Beraberlik için bol bol dua etmek lazım.
Porto
Beraberlik
Fenerbahçe
Beraberlik için bol bol dua etmek lazım.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Gökhan Önder Lugano RC3
Kazım Maldonado Emre Uğur
_________Alex
_________Güiza
Büyük ihtimal bu şekilde bir kadroyla çıkarız. Uğur şampiyonlar liginde iyi maçlar çıkarıyor. Bu maçta Emre'den patlama bekliyorum. Semih'in eksikliğini hissedebiliriz. 3 ihtimalli bir maç. 3 ihtimal de beni şaşırtmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kadro bence şöyle olmalı
-------------Kaleci ( Artık kim kaldıysa ) --------
--Gökhan-------Yasin----Lugano------Carlos----
-----------Josico----------Emre----------------
---Kazım-----------------------------Uğur-------
--------------------Alex ----------------------
-------------------Guiza-------------------
Bir Dost
Hellbells
Lugano cezalı söylentileri var bunun hakkında bilgisi olan varmı?
Bu arada uefa.com'da takım listemizde Deniz Barış'ın ismini göremedim.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Lugano cezalı değilse ve semih de oynarsa bi şansımız olabilir beraberlik için..Aksi halde yeniliriz..
----------------Volkan------------------
Gökhan---Önder (lugano cezalıysa)---Yasin--Carlos
-----------Josico(selçuk)---------------
-----Kazım--- -Alex---Semih(emre) --Uğur-----------
------------------Guiza-----------------
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Volkan
Gokhan
Carlos
Yasin
Lugano
onlerinde Josico ve Selcuk ( gelen toplari kesecek, pres yapcak )
sagda Kazim
Solda Ugur
Alex forvete yakin oynicak
Ilerde Guiza oynicak
Josico yerine maldonadonun oynayacağı kanaatindeyim .. Gerçekten işimiz çok zor .. Semih yok die dert etmeyelim olunca da görüyoruz çünkü kimin oynatıldığını :@ Alex Emre ve Maldonadodan iki kat daha iyi oynamalarını istiyor ve bekliyorumm.. Guiaza da artık istenenleri vermeye başlasa ii olacak.. Edunun sakatlığından dolayı oynayamıyacak olması da pek bişey ifade etmiyor sadece ilk maçında golle buluşamıcak o kadarOrtada Öndere görev vermeli ya da hiç olmadı Gökhan Gönülü koysun Önder sağa geçsin, ben bir daha hele hele böle bi avrupa kupası maçında Gökhan-Önder değişikliğini kaldıramıcam .. Ve Carlosa gelelimmm, geldiğinden beri yaptığı hiç dicem ama ayıp olacak pek bişey yok , Can carlos abisi yüzünden Hacettepe maçında o hataları yaptı, artık taşın altına elini mi sokacak canını dişine mi takacak bilemicem ama sağlasın artık bu takıma bi yarar, bindirmeler yapsın tabi adamlar ondan daha önce davranıp indirmelar yapmadan : ))
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Açıkcası hiç umudum yok,berabere kalıp 1 puan alırsak çok sevineceğim. ...
Fenerbahçe kazanıcak bence. Neden biLmiyorum ama öyLe hissediyorum. Zaten eğer kaybedicek oLurLarsa kendiLerini çok kötü günLer bekLiyor. Ligde hüsran birde Avrupa da hüsranı bu taraftar kaLdıramaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
F.Bahçe'ye Fransız hakem
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe'nin 17 Eylül 2008 Çarşamba günü FC Porto ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.
Estádio do Dragao Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmanın hakemi Fransa Futbol Federasyonu'ndan Bertrand LAYEC olacak. LAYEC'in yardımcılıklarını aynı ülkeden David BENECH ve Michael ANNONIER yaparken, karşılaşmanın 4. hakemi de Hervé PICCIRILLO.
İsterse Collina atansın biz yine de 1 puan bile alamayız.. Görünen köy Kılavuz istemez..
Porto kazanamayacak çünkü...
Kulüpler bazında Avrupa'nın en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde G grubunda 17 Eylül Çarşamba günü oynanacak Porto-Fenerbahçe maçı öncesinde evsahibi takımı en fazla ilk maç sendromu korkutuyor.
Şampiyonlar Ligi'nde son 7 yıldır ilk maçta galibiyet alamayan Porto, son olarak 2001 yılında deplasmanda Rosenborg'u 1-2 yenmişti. Portekiz basını, Porto'nun psikolojik olarak maça hazırlandığını belirtti. Son olarak 30 Ağustos tarihinde maç yapan ve Benfica ile 1-1 berabere kalan Porto, milli maçlar dolayısıyla verilen aradan dolayı 18 gün sonra ilk maçını Fenerbahçe'ye karşı oynayacak. Sakat olan futbolcuları iyileşen ve tam kadro Fenerbahçe maçına hazır olan Porto'da teknik direktör Jesualdo Ferreira'nın, dizindeki sakatlığından 3 haftadır sahalardan uzak olan, ancak hafta içinde sorunsuz takımla birlikte antrenmanlara çıkan Arjantinli forvet oyuncusu Mariano Gonzalez'i ilk 11'de oynatması bekleniyor.
Öte yandan, Porto kulübünden yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin yarın Portekiz saati ile 13.05'de (TSİ 15.05) Porto'ya varacağı belirtildi. Teknik direktör Luis Aragones 19.30'da Estadio do Dragao'nda (Ejderha Stadı) basın toplantısı yaparken, Fenerbahçe maç saatine denk gelen 19.45'de antrenman yapacak. Porto ise maç öncesi son antrenmanını yarın sabah 10.00'da gerçekleştirecek.
Porto kulübü, maçta en az 40 bin taraftar beklerken, biletler 25 ile 50 Avro arasında satılıyor
sporx
Üzrimizdeki hava gerçekten çok kötü.Semih'inde olmayacak olması kara bulutları iyice başımıza topladı ancak ben bu maçta işlerin çok farklı olacağını ve takımın kaybetse bile harika futbol oynayacağını düşünüyorum.
Valla taraflı gözüyle bakmayın ama eldeki kadro,defans acizliği ve form durumuda düşünüldüğünde ben fennerbahçenin 2-3 farkla yenileceğini düşünüyorum..
bugün semihin sakatlandığı söyleniyor ve porto maçında oynamayacak deniyor bu kadar eksik varken fenerbahçenin işi çok zor allah bize kolaylık versin.
Bu şartlar altında deplasmandan alıncak 1 puan çok güzel olur bence. Ancak Fenerbahçe kısıtlı kadrosunun sıkıntılarını daha şimdiden yaşamaya başladı. Bakalım neler gösterecek ilerki zamanlar.
Porto'yu isterse yenebilir Fenerbahçe..Yüreğimiz onlarla.
Geçen senede lige çok kötü başlamıştık.5 haftada 7 puan almıştık.İnter'i yenip kendimize gelmiştik.F.Bahçe'nin kimseden korkusu olmaz ne kadar eksik olursak olalım çıkıp yenicez Porto'yu ve kendimize gelicez![]()
O maçta oynayan en iyi oyuncularımız saha değil. Deivid, Vederson gibi...
Bu maç kara bulutları üstümüzden atma maçıdır..Şampiyonlar Liginin havası her zaman farklıdır ama rakibi orta sahada karşılamazsak yani rakip orta sahayı çabuk kat ederse işimiz zor..
FBden hiç ümitli değilim gerçekten hem kadro hem de t.d. olarak çok kötü durumda bence![]()
Bakalım nasıl bir maç olacak.Biliyorsunuzki Fenerbahçe avrupada farklı Türkiyede farklı oyunlar oynuyor.Bu maçı 3-1 alırız.Güiza bu maçta açılır.Benim içime böyle doğuyor.![]()
Fenerbahçe tam kadro çıkabilseydi maçı alma şansı vardı ama şu haldeki Fenerbahçe Porto'yu yenemez bence...
Valla Lugano'nun oynuyor olması beni umutandırdı..Cezalı sanıyordum.. İnşallah Semih bi şekilde yetişir..İğneyle falan![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Fenerbahçe geçen seneki kadar güven vermiyor. Vederson-Aurelio ve Deivid'in eksiklikleri çok belli oluyor. Umarım ki Fenerbahçe istediği sonucu alır. Güiza golle buluşursa müthiş moral olur kendisi için.
I'm back...