Nuri Albayrak'ı özledim.
Nuri Albayrak'ı özledim.
Bugün maçta verilen tepkiden bahsedeyim ;
Kale arkasında (yol) bir grup taraftar '' Yattara'yı satanı bizde satarız '' şeklinde tezahürat yaptı fakat Çılgınlar başta olmak üzere bütün stat bu grubu susturdu onlarda zaten kestiler hemen tezahüratı ..
Yattara = Trabzonspor mantığından çıkın artık .. Size bir Bjkli,Gsli,Fb'lini düşündüğünü söyleyeyimmi ..
Yattara gitti Trabzon'nun hücum gücü bitti zaten taraftarda ikiye bölündü ..
Bu olay çok baş ağrıtır camiada ne yazikki ..
Kazandırdıklarının yanında kaybettirdiklerini düşünün Yattara'nın bize ..
Ocaga kadar bekleyin demis 8 e satalim. Ama adamlar simdi istemis ne yapabiliriz, Yattarada hayatinda okadar para gormemistir bi arada. Basini dondurduler biras.
Avrupa kupalarından elenilmesine sebep olduğunda bence büyükkayıp yaşadı Trabzonspor. O zamanki sorumsuz davranışından sonra bendeki Yattara profili değişmişti, şimdi para için gitmesine şaşırmadım zaten bu teklif çok iyi, kabul edilmesi doğru bence. Trabzon 3 ay zorluk çekebilir ama gelecek parayı yine iyi değerlendirerek kaliteli sağ ve sol açık alınırsa takım daha başarılı olur. Transfer dönemine kadar geçecek sürede en az kayıpla atlatılırsa çok sorun olmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Sorun Yattara'nın gitmesi degil zaten sorun Yattara'nen şu zamanda gitmesi haziran başında gitse yerini doldurur devam edersin yoluna ama bu saatten sonra degil Yattara'ya 10 milyon Serkan'a 20 verseler satmak saçmalıktır.
İstediler .. 20 m verseler satmam diyen bir Başkan samimiyse eğer ne yapar ne eder o adamı satmaz..! En azından taraftarın gözünde haklı konuma gelir. Bakın Yattara gitmek istedi ama biz satmadık gerekirse paf takımla idmanlara çıkardı. Sözleşmesi de devam ediyor Yattara'ya ya oynarsın ya da sözleşmen bitene kadar tek bir maça çıkamazsın futbol hayatın biter gibilerinden sözler söylenseydi Yattara satılmazdı.. tabi bu varsıyımı söylerken Yattara'nın gitmek istediğine karşılık sölüyorum . Bana göre Yattara kesinlikle gitmek istemedi bir şekilde gönderildi.
Hep aynı laflar para Yattaranın başını döndürdü. Arkadaşlar 11 m euro Yattara'ya verilmiyor . Bu 11 m Euro Trabzonspor'un kasasına sıcacık olarak girecek. Yattara ise yıllık 2 m euro alacak yani Trabzon'da aldığının 700 bin euro fazlası . Bunun için mi gitmek için can atsın bu adam . Hem Trabzon'da 1.3 m euro yıllık kazançla neler neler yaparsın. Başka bir ülke yada şehirde bu çok zor.
Takımın hali ortada zaten transfer dönemınde defansıf oyuncuları topladılar takıma tamam defansımız ıyı oldu peki ya ofansıfmız ?
Isaac-Gökhan Ünal forvete
Selcuk - Colman ortasahaya alındı.
ee hani kanatlar , hani forvetlerı gole sokacak , asist yapabilecek , gerektiği zaman bir Alex, Delgado gibi maçı çevirebilecek bir oyuncu.
Neyse siz yine suçu Yattara'ya , Gökdeniz'e , Fatih'e bulun. Bu oyuncular 50 trilyondan fazla bir mevlayı Trabzonspor'a kazandırdı. Maddi tarafını bırakırsak Gökdeniz - Yattara - Fatih Tekke üçlüsü Trabzonspor demekti kısacası bir Yattara kalmıştı şimdi o da gitti.. Hayırlısı olsun..
Sadri Başkan geçen sene göreve geldi. İki yıldız satıldı Gökdeniz - Yattara.
Şimdi Yattara'dan geleck olan parayla oyuncu alsan banane. Bunu bende yaparım zor bişey değil.
Yattara'yı satan bizide satar gibi şeyler yazmışlar spor sitelerine transfer döneminde yapılsa çok saçma bir yorum ama şu anda bence çok mantıklı Yattara'yı satan bizide satmaz ama Yattara'yı satan bizim şampiyonluk şansımızıda satar ve benim için şampiyon olmanın değeri 10 milyon £ degil...
Yattara'da pürüz çıktı
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferinde pürüz çıktığı bildirildi.
Kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'nın transferinde kulübün istediği koşulların gerçekleşmediğini söyledi.
Katar kulübünün, transfer dönemi bittiği halde saat 24.00'e dek izin aldığını ifade eden Aksu, ''Bu süre sonunda transfer gerçekleşmedi. Yarın yine ek süre alırlar ve görüşme talep ederlerse onu bilemeyiz. Ama herhangi bir anlaşma olmadı. Yattara, bugün takımın 11.00'deki antrenmanına katılacak'' diye konuştu.
25.09.2008
Kaynak : AA
Sacmaliktan baska bisey degil. Hafta sonu cok onemli lig macimiz var, Yattara bu saaten sonra zaten kalamaz kalmamali.
Umarım Trabzonspor yıllar sonra bu kadar şampiyonluk havasına girmişken Yattara'nın gitmesiyle bu hava bozulmaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zamaninda sampiyonluk yasarken Trabzonsporu Trabzonlu oyuncular sampiyon yapmadimi. Trabzonlu oyuncularimiza guvenmemiz lazim, Bari$ tan ben patlama bekliyorum
Barıştan ne patlaması bekliyorsunuz ben anlamıyorum.Barış Memiş bu lig için çok ufak tefek.
Batuhan o fiziğine rağmen bu ligde oynayamıyor.Oynayamazda...
Barış'ın en az 2 seneye ihtiyacı var Trabzonspor'u kurtarmak için.Herneyse ben fazla konuşmak istemiyorum tartışma ortamı olacağa benziyor.Trabzonsporlu arkadaşlar Yattara'nın gidişini sindirememiş ve haklılarda bana göre herneyse...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kulübün istediği koşulların gerçekleşmediğini söyledi
Madem Yattara gitmek istiyor , gitmek isteyeni zorla tutamayız diyenler neden 1-2 m euro daha az paraya bırakmıyor da illa kendi istedikleri fiyatta diretiyorlar..!
Şu yapılanlar camianın üstüne karabulut gibi çökecek.. Madem Yattara gitmek istiyor , bu saatten sonra verimli olamaz düşüncesinde olanlar neden şöyle düşünmüyor ha 9 m euro ha 10 m euro kaça satsak da büyük kar ederiz..
Sıcak paranın kokusu Başkana ve yöneticilere çok hoş gelmiş olacak ki Katarlılardan daha çok para koparmak niyetindeler.
Trabzonun yerel bir gazetesinde de buna yakın bir haber var. Yattara kaldı diye. Madem satacan bir çuval inciride berbat etmeyin.
Arda G.Saray'da oynayana kadar Manisa gibi bir badire atlattı.Nerelerde oynadı nasıl oynadı.
Barış ve Arda arasında 3 yaştan fazla fark var bence yanlış bir örnek.
Tamam güven verecek,Barış iyi bir oyuncu ancak bu sezondan Yattara'nın yerini doldurmasını mı bekliyorsunuz ?
Önce Gökdeniz'in yerini dolduracaktı. Ne oldu bu konu kapandı ?
Şimdi de Yattara'nın yerini dolduracak öyle mi.Ne Barış'mış herkesin yerini dolduruyor![]()
Gecen seneki takimla bu takimi aynimi tutuon.
Baris ocaga kendini gosterme imkani bulcak, Ocaktan sonra zaten elimizdeki para ile yeni bi futbolcu alinir. Hicte sezon ortasi kimse futbolcu satmaz demeyin, Brezilyada lig ozaman basliyor. Yattara gibisinide anca orda buluruz
__________________________________________________ ________
İşte İbrahima Yattara gerçeği
24 Eylül 2008 / 14:53
ibrahima yattara dün ne demişti bugün ne diyor.
İbrahima Yattara, bugün Trabzonspor'dan gitmek için çaba sarfeden, Trabzon ve Trabzonspor taraftarının bağrına bastığı, kendi öz evlatlarından fazla değer verdiği Gine'li futbolcu.
haber61.net arşivini karıştırdık. Yattara dün neler söylemiş bir bakalım dedik.
İşte sizlere arşivimizde hala daha bulunan 11 Nisan 2008 tarihli bir haberden bazı başlıklar.
* Şampiyon olmadan gitmem
* Benim için Para Önemli Değil
* Trabzon'da mutluyum
Yattara'nın 11 Nisan 2008 tarihinde yayınladığı ve haber61.net'te ''Şampiyon olmadan gitmem'' haber başlığı ve "Trabzon'da Mutluyum" manşeti ile yayınlanan açıklaması için TIKLAYINIZ
veee 24 Eylül 2008 Aynı İbrahima Yattara'nın bugün yaptığı basın açıklamasında söylediklerinden bazı başlıklar.
* Trabzon'dan ayrılacağım için üzgünüm
* Ben çok insana bakıyorum. Bu teklif hem Trabzonspor için hem de benim için iyi
* Hem Trabzon para kazanacak hem de ben.
* Bu astronomik teklifi değerlendirmek istiyorum. İnşallah Trabzonspor teklifi kabul eder. Ben de giderim"
Yattara'nın bugün (24-Eylül-2008) Trabzon gazeteciler cemiyetinde yaptığı basın açıklaması için TIKLAYINIZ
KAYNAK HABER 61
Last edited by Bordo61Mavi : 25.Eylül.2008 at 05:19
Bence buyumesi icin dogru zaman. Artik kucuk Barisliktan cikmasi lazim
Yattara'da pürüz çıkmış.Bakalım Katar kulübü yine izin alabilirse görüşmeler devam edecekmiş yoksa devre arasına kadar Yattara Trabzon'da kalacak.
Eğer gerçekleşirse ben bu transferi Daum'un 2.döneminde takım çok iyi giderken Nihat'ın satılmasından sonra düşüşümüze benzetiyorum.Daum o zaman "Nihat'ı satan şampiyonluğu satar." demişti ve haklıda çıkmıştı..
So what?
Saike
yattara satılmıyor aslında bugunkü karabuk macından once satılıyor diye haber cıktı yöneticiler imzayı bekliyoruz demişti ama imza gelmedi transferde kapandı böylece.
yatara satılıyor 1 gün sora satılmıyor sankı cocuk oyuncağı bu ya takım tam sampıyonluk havasına girmiş herşey rayında ilerliyor.taraftar inanmış.stad ful doluyor.sen gidip takımda en çok sevilen adamı satacam diyosun işmi bu şimdi.
takımda yattaradan başka kanat yok o yokken bir tane adam gib kanat oranizasyonu yapamıyorsun.az gol buluyosun.
gitmek istıyıor denılıyo ozmn gıtmek ıstıyen adam için fiyat arttırıyosun.bu adam ıstıyosa gıtmek daha oynamaz zaten.bide yattaranın bızden aldıgı para 1.3m euro onalardan 2m euro aradı 700bın ıcınmı gıtmek istiyo onuda anlamadım hadı oyle asıl bu sampıyonluk ortamında o aradakı farkı baskanın verıp adamı elınde tutması lazım bence
bunlar takıma bu yolda buyuk darbeler ındırecek satılsın onsuzda mac alırız ama taraftar artık kusme noktasına gelır. oyuncular huzursuz olur bu yıl yıne sampıyonluk bize haram zaten medyada takımı karıstırmak ıcın elınden gelenı yapıodu ellerıne super bi koz gectı bunu işin cıvkını çıkarana takıı dıbe vurana kadar kullanır atık
Yattara için yeni görüşme
Trabzonspor'da Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın Katar kulübü Al Sadd'a transferi dün de kesinlik kazanmadı. Dün gece geç saatlerde Katar kulübünün verdiği sözleri yerine getirmemesi ve bordo - mavili kulübün olmazsa olmaz şartlarını kabul etmemesi üzerine askıya alınan görüşmelerin, bugün devam edeceği öğrenildi. Al Sadd kulübünün başkanın, Katar'da sona eren transfer sezonuna rağmen, ikinci kez kendi federasyonlarından ek süre talep ettiği ve bu ek sürenin kendilerine verildiği öğrenildi.
Bu arada Trabzonspor yönetimi ile Katar kulübü arasında daha önce yapılan prensip anlaşmasının, ödeme konusunda yaşanan pürüzler nedeniyle iptal edildiği iddia edildi. Yattara'nın da, Katarlı menajerlerle komisyon konusunda bazı sıkıntılar yaşadığı belirtildi. Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Yattara için görüşmelerin bugün yeniden başlayacağını belirterek, "Katar kulübü bizden randevu talep etti. Bizde bunu kabul ettik. Futbolcunun gitme konusundaki tavrı sürüyor. Bu yüzden Al Sadd ile yeniden masaya oturacağız" dedi.
Öte yandan Trabzonspor'da Ramazan Bayramı nedeniyle yapılacak olan bayramlaşma töreni 1 Ekim Çarşamba günü saat 15.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
25.09.2008
Kaynak : DHA
gitmek istiyosa gitsin onsuzda zor olsada mac alıyoruz sımdı takım ıcınde huzursuluk yapmasın sımdı oyuncu alamayız ama 13 dişimizi sıkarız napalım gideni tutamayız.
Valla Trabzonspor bu oyuncuyu satmalı hem çok problemli hem çok sakat ve son olarak adam için çok para veriliyorlar..Yattara gibisi bi daha gelmez ama Trabzonspor'da Yattara'yı bir daha böyle bir paraya satamayabilir..
Trabzon Yattara yı aramaz. Trabzon şu anda tam bir takım oyunu oynuyor, Yattarasız da bu yıL hedefLedikLeri başarıya uLaşabiLirLer. Devre arasında da ondan geLecek para iLe bir kaç takviye ve hedefLenen başarıLara uLaşıLabiLir.
Yattara nın gitmesi üzücüdür, bende üzüLürüm gitmesin, öyLe bir isimi izLemek herkese keyif verir. Ama Yattara nın gitmesi kesinLikLe Trabzona a oyun anLamında zarar vermez. Geçen yıL oLsa beLki ama bu yıL bu takım Yattarasız da oynuyor, daha da iyi oynayacakLardır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...