Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

18 43.90%
  • Fenerbahçe

18 43.90%
  • Beraberlik

5 12.20%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 138 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben maçı yerinde izleyeceğim, tüm hazırlıklar tamam güzel bi galibiyet bekliyorum bakalım nolcak

alex Oynamayacak diyorlar... Peki kaptan kim olacak ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Semih olur

Semih oynayacak mı ??

gerçekten bu günkü kadroyu çok merak ediyorum

Volkan Demirel´in cezasi mac gününde kalkmis ...
    Ama kafileye dahil etmemisler onu ...
    Bakalim,belki özel ucakla falan getirtirler ...
    Last edited by El Comandante : 26.Eylül.2008 at 16:13

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu maç öne mi alındı yoksa herzaman bu tarihtemiydi.. Maçı biz yarın biliyoduk hatta o yüzden ben dönüşümü bugüne almıştım.. Ancak maç bugnmüş gidemicem maça

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex'te Semih'te sahada olmaz ise kaptan Önder Turacı olur.Geçen sene bi kere kaptanlık bantını takmıştı heralde yanılmıyosamda Denizli maçında Alex yoktu ve çıkan oyuncular sonucunda maçın sonlarına doğru olmuştu bu olay.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Emre de olabilir belki..Milli takımdan dolayı..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex-Semih-Volkan eğer 3'ü de oynamazsa kaptan Selçuk olur diye düşünüyorum. Carlos da olur, çok da önemli bir sorun değil kadro sıkıntısının yanında kimin kaptan olacağı sorunu aslında.

Volkan'ın cezası kalkmış ama Sivas'a götürülmediği için oynamayacak, maç günü götürüp oynatmak da bence mantıklı değil. 1 hafta diğer kaleciyi çalıştırıyorsun onu hazırlıyorsun ve şimdi pat diye değiştiriyorsun, Babacan'ı da kazanmak için bu maçta oynamalı ki Volkan'a da özel uçak tutup götürülecek gibi haberlerin de asılsız olduğunu düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İki kadro denemiş Aragones.1.kadroda orta saha Selçuk-Emre-Maldonado-Kazım-Uğur ve ileride Güiza.2.kadroda Emre Selçuk'un yerine geçiyor Emre'nin yerine Semih geçiyor bence böyle oynamalıyız eğer Semih 11 oynayabilecek seviyede ise.Semih hücum hattı için önemli bir isim.

Nesil
    2006

Geçen hafta toparlanma sinyalleri verdik. Sivasspor'unda büyük takımlara karşı zaafı var. Geçen yıl hiç beklmediğim halde dört gol attık. Her zaman büyük takımlar favoridir. Bu nedenle Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alex ve Semih oynamassa kazanma şansımız düşer.Yinede büyük takım olduğumuzu gösterip Sivas'ı yenmeliyiz.Hücümda Emre ve Güiza'ya güveniyorum.Tabi Emre Alex'in yerinde oynarsa.

sivas kendi oyununu oynarsa yener

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sivastan 3 puan alıp döneriz Guizadan en az 2 gol bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ilk yarıyı Selçuk'un attığı golle 1-0 önde kapadık.Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötüde oynamıyoruz.Sivasspor ise sahada futbol oynamıyor Alex'e sezonu kapattırmaya çalışıyor resmen ve hakemde buna gözyumuyor.Sezer bir pozisyonda Alex topu ayapında çıkarmışken direk geldi Alex'e bodoslama daldı ve hakem neredeyse faul bile vermiyodu 2 sn yakın düşündü sonra verdi diyebilidrz.Bir başka pozisyon ise Mehmet Yıldız Gökhan'ın karın boşluğuna disrek attı ama hakem penaltıyı esgeçti.Kazım yaptığı bir faulde ise direk sarıyı yapıştırdı.

