Originally Posted by
ForeverFener
Şimdi şöyle bişey var.Ben yeni bi güncelleştirme indirdim.Yani yeni transferler filan var.Bobo nun da topsuz alanı 16 olmuş.Bitiricilik,kafa filan da yüksek.Türkiye Kupası yarı finalinin rövanşında Bobo nun sıkı markajını never ladım.Fakat Bobo çok etkili oldu.Aynı şeyi Uefa kupasında Fred e uygulamadım.(Fred in topsuz alanı 18)Fred pek etkili olamadı.Ama eğer Torres gibi İbrahimovic gibi Agüero gibi hem yetenekli hemde kaliteli oyuncuları kastediyorsan ona göre davranmak gerek...
Bu her zaman tutacak diye birşey yok. Topsuz alan özelliği iyi olan adam forvette sık sık pozisyon değiştirir. Böylece onu marke eden defans da onla beraber hareket eder. Böylece defansın dengesi bozulur sıkça. Tabii ki bu tek forvet oynayan rakipler için geçerli. 4-2-3-1 veya 4-3-2-1 oynayan ekiplerdeki o tek forvet için geçerli dediğim şey. Çift forvette böyle birşeye gitmek her zaman etkili olmayabilir.
Ayrıca ForeverFener'e de ekran resimli yorum yaptığı için teşekkür ederim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi