-
benim anlamadığım volkan 140pa alıyor sporting lizbonun kalecisi 150lerde bu ne şimdi ? volkanı 150 falan yapmalısınız bana göre orkun 137 resmen anadolu kalecisi bana göre iyi kaleci reflexleri mükemmel ama oyunda reflexleri kötü yan topları kötü ona bişey demiyorum ama orkuna 145pa verilmesi lzm sanctis türkiye ligine geldi diye pa sını düşürmeyin 170 pa sı olmalı sanctisin bana göre çok kaliteli kaleci kariyeride belli fm 2007 de aydın 170 2008 de 140pa lara düşmüş anadolu topcusu görünüyor arda pa sı 168lerde falan en az 180 olmalı emre aşık 140 pa veriliyor sen bu emre aşıkla avrupa maçı oyna sportingin defansları 160 -165 sonra kupa alamıyorum sonra sıkıntı basıyo h.balta 140 pa la oynuyo bana göre 155 olmalı servet 145 yapılmış bana göre 165 meirada 165 olmalı uğur 155lere çıkarılmalı sakatlanmadan önceki performansı etkileyiciydi yaser rezalet yapılmış 8.0.0 da 8.0.2 de -8 pa yapmışsınız bence yeterli barış 145 pa almış odonkor dediğin işe yaramaz adam 165 pa ile dolaşıyor biz kendi ligimizi düşük yapıyoz iskoçya ligi celtic de Shunsuke Nakamura diye oyuncu var adamı uçurmuşlar mehmet topuz bile Shunsuke Nakamura yı 2ye katlar aydın toscalı 140larda kalmış ali turan 120lerde geziyo bölemi başarı gelicek avrupada beyler biz kendi ligimizi küçümsüyoruz özer hurmacı rezalet sarper kıskanç oyunda yok adam s.liege ye gitti geleceğin yıldızı semih kaya arsenaller istiyo adam 110pa ile geziyo irfan bana göre çok kaliteli 90 165 pa verilmesi lzm 2-3sene sonra yıldız olsun irfan 1sezon sonra şans bulmaya başlar bana göre fırat desen 3lig kalecisi gibi yapılmış fıratı koyuyosun anadolu takımından 5tane yiyosun olucak iş deil mehmet topal 140 pa vermişler adama bana göre 165 pa kesin verilmeli lincolnün pası düşürülmeli hatta eklemesenizde olur
baroş 165 falan yapılmalı ümitin pa sı düşürülmeli eski ümit deil nonda 145lerde kalmalı bana göre galatasarayda kalması hata roberto carlos çok abartılmış 190 falan pa sı var yuh yani adam 36-37yaşında görüyoz fenerbahçe deki futbolunu o kadar adam kaçırıyo bana göre roberto carlosun pası 155 falan olmalı h.balta bana göre daha iyi bir bek ama carlosun pası uçuyor mubarek kezmanı drogba gibi yapmışlar maşallah hangi fenerli datayı hazırlıyosa serkan kırıntılı ufuk ceylan gibi kalecilere yeteri kadar pa verilmiyor ufuk 150pa serkan 155pa almalı bana göre Tabata 150 pa verilmeli bana göre çok kaliteli bir ofansif orta saha hasan şaş 165 pa verilmeli benden bu kadar hep 130lara falan düşmeyin yoksa tanınmamış takımlarla ön elemede berabere kalıyoz işe bak bayern galatasaray maçı 5-0 6-0 yeniliyoz işe bak çok abartıyolar oteki ligleri sizde abartın luganoya 170pa eduya 168pa g.gönül e 165pa verilmesi gerekir kazım 155pa verilmeli bizim oyuncularımız kaliteli oyuncular ama bakıyorum fener çeyrek finale çıktı gerçekte oyunda cska potansiyel olarak fenere 5bası daniel carvalho denen adam 165lerde en düşüğü 150 bu nasıl iştir bana anlatsın birisi sizce kendi ligimizi küçümsemiyormuyuz rusya lig takımlarına karşı fm 2008de çok zorlanıyoruz ligde galatasaray adam gibi transfer yapmassa ilk 3e giremiyor uefadan 0çekip dönüyoruz 1-2milyon euro bütce var onada gelde transfer yap murat akça 150 pa yapılmalı gelecek için 70- 150 pa çünkü skibbe 1sene sonra muratı a takımda değerlendirceğini söyledi emre aşık jübile yaptığı zaman murat bu takımın deişilmez stoperlerinden biri olucak mustafa pektemez burhan eşer kaliteli oyuncular ama oyunda vasat brezilya ligi bile potansiyel olarak en kötü takımı galatasarayın potansiyellerini geçiyor dramatik durumu siz düşünün ayrıca en iyi 5lig arasına girdi ama fm de gene 140 130 potansiyellerle adam oynatıyoz Shunsuke Nakamura 170lerle oynuyo hemde celtic de
Mesaj Yetkileri