Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Hacettepe

13 37.14%
  • Fenerbahçe

18 51.43%
  • Beraberlik

4 11.43%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 114 arası toplam 114 sonuç

Konu: Hacettepe - Fenerbahçe [ TSL 3. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Volkan süresiz kadro dışı.
    Bu senin yorumunmu yoksa açıklanan bir durummu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Alex'in attığı golde faul var bence. Ayağını Hacettepeli oyuncunun önüne koyuyor ki koymasa o topa vuramaz zaten Alex. Guiza'nın pozisyonu ofsayt değil ama Guiza topu kontrol etmekten aciz. Nitekim devam ediyor ama golü yapamıyor. Ofsayt çalınmamış olsa dahi o golü yapabileceğini sanmıyorum.

Alex gerçekten çok özveriyle oynamış. Bütün herşeyi yapmış kazanmak adına 1-2 arkadaşı daha ona ayak uydurabilseydi Fenerbahçe rahat kazanırdı bu maçı.

Son olarak Carlos ile ilgili birşey söylemek istiyorum. Adamı tam Türk yapmışız sonunda. Herşeye bir ititraz bir itiraz. Körle yatan şaşı kalkar diye boşuna söylememişler. Çok sempatik olan Carlos bu tavırlarıyla başta ben olmak üzere birçok futbolseverin antipatisini kazanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Volkan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığı haberini sporx,lig tv.com.tr ve fenerbahce.org da göremedim
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Volkan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığı haberini sporx,lig tv.com.tr ve fenerbahce.org da göremedim
    sanirim arkadas kendi fikrini dile getirmis.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet öyle de olabilir tabi ama öyle demek istese bence bırakılmalı falan derdi ama yine öyle olabilir.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Volkanın yaptığı hareket son dakikada gereksizin gereksizi olmuş.Profosyenel futbolcusun dk ztn son dklar yaptığı harekette resmen penaltı.Adamın üstüne çıkmış.Penaltıda kaçınca hakeme hareket yapıyor hakemde haklı olarak bir sarı kart daha verip kırmızı oluyor.Ondan sonra itirazlar tepkiler bırakın ya..

Volkan iyi kaleci ama bazı davranışlarını düzeltmesi şart yoksa bu şekilde gider kendini geliştirse bile bir halt olmaz. Bir değil İki değil bu hareketler. Milli takımda çeklerden Koller e de son dakika da gereksiz hareket yaparak sonra ki maçlarda belki elenmemize neden oldu...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben yorum yaptım da eksik olmuş. Süresiz kadro dışı kalmalı olmalıydı. Özür dilerim yanlış anlaşılma için.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alex çok iyiydi istekliydi ancak şunu demek istiyorum;Hakem Carlos'un o tahriklerine gelipte oyundan atmadı ya yazıklar olsun.Allahtan bulsun!

Bir takım hücum ederken zaman geçiriyor diye kart yiyorsa ona da yazık.
    1-0 öne geçipte ligi alacağım geçen seneki avrupa başarımı artıracağım diye oynayan bir takım için maç sonucuda çok iyi oldu.

Rezalet!

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    2 Ön Libero denilince akLıma Ziya Doğan geldi.. Malumunuz Ziya Doğan 2 değil 3 ön libero ile oynatıyordu takımı

eLinde oLsa 4.de koyacaktıda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Forumda herkes Volkan'a yedek alınmalı diye bütün yaz bağırırken Fenerbahçe yönetimi altyapıdan çıkanları oynatıcaz dedi haftaya büyük ihtimal Volkan Babacan oynayacak neler yapacak göreceğiz.O degil ligde öyle böyle idare edersin yedeklerle ama Porto maçında Volkan'ın böyle bir hareket daha yapmayacağının bir garantisi yok işin kötü yanı Volkan ligde cezası bitince ilk maç yine ilk 11 oynayacak ne yaparsa yapsın yeri garanti rekabet edeceği biri yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Alex yetmedi işte.. Sahada ruhuyla oynayan tek adam Alexti.. Kanıyla canıyla koştu top kapmaya çalıştı arapaslar verdi ama yetmiyor yetmiyor yetmiyor..

Can üçüncüyü attıryordu ama Volkan'ın deyimiyle Allah attırmadı..

Yorum bile yazdıracak moral bırakmadılar insanda, tamam sakatlarımız var eksiklerimiz var gediklerimiz var ama futbolda herşey var herşeyi düşünmek zorundasın eğer büyük düşünüyorsan !!! Hala aurelio hariç bi eksiğimiz yok diyen başkan bu maçta görmüştür kusursuz kadromuzu !

Ya kaldıramıyorum ne böyle bir futbolu ne böyle ruhsuz futbolcuların olduğu renklerine sevdalandığım futbol takımını , inanın gerçekten yenilelim dedim size yemin ederim böyle oynucaksak yenilelim dedim
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Yav Kaptan o zaman Maldoonado'yu çıkar.Al orta sahadan koy forvete.
    Sonuna ( ! ) koymadığımdan yanlış anlaşıldım galiba.Mahmut Uslu'ya ayıp olurdu Josico çıksaydı. :} Ben de Anadolu takımlarına karşı çift defansif orta saha ile oynamamızın doğru olmadığını düşünüyorum. Josico + Maldonado Aurelio'nun tek başına yaptığını yapamadı bugün.

Volkan abarttı artık kırmızı işini. Dünya'nın en çok kırmızı gören kalecisi olma yolunda ilerliyor. Ama unutmaması gereken bir şey var ki ; kendisi de kaleyi sakatlık, ceza nedeniyle aldı ve Rüştü'yü 2. hatta 3. kaleciliğe itti. Yarın Volkan Babacan da onun yaptığı gibi yapıp Volkan'ı yedek kulübesine hapsederse Volkan'ın yedek kulübesinde hatayı nerde yaptığını düşünmesi için çok zamanı olacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sonuna ( ! ) koymadığımdan yanlış anlaşıldım galiba. Ben de Anadolu takımlarına karşı çift defansif orta saha ile oynamamızın doğru olmadığını düşünüyorum. Josico + Maldonado Aurelio'nun tek başına yaptığını yapamadı bugün.
    Evet ben yanlış anladım galiba.Az önce Rıdvan Dilmen Josıco ile Maldonado yapışık galiba dedi.Çok güldüm valla.Gerçekten yapışık gibi oynuyolar.

Yasin ve Can'ın tecrübesizliği ve uyumsuzluğu, kanatların iyi işlemeyişi, savunmada kazanılan topları iyi kullanamama, Alex'in tüm mücadelesine rağmen olmadı.Hacettepe ligteki ilk galibiyetini Fenerbahçe karşısında aldı.Belki Semih olsa 89'da girip 90'da atardı golü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones yüzünden kaybedilen bir maç;

1. Önder gibi stoperden bozma bir sağ bek'i yedek bırakıp can arat ile başlaması, kaldı ki luciano ile birlikte tandemi oluşturmuş ve şampiyonluk yaşamış bir stoper.

2. Josicco transferi konusunda yönetim hatalıdır fakat bu oyuncuyu ilk maçında 90 dakika oynatıp milli maçlarda 90 dakika oynayan Emre'yi kadroya dahi almamak.

3. Oyuncu değişikliklerinde mantık dışı davranarak rutine bindirmesi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe onca eksiğine rağmen Alex'in gayretleriyle öne geçmeyi başardı ama golden sonra yatmaları büyük hataydı.Oftaş Can'ın büyük hatalarıyla bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi.Tek başına Alex ancak bu kadar yapabiliyor.Diğer oyuncularda ona uysalar veya uymaya çalışsalar daha değişik bir skor olabilirdi.Hatta Semih olsaydı yeterdi belkide.Aragonesli Fenerbahçe bu sezon şimdilik pek olumlu sinyaller vermiyor.Bakalım Porto maçındada geçen seneki gibi Avrupada farklı performans olayınımı göreceğiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fenerbhaçe ilk maçtan itibaren çok yetersiz bir görüntü çiziyor açıkası bu oyunla fbli taraftarı kötü günler bekliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Valla BJKnin şampiyon olmasına ihtimal vermiyordum ama iki büyük takım bu futbolla devam ederse şampiyonluk beşiktaşa kalacak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Öncelikle tebrikler Hacettepe.Sadece 2. yarıyı izleyebildim iftar dolayısıyla, ve çok iyi oynadılar.Penaltı ve Volkan'ın atılışı %100 doğru, tartışması bile yapılmaz.Orda zaten Volkan'ın ne kadar profesyonal olduğunu bir kez daha gördük.Can Arat 2 gole sebebiyet vermesinin yanı sıra her pozisyonda İbrahim Şahin'in arkasında kaldı, Yasin'in her attığı pas rakibe gitti.Josico çok yavaş bir oyuncu , ben beğenmedim.Tabi daha ilk maçı... Alex tek başına didindi durdu.Guiza bu kadar koşsun, çalışsın ama gol kaçırmaya devam etsin , hem siz memnun olun hem de rakip takım taraftarı olarak bizAragonnes taktik diziliş, oyuncu seçimleri, oyuncu değişiklikler, kadro disiplini vs bir sürü konuda eksik kaldı.Fenerbahçe'nin 2-1 geriye düştükten sorna tek kale oynaması lazımdı.Çıkan oyuncu da Kazım olmamalıydı, Burak girerkenBu arada Rıdvan Dilmen'i dinlerken dün bir sözü hoşuma gitti.Dede'nin değişiklikleri maçtan önce kafasında belirlediğini, Kazım iyi oynasa bile onun yerine Burak'ı alacağını ve benzeri değişiklikleri sanki maçtan önce planladığını söylediSonuçta lige kötü başlayan bir Fenerbahçe var ve umarım böyle devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olan oldu, bu takımdan bu kadar. Aragones de kazanmaya yönelik hamle yapmayınca sonuç kaçınılmaz.

Neyse her maçı kaybetmeyeceğimizi düşündüğüm için, eksikler de takıma katılınca daha iyi oluruz çok da üzülmeye gerek yok.

Benim asıl üzüldüğüm nokta ligimiz artık İspanya'da yayınlanıyor. Dün bu maç canlı yayınlanmış İspanya'da. Carlos, Güiza, Aragones geldi ve İspanya'da populerliğimiz arttı fakat bu şekilde oynamaya devam ettikçe ve İspanyollar bu oyunu gördükçe sempatilerini kazanmak zor olacak gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünkü maçta, Luciano ve Servet ile birlikte stoper oynayan, Hatta o dönem defansı toparlayan Önder'i oynatmak yerine Can'ı oynatmak nedir yaa. Bu Can yüzünden almadık mı biz Yasin'i. Sırf altyapıdan yetişti diye kadroda bulunuyor arada bir sahaya çıkıyor ve sonuç ortada. El bombası gibi sahada geziyor.

Burak Yılmaz'ı sağ kanat diye mi aldık? Bu Burak değilmiydi sağ kanatta yi oynayamıyor diye Beşiktaştan yollanan, Bu Burak değilmiydi Beşiktaşa gelmeden önce ve gittikten sonra Forvette oynayığ gollerini atan. Koy Güiza'nın yanına onu. Aziz Yıldırım bir takımın 4 forveti olmalı diyordu sezon başındaki açıklamalarında Burak'ı o yüzden aldı diye biliyorum ben. 2-1 maç Hala Josico ve Maldonado oyunda. Stad da Hacettepe taraftarı yok. Tüm stad Fenerbahçeli, sanki Büyük taraftar baskısı varmış, rakip çok etkiliymiş gibi çift önlibero oynuyoruz.

Önümüzdeki iki hafta içinde bir 3 puan daha kaybedersek başta medya olmak üzere Aragonesi yollarlar kafalarında. Bir an önce toparlanmamız gerek.

Uğur, Kazım bunların akıllandırılması gerek. Oyundan alındı diye kenar yönetime tepki ne demek? Ayrıca geçen sene Sevilla maçından sonra prens ilan ettiğimiz Uğur'u ıslıklamak ne demek? Tamam biraz şuursuz oynuyor Uğur ama o atılan bir golün asistini yapan oyuncu o.

Akıllıca oyuncu değişiklikleri yapan Aragonese ise ayrıca alkışlıyorum. Gökhan sezon basından beri 90 dakikayı tamamlayamadı bir türlü. Madem öyle Önder ile başla. Defansif açından sorun yaşıyorsan Milli Takım performansını Fenerbahçede sergileyemeyen Kazım yerine Gökhan'ı ofansta kullan.
    Ama artık yap bişeyler be adam!!

Rezalet bir maçtı.İyi oldu bu yenilgi,bu kadar rezil bir oyuna,futbola bu skor az.Sakatlar,eksikler takıma katılsın başka birşey istemiyorum şu anda.

Can'ın Tsl'de nasıl oynadığına şaşırırken Fenerbahçe'de ilk 11'de başlaması inanılmaz.Volkan ne yapmak istiyor anlamış değilim.Bu kaçıncı oldu kaçıncı.Yarın öbür gün bunu bir Şampiyonlar Liginde yapsa ne olacak? Yahu böyle amatörlük olmaz ki.Sen Fenerbahçe Spor Kulübünün profesyonel sporcususun.Maç içinde yaptığın hareketlere bak.Neyse inşAllah V.Babacan Gençlerbirliği maçında harikalar yaratır da yedek bırakır Volkan Abisini.Uğur'un,Kazım'ın bu düşük performanslarını anlayamıyorum.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri