Varsayımlar üzerinden konuşuyoruz. Yattara gitmek istiyorsa takımda zorla tutamazsınız. Tutarsanızda verim alamazsınız. Yapılacak en iyi şey para kazandıracakken satmaktır. Yattara gitmek istiyorsa Trabzonspor yönetimide bu yolu izliyordur. Oyuncuyu pafa gönderme, yedekte oturtma gibi durumlar sadece Trabzonspor'a zarar verir.

Yattara gitmek istiyorsa onu suçlamak olmaz. Ben olsam şampiyonluk yaşamadan gitmezdim. Buna önem veriyorum çünkü. Düşünsenize şampiyonluğa hasret kalmış bir şehir ve insanların büyük güven duyduğu kişi olarak şampiyonluğu bu şehre getirmek. Maddi anlamda hiçbir miktar bu hazzı veremez. Ama başkası kariyerim mutlaka önemlidir der ama paranın peşinden gider. Bu yüzden de kimseyi suçlamak olmaz.

Trabzonspor yönetimi Yattara'yı para için zorla satıyorsa bu mutlaka ortaya çıkar ve yönetim bunun altından kalkamaz.

Sonuca gelirsek Trabzon, Yattara olmadan bir hiçse zaten hiç zorlamasın. Hücum gücü düşecektir yorumları bir yere kadar doğrudur. Ne diyor şair mezarlıklar yerimiz doldurulamaz diyenlerle doludur.