1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım Başkanlığı Bırakıyor mu?

Default Aziz Yıldırım Başkanlığı Bırakıyor mu?

Fotomaç gazetesi yazarı Turgay Demir, Türkiye'de gündem yaratacak iddialarda bulundu.

İşte Turgay Demir'in Fotomaç gazetesindeki köşesinde bugün okurları ile buluşan yazısı :

" Uzun süre "yok saydığı" Kulüpler Birliği'ne başkan olması anlık bir karar değildi. Bu sezon başında kulüpleri Fenerbahçe Stadı'nda toplayıp, "kulüpsel sendikal hareket" anlamında açıklamalar yapması da kesinlikle tesadüfle açıklanamaz.

Kulüpler arası dostluk ilişkilerini geliştirmek için çalışması, fair-play çağrıları, bana göre hep üstlendiği yeni misyonun yol haritasıyla ilgili ipuçlarıdır. Aziz Yıldırım yeni bir misyon üstleniyor...

En büyük hedefi Türk futbolunun rotasını kulüpler lehine değiştirmek. Çok güçlü bir kulüpler birliği oluşturma peşinde. Yayın gelirlerinden tutun da yabancı sayısına kadar hemen hemen her konuda kendi kararını alabilen bir oluşumdan bahsediyorum. Öyle bir oluşum ki, aldığı her kararı federasyon da uygulamak durumunda kalacak.

Hemen belirteyim bunlar resmi bilgi değil. Ben son dönemde yaşananları irdeleyip puzzel'ın parçalarını yerine koyunca böyle bir manzara görüyorum.

Bu manzara içinde Fenerbahçe ne olacak derseniz, kendisinden sonra Mehmet Ali Aydınlar'ın geleceğini açıkladığını hatırlatırım. Bence Fenerbahçe'yi aşan projeleri var başkanın.

Türk futbolunun köklü sorunlarıyla ilgili çok büyük projeler. Yılların tecrübesiyle "Artık yeter" diyerek düğmeye bastı sanırım. Mayısta bırakırsa ben şaşırmam. Artık siz de şaşırmazsınız?

TURGAY DEMİR / FOTOMAÇ"

Tahminleri çok doğru ama fenerbahçeyi bırakır mı bilemiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

hep bırakıyor zaten

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    hep bırakıyor zaten
    o da doğru

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

"Hemen belirteyim bunlar resmi bilgi değil. Ben son dönemde yaşananları irdeleyip puzzel'ın parçalarını yerine koyunca böyle bir manzara görüyorum."

Ben ne manzaralar görüyorum ama içimde kalıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yedekte çok sağlam isimler var Aziz Yıldırım'ın bırakma vakti gelmiştir bence

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yedekte çok sağlam isimler var Aziz Yıldırım'ın bırakma vakti gelmiştir bence
    Çok iyi ve sağlam işler yaptı gerçekten. Bence de artık zamanı geldi kaliteli ve sağlam insanlar var onlar bu görevi devralabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence bırakmaz o kadar emek var ve takımı nereden nereye getirdi . ama olası başarısızlıkta ayrılabilir bu sefer gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açık söyleyeyim, Aziz Yıldırım gitmek istemediği sürece onu indirmek imkansıza yakın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım ATV'de bir spor programına katılmıştı Ahmet Çakar filan yorumculuk yapıyordu . Orada 2010da kesin bırakacağını söylemişti Ahmet Çakar bir daha sordu hatta kesin mi diye Bu sefer kesin dedi Bu sefer gerçekten bıracak bence Baskı yapmaya filanda gerek yok bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben futbol bilgisinin olduğuna pek inanmıyorum açıkçası. Parasal anlamda Fenerbahçe'de iyi bir sistem oturttu. Yerine futboldan anlayan bir ekiple gelecek bir başkan Fenerbahçe'yi çok daha iyi yerlere getirebilir. Aziz Yıldırım giderse Fenerbahçe biter anlayışını desteklemeyenlerdenim.

Nesil
    2006

Acıbadem hastenesinni sahibi Mayıs ayında aday olacağı söylentileri gittikçe artıyor. Bu nedenle Aziz Yıldrım'a rakip çıkacak ve şuan en büyük yatırımı olan futbol bölümünde başarısızlık hali var. Buda desteği düşürecektir.

Aziz Başkan giderse Fenerbahçe bitmez. Herkesin yeri dolar. Her insan vakti gelince emekli olur. Şükrü Saraçoğlu bile zamanında bıraktı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım'a rakip olamaz çünkü Aziz Yıldırım O'nu destekliyor zaten

Nesil
    2006

Zaten işde burada bitiyor. Yani Aziz Başkan adaylığını koymazsa M.Ali.Aydınlar büyük ihtimalle başkan olur ama; ikisi aynı anda girerse ne olur bilemem. Sonuçta bu gün destekliyor yarın destekleyeceği belli olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben futbol bilgisinin olduğuna pek inanmıyorum açıkçası. Parasal anlamda Fenerbahçe'de iyi bir sistem oturttu. Yerine futboldan anlayan bir ekiple gelecek bir başkan Fenerbahçe'yi çok daha iyi yerlere getirebilir. Aziz Yıldırım giderse Fenerbahçe biter anlayışını desteklemeyenlerdenim.

turkıyede futboldan anlayan yonetıcı varmı takımların basında hepsı aynı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bıraksın artık miladı doldu. Takıma zarar vermeye başladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bırakması en mantıklısı.

Mesaj Yetkileri