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    ilk yarıyı Selçuk'un attığı golle 1-0 önde kapadık.Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötüde oynamıyoruz.Sivasspor ise sahada futbol oynamıyor Alex'e sezonu kapattırmaya çalışıyor resmen ve hakemde buna gözyumuyor.Sezer bir pozisyonda Alex topu ayapında çıkarmışken direk geldi Alex'e bodoslama daldı ve hakem neredeyse faul bile vermiyodu 2 sn yakın düşündü sonra verdi diyebilidrz.Bir başka pozisyon ise Mehmet Yıldız Gökhan'ın karın boşluğuna disrek attı ama hakem penaltıyı esgeçti.Kazım yaptığı bir faulde ise direk sarıyı yapıştırdı.
    O pozisyon direk kirmiziydi,Kazim ucuz yirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Kazım'ın yaptıgı foulde kırmızı bile verilebilirdi, bence kırmızıydı. Direk kaval kemigine tabanla girdi kazım, destek ayagı o olsaydı kırılmıştı ayak. Mehmet yıldız- Gokhan arasındaki pozisyonda 2 oyuncu da topa hamle yaparken carpıştılar. Doğal olarak Tank olan Yıldız ayakta kaldı penaltlık bi pozisyon yoktu. Alex konusunda haklısın sarı kart gerekiyordu, hakem es gecti sanırım.

Macta 2 takımın da pozisyonları var. Sivas'ın 1 Musa ile direkten dönen topu var, 1 de Sylla ile yakaladıkları pozisyon var. Fenerin ise gol haricinde Güiza ile direkten dönen bir topu var. Fenerbahce duran toplarda etkili - ki golde duran toptan geldi- Petkovic cok sacma bir cıkış yaptı, kaleyi boşalttı, golde hatalıydı. Fenerin bir de Alex in serbest vurusunda yakaladığı bir pozisyon vardı..

Bakalım 2. yarı da neler olacak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    bu maç öne mi alındı yoksa herzaman bu tarihtemiydi.. Maçı biz yarın biliyoduk hatta o yüzden ben dönüşümü bugüne almıştım.. Ancak maç bugnmüş gidemicem maça
    Ben zaten cuma'ydı die biliorm

--------------------------------

Valla kazımın yaptığı kırmızıysa Alex'e tpsuz alanda yapılan haydi haydi kırmızı
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sonunda atti Sivasspor.Musa üstün futbol yeteneklerini bu macta sergilemeseydi Sivas su anda önde olurdu ...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

sivas 2-1 fenerbahçe gol:Sezer

2-1 Sezer attı. dk 88

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sezer attı 2-1 oldu. Hayret

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

88.dakikada 2-1 oldu durum. Fenerbahçe yine mağlup olacak gibi. Fenerbahçe'nin 2.maçı oluyor bu 1-0 öndeyken 2-1 kaybettiği. Bakalım yönetim Aragones'e daha ne kadar dayanacak?
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Çok kötü oynadık her zamanki gibi.. Fener al 3 puanı dedi sivasa resmen ikinci yarıda özellikle.. Fener bu futbolla hedefe ulaşır..Küme düşmeme hedefine!!
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'de pozitif olan hiçbir şey yok. Galatasaray Skibbe'yi güzel bir sistemi takıma uyguluor olduğundan tutuyor, ki uyum süreci aşılmak üzere. Fenerbahçe Aragones'e daha ne kadar dayanır bilinmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2. yarıda Sivas tek kale oynadı desek yalan olmaz. Musa'nın kacırdıgı 3 net pozisyon var. Daha farklı bir skor da olabilirdi. Galibiyeti hakeden sivastı ve kazanan oldu. Tebrikler...

İlk yarı silik oynadı ve ikinci yarı geride olmasına rağmen Sivas galibiyeti istedi ve aldı. Takımımla gurur duyuyorum.

Volkan Babacan'ı da tebrik ediyorum. Çok kritik kurtarışlar yaptı, takımını oyunda tuttu ama elinden bu kadar geldi. Maçın oyuncusu olmayı hak ediyor.

Nesil
    2006

Tebrikler Sivasspor. Mükkemmel bir oyun ile kazandılar. Avrupa Şampiyonlu olan Dede'ye futbol dersi verdiler.

Fenerbahçe beş yıl önceki haline dönmüştür. Mayıs'da Güle Güle Aziz Başkan...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tebrikler sivas, haketti ve kazandı..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Tebrikler Sivasspor. Mükkemmel bir oyun ile kazandılar. Avrupa Şampiyonlu olan Dede'ye futbol dersi verdiler.

Fenerbahçe beş yıl önceki haline dönmüştür. Mayıs'da Güle Güle Aziz Başkan...
    Hani olur da aragones'i gönderirse, yerine gelen kişi ocak ayında FB'yi 28 puan geriden getirip şampiyon yaparsa eğer..o zaman kalabilir...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri