Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Porto

21 43.75%
  • Beraberlik

12 25.00%
  • Fenerbahçe

15 31.25%
1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: Porto - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 1. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Marsilya-Liverpool maçını izledim ve izledikçe içim karardı.Fenerbahçe eğer Şampiyonlar Ligindede ligdeki gibi oynarsa fark yer geliriz.İnşallah böyle birşey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Dün Marsilya-Liverpool maçını izledim ve izledikçe içim karardı.Fenerbahçe eğer Şampiyonlar Ligindede ligdeki gibi oynarsa fark yer geliriz.İnşallah böyle birşey olmaz.
    Alakası yok güzel kardeşim.Liverpool ile Porto'yu bir tutmamak lazım.Evet Marsilya'da iyi oynadı ama bu olay tamamen Liverpool'un futboluna ayak uydurmak için.Geçen sene BJK Liverpool'u yenerken de çok iyi oynadı ama bir daha göremedik o futbolu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Alakası yok güzel kardeşim.Liverpool ile Porto'yu bir tutmamak lazım.Evet Marsilya'da iyi oynadı ama bu olay tamamen Liverpool'un futboluna ayak uydurmak için.Geçen sene BJK Liverpool'u yenerken de çok iyi oynadı ama bir daha göremedik o futbolu
    benim kastetmek istediğim ŞL'de olan tüm takımlar bu tempoda oynar ve hepsi güçlü takımlar.Hacettepeye yenilen bir Fenerbahçe aynı oyunu ŞL'de oynarsa bizim için çok kötü olur.Ama takımımıza yinede güvenimiz sonsuz.Geçen senenin Çeyrek Final oynayan takımıyız.Çoğu takım bizden çekiniyor.

Mesaj Yetkileri