Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 61.29%
  • Gençlerbirliği

6 19.35%
  • Beraberlik

6 19.35%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 79 arası toplam 79 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği [ TSL 4. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maldonado iyimiydi Musti ?

Bence berbatın da ötesinde oynadı bugün.

Güiza yine her zamanki gibi bal yapmayan arı gibiydi ancak bugün balınıda yaptı.Tadından yenmez oldu.

Burak Yılmaz da kendini kanıtlıyor.İşte Burak bu Beşiktaş'ta da aynıydı burada da aynı.Umarım düzelir de ben utanırım.

İkinci yarıda çok daha iyi oynadı F.Bahçe tebrikler...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maldonado iyimiydi Musti ?

Bence berbatın da ötesinde oynadı bugün.

Güiza yine her zamanki gibi bal yapmayan arı gibiydi ancak bugün balınıda yaptı.Tadından yenmez oldu.

Burak Yılmaz da kendini kanıtlıyor.İşte Burak bu Beşiktaş'ta da aynıydı burada da aynı.Umarım düzelir de ben utanırım.

İkinci yarıda çok daha iyi oynadı F.Bahçe tebrikler...
    Maldonado eski Maldonado değil.Lütfen haksızlık etme Murat abi.Nerde o eski Maldonado.Top ayağına gelince heyecanlanıp en yakınındakine kısa pas atan Maldonado gitti.Yerine Oyun Kuran,top Çalan bir Maldonado geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

yok mu güizanın attığı ok'un resmi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EreN View Post
    yok mu güizanın attığı ok'un resmi
    Olmaz mı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Edit: Speedy Mehmet.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

...
    Gençlerbirliği'nden kırmızı kartla oyun dışı kalan El Saka ise kendisine gösterilen iki sarı kartta da hakemin haklı olduğunu belirterek, sarı-lacivertli futbolcu Alex'e övgüde bulunup, ''Alex büyük bir futbolcu. Bugün de takımını kurtardı'' ifadesini kullandı.

İnternethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maldonado bugün çok kötüydü. Devre arasına kadar bu performansı böyle giderse gönderilir diye düşünüyor ve umuyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

FBye tebrikler.Bu maç diğer maçlara göre biraz daha iyiydi ama maldonadoyla falan şlde çok zorlanır bu yıl

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    ...
    Gençlerbirliği'nden kırmızı kartla oyun dışı kalan El Saka ise kendisine gösterilen iki sarı kartta da hakemin haklı olduğunu belirterek, sarı-lacivertli futbolcu Alex'e övgüde bulunup, ''Alex büyük bir futbolcu. Bugün de takımını kurtardı'' ifadesini kullandı.

İnternethaber
    Bende El Saka'ya; "bırak artık,bitmişsin okeye dönüyorsun"...

Bir sözüm'de Alex'e ; "bize 4 yıldır izlettiğin ve izlettireceğin futbol için sonsuz teşekküler"...

Alex Fenerbahce icin ne kadar büyük bir isim oldugunu bu macta bir kez daha gösterdi.

Genclerbirligi ise bu sene küme düser,eger bir mucize olmazsa ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mesut Bakkal'dan şüphelenmeye başladım yavaş yavaş.

Mustafa Pektemek bir forvet oyuncusu değildir.Geçen sezon Sakaryaspor'da oynamıştı ve kanatlarda daha iyi oynayan bir oyuncu. (Deivid gibi)

1988 doğumlu olmasına karşın 78 resmi maça çıkmış.Süperlig,1.Lig,2.Lig,Türkiye Kupası,Avrupa Şampiyonası vs vs...

Çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.Ancak Mustafa'yı Fenerbahçe karşısında hele hele bir de deplasmanda ileri koyuyorsun.Tek başına da bırakıyorsun.Ne yapmasını bekliyor Mustafa'nın ilerde anlam veremedim.

Her neyse olan olmuş artık.Yineliyorum Maldonado ve Josico şimdiye kadar göründü ki ikisini toplasak bir Aurelio etmez.Hiç sevmem Marco Aurelio'yu ama F.Bahçe'nin orta sahasını kurtaran oyuncuydu.Çok aranacak gibi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by anilton View Post

Bir sözüm'de Alex'e ; "bize 4 yıldır izlettiğin ve izlettireceğin futbol için sonsuz teşekküler"...

harbıden turkıyeye gelmıs en ıyı yabancı bu adamdır ya

alex alex alex sahanın heryerınde bizde nasıl yattara lıder o olmadan olmuyosa fenerdede alexsiz olmazzz adam mukemmel br futbol zekası ve tekniği var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Mesut Bakkal'dan şüphelenmeye başladım yavaş yavaş.

Mustafa Pektemek bir forvet oyuncusu değildir.Geçen sezon Sakaryaspor'da oynamıştı ve kanatlarda daha iyi oynayan bir oyuncu. (Deivid gibi)

1988 doğumlu olmasına karşın 78 resmi maça çıkmış.Süperlig,1.Lig,2.Lig,Türkiye Kupası,Avrupa Şampiyonası vs vs...

Çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.Ancak Mustafa'yı Fenerbahçe karşısında hele hele bir de deplasmanda ileri koyuyorsun.Tek başına da bırakıyorsun.Ne yapmasını bekliyor Mustafa'nın ilerde anlam veremedim.

Her neyse olan olmuş artık.Yineliyorum Maldonado ve Josico şimdiye kadar göründü ki ikisini toplasak bir Aurelio etmez.Hiç sevmem Marco Aurelio'yu ama F.Bahçe'nin orta sahasını kurtaran oyuncuydu.Çok aranacak gibi.
    Cavcav'ın işi,dört büyüklere adam satmanın peşinde,o yüzden görücüye çıkardı.Djite ve Kahe yedek Mustafa tek forvet,ilginç...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Öncelikle kırmızı kartın haksız olduğunu düşünüyorum, orda kart görmesi gereken biri varsa Traore olmalıydı.El Saka haksız biçimde atıldı.Fb gole kadar yine kötü oynadı.Gol geldi, rakip 10 kişi kaldı Fb oynamaya başladı.Bu Burak'tan harbiden hiçbişey olmaz.Kazım'ın ölüsünü bile tercih ederim bu adama.Guiza yine aynı Guiza çok çalışkan, golünü de attı.Alex bu takımın en önemli oyuncusu, kilidi açan isim o oldu.Rakip haksız bir şekilde 10 kişi kalmasa sonuç daha farklı olabilirdi ama yine dfe Fener'i tebrik ederim...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kaleci Volkana ben çok güveniyorum fiziği falan çok uygun seneye kalede sürekli onu görmek isterim.
    Rakip eksik kaldıktan sonra 2 ve 3 geldi Deividi cok arıyoruz özellikle onun gelişi ve yenilerin iyice takıma adapte olmasıyla zirveye çıkarız diye düşünüyorum.Özellikle bu sene Kadıköyde puan kaybetmeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Birbirinize kör demekten vazgeçin.
    (/s)

Nesil
    2006

Boşuna tartışmayın maçtan sonra El Saka yaptığım fauller ile gördüğüm kırmızı kart doğrudur açıklaması yaptı.

Dün ilk kez memnun ayrıldım iyi bir futbol sergileme yolunda ilerliyoruz. Emre hazır olması için üst üste oynaması gerekiyor bu onun gerçek performansını göstermesinde etkili olacak. Dün Önder ile Lugano defansda güven verdi. Güiza mükkemeldi. Alex için söylenecek söz yok. Burak Yılmaz dünkü şansı iyi değerlendiremedi. Kazım bu formayı giymeli ama mutlaka disiplin içinde olması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kart nasıl haksız yahu? El Saka bile atılırken verdiği tepki ve maçtan sonra açıklamalarıyla doğru atıldığını söylüyor. İlk sarı kartta Güiza'yı düşürmese Fenerbahçe gol pozisyonuna girecekti ve sarı kart doğru. 2. pozisyonda Alex'e arkadan müdahalesi var, açıkca görünüyor, müdahale etmese Fenerbahçe yine net bir pozisyona girecekti. 2 kart da doğru.

Rakibin 10 kişi kalmasının da etkisi var ama Emre sol kanada geçince daha rahat hücum eder olduk. Semih geldiğinde Emre'yi zaman zaman orada görebiliriz. Daha tam hazır değil bence Emre, bu şekilde 4-5 maç daha oynaması gerek, yine de sahada olumlu işler yaptı.

Rakibin Volkan'ı zorlayacak hiç pozisyonu olmadı, bu nedenle Volkan hakkında net fikrimiz de olamadı ama kendisine güveni var, Sivas maçında daha net belli olur herşey.

Alex bu sezon formunun zirvesinde. 5. sezonunda en iyi sezonunu geçiriyor. O'nu izlemek büyük keyif.

Güiza da bildiğimiz gibi çalışıyor, çabalıyor. Bu şekilde devam etsin goller nasılsa gelecek diyorduk ki atmaya da başladı. Takımın daha bir uyum içerisinde olmadığını da düşünürsek zamanla çok daha faydalı olacaktır Güiza. taraftarın da gönlünü tamamen kazandı.

Maldonado maçtan sonra iyi çalışıyorum ama benden istenen seviyede değilim dedi. İlk yarı ileride çoğalmakta zorlandık, takımı itecek oyuncu Maldonado ama o çaklı kalında defans de öne çıkamıyor, Güiza tek kalıyor orada. Zamanla takımı ileri itmeyi becerebilir mi, bekleyip göreceğiz? Selçuk oyuna girdikten sonra ikisi de daha önde basmaya başlamışlardı ve pas trafiği arttı göze hoş gelen oyun oynandı.(Rakibin 10 kişi olduğunu da unutmamak gerek)

Kazım'a Porto maçında oyundan çıkarken Aragones'e tepki mi gösterdin diye sordular, hayır amacım ona tepki göstermek değildi, ben yaptığımın cezasını çektim dedi. Hacettepe maçında oyundan çıkarken yaptığını dün gördüm, gerçekten saygısızlık etmiş ama sonrasında aldığı ceza O'nu akıllandırmış ki yaptığımın cezasını çektim diyor. Disiplinsizliği olmasa çok önemli bir oyuncu olabilir ama kendisini yakıyor işte.

Rakibin etkisiz oyunun da etkisi var ama genel anlamda ilk yarı vasat 2. yarı iyi bir oyun ortaya koyduk. 3 puanı kazandık, mutluyuz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri