Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 31. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Gençlerbirliği
-
Beraberlik
-
Kart nasıl haksız yahu? El Saka bile atılırken verdiği tepki ve maçtan sonra açıklamalarıyla doğru atıldığını söylüyor. İlk sarı kartta Güiza'yı düşürmese Fenerbahçe gol pozisyonuna girecekti ve sarı kart doğru. 2. pozisyonda Alex'e arkadan müdahalesi var, açıkca görünüyor, müdahale etmese Fenerbahçe yine net bir pozisyona girecekti. 2 kart da doğru.
Rakibin 10 kişi kalmasının da etkisi var ama Emre sol kanada geçince daha rahat hücum eder olduk. Semih geldiğinde Emre'yi zaman zaman orada görebiliriz. Daha tam hazır değil bence Emre, bu şekilde 4-5 maç daha oynaması gerek, yine de sahada olumlu işler yaptı.
Rakibin Volkan'ı zorlayacak hiç pozisyonu olmadı, bu nedenle Volkan hakkında net fikrimiz de olamadı ama kendisine güveni var, Sivas maçında daha net belli olur herşey.
Alex bu sezon formunun zirvesinde. 5. sezonunda en iyi sezonunu geçiriyor. O'nu izlemek büyük keyif.
Güiza da bildiğimiz gibi çalışıyor, çabalıyor. Bu şekilde devam etsin goller nasılsa gelecek diyorduk ki atmaya da başladı. Takımın daha bir uyum içerisinde olmadığını da düşünürsek zamanla çok daha faydalı olacaktır Güiza. taraftarın da gönlünü tamamen kazandı.
Maldonado maçtan sonra iyi çalışıyorum ama benden istenen seviyede değilim dedi. İlk yarı ileride çoğalmakta zorlandık, takımı itecek oyuncu Maldonado ama o çaklı kalında defans de öne çıkamıyor, Güiza tek kalıyor orada. Zamanla takımı ileri itmeyi becerebilir mi, bekleyip göreceğiz? Selçuk oyuna girdikten sonra ikisi de daha önde basmaya başlamışlardı ve pas trafiği arttı göze hoş gelen oyun oynandı.(Rakibin 10 kişi olduğunu da unutmamak gerek)
Kazım'a Porto maçında oyundan çıkarken Aragones'e tepki mi gösterdin diye sordular, hayır amacım ona tepki göstermek değildi, ben yaptığımın cezasını çektim dedi. Hacettepe maçında oyundan çıkarken yaptığını dün gördüm, gerçekten saygısızlık etmiş ama sonrasında aldığı ceza O'nu akıllandırmış ki yaptığımın cezasını çektim diyor. Disiplinsizliği olmasa çok önemli bir oyuncu olabilir ama kendisini yakıyor işte.
Rakibin etkisiz oyunun da etkisi var ama genel anlamda ilk yarı vasat 2. yarı iyi bir oyun ortaya koyduk. 3 puanı kazandık, mutluyuz.
Mesaj Yetkileri