arkadaşlar olayın nereden alıntı yapıldığınıda yazarsanız sevinirim. bu habere inanmıyorsanız gerçekleri yansıtmamakta sebebi şudur şudur denebilir. olayları gözleriniz kararırcasına savunmak ve fanatizm duygularınız ile davranmadan yorumlayabilirsiniz.
ben bir GS li olarak buna inanmıyorum. 30 taraftar desteklesede bir anlamı yok. o taraftar büyük bir BJK kulübünün binlerce taraftarının sesi değil. Haliyle bjk gs maçına, galatasaray sonuna kadar mücadele edecek ve bjk de karşılığını verecektir. Öyle yok bu takım yatacak yok şu takım kayacak gibi saçma sapan seviyesiz mesajlar, komplo teorileri üretmeyelim.
ikinci bir uyarı son günlerde bazı mesajları ile forumu karıştırırım muhabetleri döndürenlere!! Bende bu arkadaşları bu forumda bir dk barındırmam ona göre. Böyle giderse forumda yazar yetkilerini ayarlamak zorunda kalacağız ve herkese yazarlık hakkı tanımayacağız. Ben böyle olmasını istemiyorum. Yöneticisinden üyesine lütfen herkes daha duyarlı olsun. Bu site hiç bir takımın taraftar forumu değildir!

Alıntılı Yanıtla