1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Uzun ince bir yoldayım..(Fenerbahce)

Hybrid View

Tebrikler ümit güzel gidiyorsun.Bu saatten sora transferleri tartışmaya gerek yok ama bencede umut buluta o kadar parayı boş yere vermişsin. Yinede ligde ve avrupada iyi işler çıkaracağından eminim ŞL de en az yarı final bekliyoruzzz. eski ümit geri döndü desene başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ejder20284 View Post
    Tebrikler ümit güzel gidiyorsun.Bu saatten sora transferleri tartışmaya gerek yok ama bencede umut buluta o kadar parayı boş yere vermişsin. Yinede ligde ve avrupada iyi işler çıkaracağından eminim ŞL de en az yarı final bekliyoruzzz. eski ümit geri döndü desene başarılar...
    Umut Bulut'tan daha iyi Türk forvet mi bulacaktım lafına takıldım ben.

Gökhan Ünal ve Mehmet Yıldız daha iyi bence. Umut Bulut'a kötü demiyorum.. Bana bi sürü gol attı o ayrı ama Gökhan daha fazla attı
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Umut Bulut'tan daha iyi Türk forvet mi bulacaktım lafına takıldım ben.

Gökhan Ünal ve Mehmet Yıldız daha iyi bence. Umut Bulut'a kötü demiyorum.. Bana bi sürü gol attı o ayrı ama Gökhan daha fazla attı
    tmm haklısın ama göhan ünal kalitesine göre cok pahalı mehmet yıldıza bi türlü ısınamadım ben 2008 de en cok beklediğim sey 2009 dan mehmet yıldızın özelliklerini biraz yükseltmeleri bi de umutu sonradan da soksam ilk 11 de baslatsam takır takır atıyor yani paranın hakkını veriyor
    TariboWest

Mesaj Yetkileri