Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 67 sonuç

Konu: Oyuncu Özellikleri Düşüyor

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by Haseki View Post
    Ne bileyim. MAdem paramı alamıyorum o zaman oynanamam deyip özelliklei düşmüştür belki...
    Eğer öyle bir durum olsa sıkı çalışıp takımdan gitmeyi düşünmesi daha yüksek ihtimaldir bence
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    takıma gel antrenman tecrübeliye gir sol taraftaki menüden diğer oyuncunun resmini koyduğun gibi koy onuda

Tama analamdım . Takım ne nerede?

İmage huck de neyi sececeğim antreman pogramını yüklerken.

Emurafu.tsh--------İsmi bu iternetten indirdim zaten... Buradandır herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

hmm resmi bulduysan imageshack ten gözat de o dosyayı bul host it e bas sora ordan çıkan en altaki linki buraya kopyala

Ben bu antemanı kullanıyordum. Sonra takımdan kovuldum 1 hafta kendi antrenmanlarını yaptılar klubun. Genel antrenmanı. Ayarlamayı unttum diye öyle kaldı. Sonra tekrar ayarladım ben buna hepisini. O paketi açınca her mevki için çkıyor be de amr olarak kullandığımmdan onu ayarladım winger mi noluyor galiba. sonra bir maç yaptım orebro ile 2-1 yenildim , noldu bu adamlara diye bir baktım yerlerde özelliği. KAleye bir baktım refleks 5 olmuş. Kale de 19 yasında benim. Denis sköld. Ben az sonra gitmek durumundayım. Gelince tekrar bakarım konuya. İlgini için teşekkür ederim. Dünden beri kafamı çok kurcaladı. Ben okayla da kousayım. Yoksa oyunu bırakacağım. Dün bırakıyordum olmaz öyle dediler. Olmadı satarım tü futbolcuları genç ve düşük üsretl,lerle oynarım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by malakaci View Post
    hmm resmi bulduysan imageshack ten gözat de o dosyayı bul host it e bas sora ordan çıkan en altaki linki buraya kopyala

O site kabul etmiyor format ymuyor diye . Resim ve video sadec galiba. Y dosya bu sitede zaten. Emurafu.tsh Buradan adım ama ilgisi yoktur herhalde... Ben gidiyorum. Sağolun...
    Last edited by Haseki : 16.Eylül.2008 at 17:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

arkadaşım bence antrenman programına gir başka yerden yüklediğin falan varsa sil hepsini bütün oyuncuları tek bir programa al bütün hepsini orta seviyeye getir ve ağrılık düzeyi orta olsun belki oyuncu özelliklerin çok artmaz ama en azından düşmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncuların ilk başlarda özelliklerinin düşmesi normaldir.. 2-3 ay sonra tekrar bakıcak olursan çoğu özelliğinin arttığını görürsün..

Yani bu arada ben oyunculara göre antreman sistemi verdiğini varsayıyorum.. Sen gidipte defans oyuncusuna Striker antermanını yaparsan tabii ki özellikler düşecektir..

Maddi durum oyuncuların özelliklerine etki etmez. Ancak oyuncu mutsuzsa, daha büyük bir kulübe gitmek istiyorsa belki gelişmesi durabilir..

Olmadı ben tamamen gösteririm sana resim ile...

Bu arada o arkadaşın biraz hile kullanmışa benziyor... Ayıp şeyler bunlar yani..
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Oyuncuların ilk başlarda özelliklerinin düşmesi normaldir.. 2-3 ay sonra tekrar bakıcak olursan çoğu özelliğinin arttığını görürsün..

Yani bu arada ben oyunculara göre antreman sistemi verdiğini varsayıyorum.. Sen gidipte defans oyuncusuna Striker antermanını yaparsan tabii ki özellikler düşecektir..

Maddi durum oyuncuların özelliklerine etki etmez. Ancak oyuncu mutsuzsa, daha büyük bir kulübe gitmek istiyorsa belki gelişmesi durabilir..

Olmadı ben tamamen gösteririm sana resim ile...

Bu arada o arkadaşın biraz hile kullanmışa benziyor... Ayıp şeyler bunlar yani..
    Oyunun başları değil 3. sezon mu ne. Evet o antrenman programı açılınca içinden her mevkiiye göre antrenman çıkıyor. Onları ona göre yerleştiriyrum. Hile ne ehilesi olabilir anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilmem ben anlamam hileden.. Oyun ondaysa bilmiyorum bende yorumları okuyup öyle bir şey dedim..

AA bu arada senin antrenörlerin hala takımda değil mi ?
    Sentugo.

Evet evet takımdalar. sadece biri gitti gerçi o konuda sorun olmaz. İhtiyaç fazlası var bi sürüü. İzin verilern araığın 1-2 üzerşinde adamlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu konu beni aşar o zaman
    Sentugo.

11. Default

Bence FM Modifier ile biri senin oyuncunun CA-PA sını yerle bir etmiş...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Karşı adamdan datayı iste yani kayıtlı oyunu fazla kırmadan iste ama
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ya bence düşünmeye gerek yok antreman programından olsa bile bu kadar düşmez inanın ki biri hile yapmış ama nasıl yapmıstır bilmem hile olduğu apacık ortda
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Arkadaşlar save i aldım biri msn vb verebilirse gece ona atarım.

emurafu antrenman programını ben kullanıyorum aksine cok yararlı bi program hocam büyük ihtimalle arkadaşın sana biraz kazık atmış gibime geliyo yinede arkadaşlar save i incelesinler hersey ortaya cıkar sen save game ini rapidshareye falan upload et linkini buraya koy incelensin bi

Rapidi bimiyorum ben birinin adrese atayım işte çok mu büyük olur boyutu. Bu arada size yeni foto göndereyim. Şimdi de Lauri Dalla vale ye oldu aynı şey...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://img134.imageshack.us/my.php?i...llavaledr4.png

İksinin de yaşı genç...
    Last edited by Haseki : 17.Eylül.2008 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

17. Default

Emurafu antrenman programıyla bu kadar düşüş olması imkansız.Şimdiye kadar gördüğüm en yararlı antrenman programı diyebilirim.Hayatımda hiç bu kadar büyük bir düşüşle karşılaşmadım.Oyuncu da Dalla Valle yani, öyle sıradan bir gençte değil.Bence birinin parmağı var bu işte.Sanıyorum arkadaşlarından birisi hile yapıyor, yapmaz deme sakın.Hele ki Modifier ile ilk defa tanışıyorsa herşeyi yapabilir ama yinede günahını almayalım.Bu arada save dosyaları çok küçük boyutlarda olur.

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\games

klasörü içinden save dosyanı bulup, rapide upload edebilirsin.Eğer upload etmeyi bilmiyorsan burdan tanıdığın birine msn yoluyla gönderebilirsin.

Rapidi bilmiyorum. Kimse msn vermiyor ki, sitede 2. günüm. Hep antrenman vb indiriyordum. Forumlarda yoktum. Save var. Göndereyim. Msn verse birisi tamam. Dün konustum ,modifier ne biliyor musun dedim. Şakayla karışık espri felan yaptı. Davranışlarından yapmadığı sonucu çıkıyor bana göre. Yapacağına inanaırım ama bu kadar rahat yalan sölemez bana. Bir aparat yüklemişti o sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Fubolcu özelliklerini yazıyorsun o da sana en uygununu gösteriyor. Office 2007 exel uygulamalı bir şey.
    Dün gece oynuyorduk amc ye dalla valeyi koyayaım dedi, özelliklee bir baktım yine dumur. Foto çekip ona da size de gönderdim. Save i atacağım kimse yok mu msn verebilecek. Zaten Finanstan dolayı 30 sözleşme fesettim, klup çokmek üzere. Lütfen biri msn adresi verebilir mi ona göndereyim. İyi günler.

19. Default

Rapidi bilmiyorum. Kimse msn vermiyor ki, sitede 2. günüm. Hep antrenman vb indiriyordum. Forumlarda yoktum. Save var. Göndereyim. Msn verse birisi tamam. Dün konustum ,modifier ne biliyor musun dedim. Şakayla karışık espri felan yaptı. Davranışlarından yapmadığı sonucu çıkıyor bana göre. Yapacağına inanaırım ama bu kadar rahat yalan sölemez bana. Bir aparat yüklemişti o sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Fubolcu özelliklerini yazıyorsun o da sana en uygununu gösteriyor. Office 2007 exel uygulamalı bir şey.
    Dün gece oynuyorduk amc ye dalla valeyi koyayaım dedi, özelliklee bir baktım yine dumur. Foto çekip ona da size de gönderdim. Save i atacağım kimse yok mu msn verebilecek. Zaten Finanstan dolayı 30 sözleşme fesettim, klup çokmek üzere. Lütfen biri msn adresi verebilir mi ona göndereyim. İyi günler.
    Hocam, Excel uygulumalı dediğin olay şu konudaki sanırım.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63715

Bu oyunda sorun yaratacak bi uygulama değil bildiğim kadarıyla, ayrıca ben size msn adresimi vereyim, siz save dosyanızı bana gönderebilirsiniz, bende rapide upload ederim.

Saygılar.
    Last edited by El Barto : 17.Eylül.2008 at 15:59 Reason: adres vermek için profil kullanılmalı yada ö.m atılmalı

Evet kardeş o linktekinden bahsediyorum. Ben senin msni ekledim. Az sonra sana maille atacağım sondan bir önceki save'i. Sonuncusu dün gece oynandı çünkü. Dalla vale henüz resimdeki gibi değil. 2 maç mı ne sonra o hale geliyor. İkisi arasındaki farkı da görmüş olursun. Su an antrenman programları yklü değil haberin olsun. İstifa edip tekrar girdiğim için silindi. As takım ve yedekler karman çorman onu da söyleyeyim. İlgi için sağol.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

burda bı hıle vardır o antrenman programını kulandım bende ole bıse olmadı ama oyuncunun ca-pa sıyla oynandıysa olur bu

22. Default

Evet kardeş o linktekinden bahsediyorum. Ben senin msni ekledim. Az sonra sana maille atacağım sondan bir önceki save'i. Sonuncusu dün gece oynandı çünkü. Dalla vale henüz resimdeki gibi değil. 2 maç mı ne sonra o hale geliyor. İkisi arasındaki farkı da görmüş olursun. Su an antrenman programları yklü değil haberin olsun. İstifa edip tekrar girdiğim için silindi. As takım ve yedekler karman çorman onu da söyleyeyim. İlgi için sağol.
    Rica ederim hocam, mail attım kontrol edersin.Bugün çözüyoruz bu gizemi.

Evet barkadaşlar msn aracılığıyla sondan bir önceki save umut arkadaşımıza gitmiş bulunmakta. Bu save de dalla vale önceleri az iyiyken iki maç sonra çöküyor. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Bir ilk mi yaşanıyor yoksa işin içinde modifierler mi var...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Modifier kesin. Yüzde 900
    Sentugo.

Az önce umut bey baktılar.
    Şimdiki yetenek 120
    Potansiyel yetenek 70

Böyle bir durum oluşabilir mi?
    Bana başka ihtimal yok kesinlikle modifier diyebilir misiniz?

Bir soru daha. Sizce napayım? Gerçi bu yazışşmalardan da söz ettim okaya, biliyor. Planımı açığa vurmak gibi oldu ama vurayım yine de.
    Ben gidip abi böyle böyle olmuş nasıl oldu diye mi sorayım.

Yoksa server değişikliğine gidip öbür arkadaşı mı server yapayım. Bunu yaparsamm siz sevgili arkadaşlarım bana yardım edip modifier edinmemi ve arkasından da bu kez aynı şeyi benim mi yapmamı önerirsiniz. Ne dersiniz.
    Okay sakın ouma buralarıı....

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dallas'a döndü valla burası ailecek severek izliyoruz sonunu çok merak ediyoruz.

Arkadaşım sen oyunu bu haliyle oynamaktan memnun musun? Sor arkadaşına var mı böyle birşey diye. Yok derse ve sen ona inanıyorsan birde eğer keyif alıyorsan devam et. Yok bunun altında bir katakulli vardır diyorsan ve oyundan zevk almıyorsan bırak gitsin oynama dünyanın sonu mu sanki? Bak yakında 2009 çıkacak zaten

27. Default

Merhaba arkadaşlar ekran görüntülerine sizde bir göz atın istedik.Buyrun benim sıfırdan başlattığım oyundan ve Erkan beyin oynadığı datadan oyuncunun durumu;

Benim sıfırdan açtığım data;

Erkan beyin oynadığı data;

Zaten Dalla Valle'yi hepiniz bilirsiniz, hep sabit bir potansiyelle oyuna başlar.Oyunun üstünde oynandığı açıkça belli.Ben hayatımda hiç bulunduğu durumdan daha aşağı potansiyele sahip bir genç oyuncu görmedim, zaten potansiyelin ne anlamı kalır ki o zaman.

Saygılar.

Teşekkürler arkadaşlar sağolun yaa. Umut kardeş sen ayrıca çok sağol. Ben bugün canım arkadaşlarımla konusayım bakayım. Kim ne yapmış çıksın ortaya. Bir daha görüşmek ümidiyle hoşça kalın. Forumlarda başka konularda da karşılaşmak ümidiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Dallas'a döndü valla burası ailecek severek izliyoruz sonunu çok merak ediyoruz.

Arkadaşım sen oyunu bu haliyle oynamaktan memnun musun? Sor arkadaşına var mı böyle birşey diye. Yok derse ve sen ona inanıyorsan birde eğer keyif alıyorsan devam et. Yok bunun altında bir katakulli vardır diyorsan ve oyundan zevk almıyorsan bırak gitsin oynama dünyanın sonu mu sanki? Bak yakında 2009 çıkacak zaten

fılmın sonu geldı şemsi olayda modıfer var

30. Default

Teşekkürler arkadaşlar sağolun yaa. Umut kardeş sen ayrıca çok sağol. Ben bugün canım arkadaşlarımla konusayım bakayım. Kim ne yapmış çıksın ortaya. Bir daha görüşmek ümidiyle hoşça kalın. Forumlarda başka konularda da karşılaşmak ümidiyle.
    Rica ederim hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    fılmın sonu geldı şemsi olayda modıfer var
    Belli ki El Barto konunun daha fazla uzamasını istemiyor ama bence gayet hoş ve eğlenceli bi konu oldu.Bende daha fazla uzatmadan save dosyasının linkini atayım.Hem sizde bir göz atmış olursunuz.Özellikle henüz Ocak 2009'dayken Helsingborg'un 28 M £ olan transfer bütçesi, ayrıca yine Helsingborg'un alt yapısındaki minik Maradonalar herşeyi özetliyor.

Download Link:
    http://rapidshare.com/files/14602737...ggg_2.rar.html

Saygılar.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri