Sivasspor
Fenerbahçe
Beraberlik
kuşkusuz haftanın maçı.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum çünkü hem Sivasspor nedeni anlaşılmaz bir şekilde büyük takımlardan puan almakta çok zorlanıyor hemde geçen hafta ki Gençler maçını farklı kazanmanın getirmiş olduğu moral ve maçı kazanma duygusu var.Bu galibeyetle üst üste gelen 2 mağlubiyetten sonra tekrar kazanmayı öğrendik.
Doğru kadro ve diziliş ile bu maçı alırız diyorum.
Sivastan bu macta puan yada puanlar bekliyorum. Bu son olaylar onları hırslandrmış olabilir, 1 yada 0 biter diyorum.
Sivas geçen seneki çıkışını bu sene de devam ettirecek gibi duruyor.Eğer büyük maç zaafiyetini yendilerse bu maçtan mutlaka puan alırlar...
Sivas bana göre geçen senekinden daha iyi bir durumda ve iyi top oynuyor.Güzel bir maç olacak.Bu maçı kazanıp,önümüzdeki hafta arasında oynayacağımız Dinamo Kiev maçı öncesinde moral depolamış oluruz diye düşünüyorum..
Sivas evinde çok iyi oynuyor. Fenerbahçe kötü başladı. Beraberlik diyorum.
Bence beraberlik en favori sonuç..Berabere bitmezse fener galip gelir..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Eğer Geçen Seneki Futbolumuzu Oynarsak Fener Bize Fark Atar Ama Bu Maçta Çok Farklı Bir Sivas Bekliyorum Tahminim Açık Söyleyeyim Beraberlik Üzerine Kazanan Olursa Bu Fenerbahçe Olur
Sivasspor´un kendi sahasinda Fenerbahceden en az 1 puan alacagi düsüncesindeyim.
Geçen sene Sivas deplasmanda ilk maçta Fenerbahçe'yi çok zorlamıştı.Yenilmişlerdi herhalde ama oynadıkları oyunla futbolseverlerin takdirini almışlardı.Bunun sebebi daha o zaman sükse yapmış olmamalarıydı.2.maçta lider çıktıkları maçta büyük bir darbe almışlardı.Açıkcası Sivaslı oyuncular bu baskıyı kaldıramadılar.
Bu haftaki maçtada kafaları rahat oynarlarsa Fenerbahçe'yi zorlayacaklarını düşünüyorum.Puan yada puanlar alabilirler.Çünkü Fenerbahçe henüz tam anlamıyla taşları oturtamadı.Sivas ise geçen seneki performansını devam ettiriyor.
Artık puan kaybına tahammülümüzün olmadığını düşünüyorum. Ciddi bir şekilde oynarsak zorlanmayız geçen seneki gibi.
arkadaşlar Fenerliler dışında herkesi sevindirecek bir haber olsa gerek bu.
Alex YOK!!!
Alex'siz nasıl oynayacağız çok merak ediyorm...
Sağda Kazım solda Uğur eğer iyileşmişse Semih'te Alex'in yerinde oynar muhtemelen.
Semih yok bu maçta.Kiev maçına belki.
Alex eksiklik olsa da bu maçı kazanmalıyız.Başka bir yolu yok
Alex'in yerine İlhan oynatılarak çift forvete dönülebilir. Veya Emre'ye Alex'in görevini vererek Maldonado'nun yanına mecburen Selçuk konulabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sivasspor başkanı açıkLamaLarda buLundu.Sivas çok zorLuyacak ama fenerbahçe'de artık bir seriye geçmek istiyor Fenerbahçe kazanır dedim .
Alexin Olmaması Çok İyi Bu Maçta Güizaya Dikkat Edip Emreyi Oynatmazsak Uğurun Olduğu Kanattan Ataklara İzin Vermezsek Çok Rahat Bir Galibiyet Alırız Ama Yinede Temkinli Biri Olarak Maçın Berabere Bitmesini İstiyorum Sivasım İçin İyi Olur
Umarım Bülent Uygun senin gibi düşünmez.Fenerbahçe'yi bu kadar eksikle yakalamışken Sivas'ın atak futbol oynaması gerekiyor.Temkinli Biri Olarak Maçın Berabere Bitmesini İstiyorum Sivasım İçin İyi Olur
Bülent Uygun iddialı bi konuşma yaptı...
Zaten rakipler artık kapanmasın, bir takım sürekli saldırıp diğeri 11 kişi ile defans yaptığında ne futbolumuz gelişiyor ne de maçlar kaliteli oluyor.
Orta saha; Kazım-Uğur-Selçuk-Maldonado-Emre şeklinde olur sanırım. Emre'nin sergileyeceği performans Fenerbahçe için çok önemli, zor maç olacak ama futbolcular artık durumun farkına vardılar, kazanmalıyız, beraberlik olursa da fazla moral bozmaya gerek yok, kaybedersek işler daha da kötüye gidebilir...
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçedeki eksiklikler yüzünden Sivas atak oynicaktır.Sivas puan yada puanlar alır bu maçtan..
Sivas büyük maçLarda iyi oynayamıyor, henüz buna hazır değiLLer. Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Alex sahada!
Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Fenerbaçe'ye Alex'ten iyi haber geldi. Sakatlığı sebebiyle hafta boyunca antremanlara katılamayan Brezilyalı yıldızın 18 kişilik kadroda olduğu ve Sivasspor'a karşı oynayabileceği belirtildi. Teknik direktör Luis Aragones ile oynayıp oynamama konusu üzerine bir görüşme yapan sarı lacivertli takımın yıldızı son anda bir sürpriz olmaz ise yarın forma giyecek.
Öte yandan sakatlıkları bulunan Semih ve Edu'nun da iyileştiği ve maç kadrosunda olacakları açıklandı. Bu iki futbolcunun da mücadelenin ikinci yarısında forma giyebileceği belirtildi.
..Alıntıdır..
Çok iyi oldu bu![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Gerçekten çok iyi oldu bu Sivasspor umarım atak oynar üzerimize gelir.Alex'in Güiza'yı kaçırmasıyla skor yakalayabiliriz.
Alex'in oynayacak olması gerçekten çok iyi oldu Fenerbahçe adına.Ben Alex'siz Fenerbahçe'nin ne yapacağını çok merak ediyordum ama bu hafta kısmet değilmiş görmek..
So what?
Saike
Bazı sitelerin haberlerine göre; Kiev maçı düşünülerek Alex ilk 11'de başlamayabilirmiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
favorı beraberlık gıbı dursada bence fener alır 2 deplasman macını kaymettı bu maca daha hırslı ısteklı taraf olarak cıkacak macta kotu bırsey olmassa fener alır bu macı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada tum spor camıasının bası saolsun
Last edited by frtyldrm : 26.Eylül.2008 at 06:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Volkan'ın cezası 1 maça indirilmiş ama kadroya alınmadığı için oynamayacakmış..
So what?
Saike