Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

18 43.90%
  • Fenerbahçe

18 43.90%
  • Beraberlik

5 12.20%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Sivasspor - Fenerbahçe [ TSL 5. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

kuşkusuz haftanın maçı.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum çünkü hem Sivasspor nedeni anlaşılmaz bir şekilde büyük takımlardan puan almakta çok zorlanıyor hemde geçen hafta ki Gençler maçını farklı kazanmanın getirmiş olduğu moral ve maçı kazanma duygusu var.Bu galibeyetle üst üste gelen 2 mağlubiyetten sonra tekrar kazanmayı öğrendik.

Doğru kadro ve diziliş ile bu maçı alırız diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivastan bu macta puan yada puanlar bekliyorum. Bu son olaylar onları hırslandrmış olabilir, 1 yada 0 biter diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sivas geçen seneki çıkışını bu sene de devam ettirecek gibi duruyor.Eğer büyük maç zaafiyetini yendilerse bu maçtan mutlaka puan alırlar...

Sivas bana göre geçen senekinden daha iyi bir durumda ve iyi top oynuyor.Güzel bir maç olacak.Bu maçı kazanıp,önümüzdeki hafta arasında oynayacağımız Dinamo Kiev maçı öncesinde moral depolamış oluruz diye düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sivas evinde çok iyi oynuyor. Fenerbahçe kötü başladı. Beraberlik diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence beraberlik en favori sonuç..Berabere bitmezse fener galip gelir..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Eğer Geçen Seneki Futbolumuzu Oynarsak Fener Bize Fark Atar Ama Bu Maçta Çok Farklı Bir Sivas Bekliyorum Tahminim Açık Söyleyeyim Beraberlik Üzerine Kazanan Olursa Bu Fenerbahçe Olur

Sivasspor´un kendi sahasinda Fenerbahceden en az 1 puan alacagi düsüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sene Sivas deplasmanda ilk maçta Fenerbahçe'yi çok zorlamıştı.Yenilmişlerdi herhalde ama oynadıkları oyunla futbolseverlerin takdirini almışlardı.Bunun sebebi daha o zaman sükse yapmış olmamalarıydı.2.maçta lider çıktıkları maçta büyük bir darbe almışlardı.Açıkcası Sivaslı oyuncular bu baskıyı kaldıramadılar.

Bu haftaki maçtada kafaları rahat oynarlarsa Fenerbahçe'yi zorlayacaklarını düşünüyorum.Puan yada puanlar alabilirler.Çünkü Fenerbahçe henüz tam anlamıyla taşları oturtamadı.Sivas ise geçen seneki performansını devam ettiriyor.

Artık puan kaybına tahammülümüzün olmadığını düşünüyorum. Ciddi bir şekilde oynarsak zorlanmayız geçen seneki gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

arkadaşlar Fenerliler dışında herkesi sevindirecek bir haber olsa gerek bu.
    Alex YOK!!!

Alex'siz nasıl oynayacağız çok merak ediyorm...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sağda Kazım solda Uğur eğer iyileşmişse Semih'te Alex'in yerinde oynar muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Semih yok bu maçta.Kiev maçına belki.
    Alex eksiklik olsa da bu maçı kazanmalıyız.Başka bir yolu yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in yerine İlhan oynatılarak çift forvete dönülebilir. Veya Emre'ye Alex'in görevini vererek Maldonado'nun yanına mecburen Selçuk konulabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

16. Default

Sivasspor başkanı açıkLamaLarda buLundu.Sivas çok zorLuyacak ama fenerbahçe'de artık bir seriye geçmek istiyor Fenerbahçe kazanır dedim .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Alexin Olmaması Çok İyi Bu Maçta Güizaya Dikkat Edip Emreyi Oynatmazsak Uğurun Olduğu Kanattan Ataklara İzin Vermezsek Çok Rahat Bir Galibiyet Alırız Ama Yinede Temkinli Biri Olarak Maçın Berabere Bitmesini İstiyorum Sivasım İçin İyi Olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Temkinli Biri Olarak Maçın Berabere Bitmesini İstiyorum Sivasım İçin İyi Olur
    Umarım Bülent Uygun senin gibi düşünmez.Fenerbahçe'yi bu kadar eksikle yakalamışken Sivas'ın atak futbol oynaması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bülent Uygun iddialı bi konuşma yaptı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten rakipler artık kapanmasın, bir takım sürekli saldırıp diğeri 11 kişi ile defans yaptığında ne futbolumuz gelişiyor ne de maçlar kaliteli oluyor.

Orta saha; Kazım-Uğur-Selçuk-Maldonado-Emre şeklinde olur sanırım. Emre'nin sergileyeceği performans Fenerbahçe için çok önemli, zor maç olacak ama futbolcular artık durumun farkına vardılar, kazanmalıyız, beraberlik olursa da fazla moral bozmaya gerek yok, kaybedersek işler daha da kötüye gidebilir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Umarım Bülent Uygun senin gibi düşünmez.Fenerbahçe'yi bu kadar eksikle yakalamışken Sivas'ın atak futbol oynaması gerekiyor.
    Orası Öyle Ama Hatırlarsan Bülent Uygun Geçen Senede Yeneceğiz Demişti Ve O Maçta Kelimenin Tam Anlamıyla Ezilmiştik O Yüzden Beraberlik Diyorum Ama Sivasın Kazanmasını İstemezmiyim Çok İsterim Ama Yinede Futbolcuların Temkinli Olmasını İstiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Fenerbahçedeki eksiklikler yüzünden Sivas atak oynicaktır.Sivas puan yada puanlar alır bu maçtan..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivas büyük maçLarda iyi oynayamıyor, henüz buna hazır değiLLer. Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Alex sahada!
    Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Fenerbaçe'ye Alex'ten iyi haber geldi. Sakatlığı sebebiyle hafta boyunca antremanlara katılamayan Brezilyalı yıldızın 18 kişilik kadroda olduğu ve Sivasspor'a karşı oynayabileceği belirtildi. Teknik direktör Luis Aragones ile oynayıp oynamama konusu üzerine bir görüşme yapan sarı lacivertli takımın yıldızı son anda bir sürpriz olmaz ise yarın forma giyecek.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Semih ve Edu'nun da iyileştiği ve maç kadrosunda olacakları açıklandı. Bu iki futbolcunun da mücadelenin ikinci yarısında forma giyebileceği belirtildi.

..Alıntıdır..

Çok iyi oldu bu
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gerçekten çok iyi oldu bu Sivasspor umarım atak oynar üzerimize gelir.Alex'in Güiza'yı kaçırmasıyla skor yakalayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alex'in oynayacak olması gerçekten çok iyi oldu Fenerbahçe adına.Ben Alex'siz Fenerbahçe'nin ne yapacağını çok merak ediyordum ama bu hafta kısmet değilmiş görmek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bazı sitelerin haberlerine göre; Kiev maçı düşünülerek Alex ilk 11'de başlamayabilirmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

favorı beraberlık gıbı dursada bence fener alır 2 deplasman macını kaymettı bu maca daha hırslı ısteklı taraf olarak cıkacak macta kotu bırsey olmassa fener alır bu macı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada tum spor camıasının bası saolsun
    Last edited by frtyldrm : 26.Eylül.2008 at 06:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Volkan'ın cezası 1 maça indirilmiş ama kadroya alınmadığı için oynamayacakmış..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Volkan'ın cezası 1 maça indirilmiş ama kadroya alınmadığı için oynamayacakmış..
    güler misin ağlar mısın.. madem götürmemişler keşke inmeseymiş cezası Hoş ben aziz yıldırımla birlikte sivas'a gidicek diye okudum gazetede..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri