Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Serie A 8. Hafta
Fiorentina: 4 - 4 :Roma
Deplasmanda zor bir maça çıktık. Bizden beklenilmeyen şekilde çift forvet oynadık. Maça iyi başladık fakat Fiorentina dengeyi kurduktan sonra kendi yarı sahamızdan çıkmakta zorlandık. İlk yarının sonlarında doğru oyuna müdahalede bulundum ve Devre arasına 3-3 berabere gittik. İkinci yarı 4. golü yedik ve toparlanışı ancak 90. dakikada yapabildik. Bu maçta aldığımız 1 puan için mutluyuz.
Fiorentina-Roma maçı çok zevkli geçmişe benziyo.TAm bir istikrar yakalayamamışsınız üçünüzde bakalım ileride ne olacak.
Şampiyonlar Ligi D Grubu
Arsenal: 3 - 1 :Roma
Walcott girene kadar başa baş geçen maçta, Walcott girdikten sonra onu tutamamamız nedeniyle yeniliyoruz. Şampiyonlar Liginde 3 puan ile 3. yüz.
Serie A 9. Hafta
Reggina: 0 - 0 :Roma
Çok çabaladık ama olmadı. Girmeyince girmiyor.
Serie A 11. Hafta
Genoa: 0 - 2 :Roma
iyi gidiyor lazio başarılar
lazio ve roma basa oynuyorlar bakalım kim sampiyon olucak takipcinizim bundan böyle
TariboWest
Oyundan çıktıktan sonra ss alındığı için Fiorentina'yı göremiyorsunuz sarı renkteBende hemen arkalarındayım aaa
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyonlar Ligi D Grubu
Roma: 1 - 2 :Arsenal
Bu maçıda kaybederek Şampiyonlar Ligine veda ediyoruz. Yolumuza muhtemelen Uefa'da devem edeceğiz.
Serie A 12. Hafta
Roma: 0 - 0 :Juventus
İki maçtada defansta Mexes'in yokluğu hissedildi. Sakatlıktan çıkması ve bir sonraki maçta oynayacak olması ise sevindirici. Onun dışında gol yollarında etkisizlik baş gösterdi. Çok fazla taktik değiştirmemde bunun bir nedeni olabilir.
iyi gidiyorsunuz hepinizi tebrik ederimbu arada lazio nun son maçı büyük şanssızlık cidden
BeeTLeJuiCe Skinin adı ne ? Yada nerde bulabilceğimi söyler misin ? Aynı zamanda Başarılar,Romayı severim favorim Roma![]()
Lazionun Son Maçı Çok Büyük Şanssızlık Ama Telafi Eder
Bu Arada Bende PesimiSTyla nın Skinin Adını Öğrenebilirmiyim Çok Hoş Duruyor
O da aynısı. Arkaplanı degiştirdim sadece.
Serie A 13. Hafta
Inter: 1 - 1 :Roma
Maça Savunma ağırlıklı bir taktik ile çıktığımız için daha çok kontra atağa dayalı bir oyun ortaya koyduk. Bu yüzden maçta gol pozisyonumuz az. Maçta 53. dakikada öne geçmeyi başardık fakat ne yazıkki Quaresma'nın frikiğine engel olamadık ve 1 puana razı olduk. Inter deplasmanından 1 puanda iyidir diyoruz.
Şampiyonlar Ligi D Grubu
Partizan: 0 - 2 :Roma
Aklıma gelmişken ekleyeyim Bayramdan sonra devam edeceğiz olduğu gibi benimde eksik ss'lerim eklenicek![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
evet beklemedeyız .. bayram da gectıgıne gore =)
o değil de ajax sahiden döktürmüş her takımda ilk 11'de oynayabilen iki amc transferinden sonra normal şampiyonluğu değil namağlup şampiyonluğu düşün arkadaşım![]()
Ama Sanırsam Emer 2 Amc'li oynuyor...Çünkü Diego'yu yada Vaart'ı yedek bekletmek pek akıllıca deil![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir