu arada Fenerbahçe, Roberto Carlos'un kanatından çok atak yiyor !

Carlos zaten Fener'e geldikten sonra hakemlerle uğraşmaktan başka bir işe yaramıyor bence Carlos'un yerine Wederson o bölgeyi çok iyi kapatır
    Last edited by goosfraba : 14.Eylül.2008 at 12:10

Nesil
    2006

Hacettepe'de ki oyundan sonra kazancağımızdan eminim. Çünkü; bu takım özür dilemek zorunda. Aragones özür dilemek zorunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Herkes Fenerbahçe'nin lige ne denli kötü başladığını biliyor... Gerçi Porto'da Quaresma gibi bir yıldızını kaybetti ama... neyse... Eğer Fenerbahçe geçen seneki gibi Avrupa da farklı (süper) bir oyun ortaya koyamazsa Porto 2-0 kazanır diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bize borçlusunuz çoçuklar.O borcu ödemeniz için gidip Porto'yu yeniceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene de lige çok kötü başlamıştık, tam bu dönemde, ilk Inter maçından önce Inter fark atacak, Fenerbahçe puan alamaz yorumları oldukça fazlaydı.

Şimdi de oynanan maçlara baktığımızda bu tür yorumların gelmesi çok normal ama ben takımıma hele ki dünkü maçtan sonra daha çok güveniyorum. Maça kadar herkes onları eleştirecek, büyük çoğunluk kaybedeceğimizi söyleyecek ama onlar bizi şaşırtacak. En kötü beraberlik diye düşünüyorum ama inancım kazanacağımız yönünde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dünkü maçtan sonra bence bu maçtan en az 1 puan çıkaracağız.Aragones önümüzdeki bu 3 gün boyunca futbolcuları fırça manyağı yapıp onları disipline edecektir.Maç için en ideal kador ise;
    ------------Volkan-----------
    Gökhan--Önder---Lugano---Carlos
    ----------Maldonado------Emre------
    Kazım-----------------------------Uğur(gürhan)
    -------------Alex------------------
    --------------Semih(Güiza)-------------

bana göre en iyi kadro bu.Tabi Aragones Önderi ortada oynatıp Güiza'yı da kulübeye çekermi o ayrı dava.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Lugano cezalı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Lugano cezalı ...
    Edu da sakat zaten mecbur Can'ı da oynatamayacağına göre Önder-Yasin ikilisi forma giyecek.Umudum azaldı birden

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano cezalı ...
    Elemelerde görülen kartlar siliniyor diye biliyorum. Bu kesin mi ben de yanlış biliyorsam düzelteyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Lugano cezalı ...
    Lugano oynuyor. Eğer ön elemedeki maçlar sonunda bir takım Şampiyonlar Ligine kalmış ise orada ki bütün sarı kartlar siliniyor. Tabii ki oyuncu cezalı ise o cezada kalkıyor. Ama direkt kırmızı kart gördü ise cezası devam ediyor. Kısaca, Lugano bu maçta oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Valla spiker ve çoğu gazetede öyle yazıyordu..Yanlışsam Affola...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bende Lugano'nun cezalı oldugunu duydum ve okudum. Umarım oynar..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Burada ki tüm yorumlar çok iyimser bence... Fenerbahçe'ye o kadar da güvenmeyin bu maçta... Geçen sene ki gibi değiller...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Burada ki tüm yorumlar çok iyimser bence... Fenerbahçe'ye o kadar da güvenmeyin bu maçta... Geçen sene ki gibi değiller...
    Geçen sene Inter maçından önce de Inter maçı gibi değildik. evet Edu, Vederson, Deivid sakat olduğu için oynayamayacak ama oynayacak oyuncular da maçın öneminin farkında. Ben takımıma güveniyorum ve onlara inanıyorum, kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fb nin kazanması çok zor. Böyle bir deplasmandan 1 puan almak basarıdır. Fb nin porto ile 2.lik için cekişecegini düşünürsek deplasmandan puanla dönmek avantajdır. iddaa dili ile 1 yada 0 biter diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ön Liberoda birde Önder'i denesek (Geçen bir maçta biraz oynamıştı). En azından bek oynadığında ofansif anlamda etkinliğini görebiliyoruz. Ön Liberoda da iş yapabilir. Şahsen ben Maldonado ve Josico'ya güvenemiyorum. Ama Önderi orada oynatmaz o ayrı konu. Boşunamı takımda 4 tane önlibero var.

Semih ve Emre hazır ise ikiside oynayabilir. Bu maçta ilerde Semih'i, Güiza'ya tercih ederim. Aragones acaba Semih'i ortasahada görevlendirmek yerine, Güiza'ya kanatlarda görevlendirebilir mi? Hızından faydalanabiliriz belki. Şahsen ben ikisini aynı anda sahada görmek istiyorum, Semih'i ortasahada oynatınca sanki biraz yazık oluyor ona.

Uğur'dan iyi bir oyun bekliyorum Porto maçında umarım yanıltmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre- Semih haftasonunda dinlendirildiler. Bu maçta ben Emre'den çok iyi performans bekliyorum. Porto'da Sektoui sorun yaşamıştı ramazanda oruç tutması nedeniyle forma giymez inş. çünkü Porto genelde kanatlardan etkili olan bir takım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ön Liberoda birde Önder'i denesek (Geçen bir maçta biraz oynamıştı). En azından bek oynadığında ofansif anlamda etkinliğini görebiliyoruz. Ön Liberoda da iş yapabilir. Şahsen ben Maldonado ve Josico'ya güvenemiyorum. Ama Önderi orada oynatmaz o ayrı konu. Boşunamı takımda 4 tane önlibero var.

Semih ve Emre hazır ise ikiside oynayabilir. Bu maçta ilerde Semih'i, Güiza'ya tercih ederim. Aragones acaba Semih'i ortasahada görevlendirmek yerine, Güiza'ya kanatlarda görevlendirebilir mi? Hızından faydalanabiliriz belki. Şahsen ben ikisini aynı anda sahada görmek istiyorum, Semih'i ortasahada oynatınca sanki biraz yazık oluyor ona.

Uğur'dan iyi bir oyun bekliyorum Porto maçında umarım yanıltmaz.
    Önder, Lugano ile birlikte defansda olsun. Macera aranacak bir maç değil, Porto maçı.

Çift forvet oynamalıyız. Bu nedenle ne Maldonado nede Josico takımda olmamalı. Emre ortada oynamalı. Semih ve Güıza'nın arkasında ise Alex görev almalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

F.Bahçe'de Semih şoku!

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Porto ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Semih şoku yaşanıyor. Türkiye - Belçika maçında ayak bileğinden sakatlanan ve Fenerbahçe'nin Hacettepe ile oynadığı karşılaşmada forma giyemeyen Semih Şentürk'ün, Porto karşısında da takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Porto maçında oynayamayacağı belirtilen Edu'nun ardından Semih'in de forma giyemeyecek olması sarı lacivertlilerde şok etkisi yarattı.

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 puan çıkarabilsek çok büyük başarı olur bu şartlarda söylenecek fazla bir şey yok

Nesil
    2006

Demekki gene çift ön liberoyuz. Bari bir tanesi Emre olsa, bu takım Josico ile Maldonado'yu fazla kaldıramaz. Aynı tipte iki oyuncu. İkiside savunmayı düşünüyor.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri