Aragones Deniz'i "tutmadı" yapacak bir şey yok Deniz kadroya zor girer bundan sonra
Porto
Beraberlik
Fenerbahçe
Aragones Deniz'i "tutmadı" yapacak bir şey yok Deniz kadroya zor girer bundan sonra
Lig TV'de Futbol Gündemi programında Fenerbahçe'nin 4-2-3-1 dizilişi ile sahaya çıkacağını belirtildi.
Kadronunda şu şekilde olduğu söylendi:
Volkan
Gökhan Önder Lugano Carlos
Maldonado(Josico) Selçuk
Kazım Alex Emre
Güiza
şeklinde olacağı söyleniyor.
Uğur'u kesmek bence olumlu.Sonuçta çok formsuz ve savruk oynayan bir adam.Kazım da aynı şekilde ama Kazım kendini iyi hissedince hem kendisi çok iyi oynuyor ve takımıda sürüklüyor.Yani Aragones göle maya çalıyor.İnşallah tutar bu sefer.
Gerçekten çok zorlu bir mücadele olacak ve Fenerbahçe çok büyük bir ihtimalle bu maçta puan kaybı yaşayacak. Dileğimiz Fenerbahçe'nin Porto'dan avantajlı bir skorla dönmesi.
Defansta Can yoksa sorunda yokGüiza La Liga gol kralı olduğunu anımsayıp Porto defansını alt üst edip gol ve gollerini atmalı Semih yokken.Ön liberoda çok sorun yaşar Fenerbahçe.Josico'nun ayağına geçen maç top gelmemişti.Selçuk'ta Porto'ya karşı ne yapar bilemeyiz.Quaresma olsaydı bu maç Fenerbahçe için çok çok zor olabilirdi.En azından 1 puan alır Fenerbahçe.
Fenerbahçe, Avrupa'da bir başkadır ve bunu herkez kabullenmelidir. Porto, geçen seneye göre çok daha güçsüz. Ayrıca Porto 7 yıldır, Avrupa'da ilk maçlarını kazanamayan bir takımdır.
normal dijitalden izleyemeyecez değil mi??? şifresini açıkladılar mı haberi olan war mı???
FB bu oyununu devam ettirise bu maçtan hüsranla ayrılır ama umarı yine geçen yılki gibi Şampiyonlar Liginde ayrı bir havayla oynar
Aziz Yıldırım, Porto'yu kesinlikle yeneceğiz diyor, R.Carlos maçta Porto favori diyor. Allah, sonumuzu hayır etsin.
Başkan nasıl bu kadar iddalı konuşmuş şaşırdım valla.Bi bildiği var demekki![]()
Aziz Yıldırım bunu 1 hafta önce söylemiş.. Sadece inanmak istediğini söylemiş.Bence R.Carlos haklı, favori tabiki porto.. Sonuçta Fenerbahçe geçen sene deplasmanda hiç galibiyet alamadı şampiyonlar liginde..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Artık Avrupa'da kolay maç kaybetmemeyi öğrendiler.Ligdeki gibi kötü oynayacaklarını sanmıyorum beraberlik bekliyorum
İŞTE STAR TV BİSS KODU ŞİFRESİ ‚ ŞAMPİYONLAR LİGİ UYDU ŞİFRESİ
"Biss ID: 001FFF (eğer 6 haneli ise) Key Değeri: 1000000000000000
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Marka Sunny
Last edited by aykut_gencfb : 16.Eylül.2008 at 23:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aykut seninki yanlış olması lazım..Ntv'ninkini kullanıyorlar..Şimdi benim odamda girdim oldu..Öbür odadadsmart var ama olsun
ÖNEMLİ !!
Star Tv Key'i NTv'nin eski Key'i
Provider ID: 00 1f aa
AO2123E43546148F
Porto'nun muhtemel 11'i..
Helton
Sapunaru-Pedro Emanuel-Bruno Alves-Nelson Benitez
Mariano-Tomas Costa-Lucho Gonzalez-Raul Meireles-Rodriguez
Lisandro Lopez
Sağ bekteki Sapunaru Bosingwa ayrıldıktan sonra alınmış Rapid Bükreş'ten.2.5 milyon Euro+2 futbolcu vermişler.Sol bekteki Nelson Benitez'de bu sene transfer olmuş.1 milyon Euro karşılığında Lanus'tan alınmış.Stoperde oynaması muhtemel 2 isimden Pedro Emanuel 1.kaptan,Bruno Alves ise 2.kaptan.Belki Pedro Emanul yerine Belenenses'ten ücretsiz kadroya dahil edilen Rolando'da oynayabilir.
Ortasahada tanıdık 2 isim var.Birisi Lucho,diğeri Meireles.Lucho geçen sezon ligde en iyi ortasaha ödülünü almış.Meireles'i ise Euro 08'de Portekiz milli forması altında bize attığı golden tanıyoruz.Ortasahada 2 yeni isim var.Biri geçen sene Benfica'da kiralık oynayan ve sezon başında bonservisi PSG'de olan Uruguay'lı Rodriguez.Tehlikeli bir isim.Geçen sezon ligde 6 golü varmış..Ortasaha ortada oynayan Tomas Costa ile Arjantin ekibi Rosairo'dan 3.25 milyon Euro karşılığında alınmış.
Forvette ise geçen sezon 24 golle gol kralı olan Lisandro Lopez bulunuyor..
Muhtemel yedeklerde göze çarpan isimler ise Tarık Sektioui,Fredy Guarin ve Hulk.Tarık geçen sene bizim maçlarımızda baya etkili bir performans sergilemişti ama sanırım bu maçta oynayamayacak Ramazan ayı dolayısıyla.Fredy Guarin'i ise bazılarımız Fm'den hatırlayacaklardır.Kolombiya'lı oyuncu sezon başında St.Etinne'den 3 milyon Euro artı bir isim karşılığında alındı.Hulk ise 22 yaşında Brezilya'lı bir yetenek.Porto onu 5.5 milyon Euro karşılığında transfer etmiş Japonya'dan.Japonya'da oynadığı 2 sene içerisinde 55 maçta 44 gollük gibi müthiş bir istatistiğe sahip kendisi.
So what?
Saike
nerden çıktı bu şifre ya 2 kuruşlluk futbol keyfimiz vardı onuda mahvettiler.herkesi d smartı almaya zorluyorlar 15 senedir şifre işi yok bu sene çıktı
vestel kullanıcıları için varmı gri menu
Porto Favorı
Fenerın Kadrosu Gecen Seneye Oranla Daha Zayıf Bırde Deplesman Maclarında Galıbıyet Almakta Zorlanması Yada Alamaması Dezavantaj
Kadro Olarakta Kağıt Ustundede Porto Alır Gıbı
Fenerbahçe'ye bir türlü istediği futbolu oynatamayan İspanyol teknik direkör Luis Aragones, sistemde değişiklik yapmayı düşünüyor. Özellikle Semih'in oynamayacağı maçlarda 4-4-1-1'e geçme planları yapan İspanyol hoca, böylelikle orta sahadaki direnci artırmayı amaçlıyor. Sarı-lacivertli takımın 4-4-1-1 oynaması durumunda, orta alan sağdan sola; Maldonado, Selçuk, Josico ve Emre'den oluşacak. Bu isimlerin hemen önünde Alex, forvette ise tek santrfor olarak Güiza görev yapacak.
mynet
(/s)
Fenerbahçe 3 puanı almayı başaracaktır. Kadrosu Porto'ya karşı çok daha iyi. Tabi ön libero eksikleri büyük zaaf. Umarım Aragones adam gibi kadro çıkartır...
Anadolu takımları bile bu kadar defansif bir orta saha ile mücadele etmiyor. Dede'nin böyle bir kadro çıkaracağını zannetmiyorum.Sarı-lacivertli takımın 4-4-1-1 oynaması durumunda, orta alan sağdan sola; Maldonado, Selçuk, Josico ve Emre'den oluşacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Valla gecen seneki kadro olsa garanti derdim ama bu seneki oyun ve inancla zor diyorum
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ya regal için de key bilgileri var mı ? şifre için...