-
Yattara’ya 15 milyon Euro
Yunus Emre SEL / DHA 24 Eylül 2008
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;} .hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}
Katar kulübünün astronomik rakamını geri çeviren Trabzonspor, oyuncuyu elde tutmaya çalışıyor. Al Saad’ın ikna ettiği Yattara ise, gitmek için yönetime rest çekti.
TRABZONSPOR’un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara’nın bonservis bedeli için bordo mavili kulübe önceki gün akşam 15 milyon Euro’luk bir teklif yapan Katar kulübü Al Saad, teklifini dün de yineledi. İlk etapta Karadeniz temsilcisinden ret cevabı alan Al Saad, Yattara ile yaptığı görüşmede ise futbolcuyu ikna etti.
Yattara’ya da 4 yıllık imza attırıp, 8 milyon Euro’yu peşin olarak vermeyi gözden çıkaran Katar kulübü, Trabzonspor’un ısrarla ’ret’ cevabı vermesine rağmen Gineli futbolcuyu ikna edince, bordo mavili yöneticiler sert tepki gösterdi. Yattara’yı yönetim kurulu toplantısına çağıran yöneticilerin Gineli’ye, "Gitmek istiyorsan bizden gizli iş yapmaman lazımdı. Bu yaptıkların sana yakışmadı" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.
Bugün açıklayacak
Bunun üzerine Yattara’nın, "Ben gitmek istiyorum. Çünkü ortada çok büyük bir teklif var. Ancak siz bu teklifin gerçekleşmesini engelliyorsunuz. Lütfen beni Katar’a yollayın" diyerek restini çektiği öğrenildi.
Genel sekreter Hasan Yener, "Yattara’ya gelen çok ciddi bir teklif var. Buna rağmen teklifi reddettik. Fakat futbolcu kendisine teklif edilen yüksek meblağı görünce gitmek istiyor. Bu konuda da oldukça ısrarlı. Bu transfer bugün netlik kazanacak" dedi. Bu arada Yattara bugün sabah düzenleyeceği basın toplantısında gitmek istediğini yineleyecek.
Bu takim her turlu devam eder, Ocaga kadar kopmasak yaristan Ocakta alincak bi super yabanci ile sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz.
Mesaj Yetkileri