Ben maçı yerinde izleyeceğim, tüm hazırlıklar tamamgüzel bi galibiyet bekliyorum bakalım nolcak
![]()
Sivasspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Ben maçı yerinde izleyeceğim, tüm hazırlıklar tamamgüzel bi galibiyet bekliyorum bakalım nolcak
![]()
alex Oynamayacak diyorlar... Peki kaptan kim olacak ??
Semih olur
Semih oynayacak mı ??
gerçekten bu günkü kadroyu çok merak ediyorum
Volkan Demirel´in cezasi mac gününde kalkmis ...
Ama kafileye dahil etmemisler onu ...
Bakalim,belki özel ucakla falan getirtirler ...
Last edited by El Comandante : 26.Eylül.2008 at 16:13
bu maç öne mi alındı yoksa herzaman bu tarihtemiydi.. Maçı biz yarın biliyoduk hatta o yüzden ben dönüşümü bugüne almıştım.. Ancak maç bugnmüş gidemicem maça![]()
Alex'te Semih'te sahada olmaz ise kaptan Önder Turacı olur.Geçen sene bi kere kaptanlık bantını takmıştı heralde yanılmıyosamda Denizli maçında Alex yoktu ve çıkan oyuncular sonucunda maçın sonlarına doğru olmuştu bu olay.
Emre de olabilir belki..Milli takımdan dolayı..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Alex-Semih-Volkan eğer 3'ü de oynamazsa kaptan Selçuk olur diye düşünüyorum. Carlos da olur, çok da önemli bir sorun değil kadro sıkıntısının yanında kimin kaptan olacağı sorunu aslında.
Volkan'ın cezası kalkmış ama Sivas'a götürülmediği için oynamayacak, maç günü götürüp oynatmak da bence mantıklı değil. 1 hafta diğer kaleciyi çalıştırıyorsun onu hazırlıyorsun ve şimdi pat diye değiştiriyorsun, Babacan'ı da kazanmak için bu maçta oynamalı ki Volkan'a da özel uçak tutup götürülecek gibi haberlerin de asılsız olduğunu düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
İki kadro denemiş Aragones.1.kadroda orta saha Selçuk-Emre-Maldonado-Kazım-Uğur ve ileride Güiza.2.kadroda Emre Selçuk'un yerine geçiyor Emre'nin yerine Semih geçiyor bence böyle oynamalıyız eğer Semih 11 oynayabilecek seviyede ise.Semih hücum hattı için önemli bir isim.
Geçen hafta toparlanma sinyalleri verdik. Sivasspor'unda büyük takımlara karşı zaafı var. Geçen yıl hiç beklmediğim halde dört gol attık. Her zaman büyük takımlar favoridir. Bu nedenle Fenerbahçe kazanır.
Alex ve Semih oynamassa kazanma şansımız düşer.Yinede büyük takım olduğumuzu gösterip Sivas'ı yenmeliyiz.Hücümda Emre ve Güiza'ya güveniyorum.Tabi Emre Alex'in yerinde oynarsa.![]()
sivas kendi oyununu oynarsa yener
Sivastan 3 puan alıp döneriz Guizadan en az 2 gol bekliyorum![]()
ilk yarıyı Selçuk'un attığı golle 1-0 önde kapadık.Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötüde oynamıyoruz.Sivasspor ise sahada futbol oynamıyor Alex'e sezonu kapattırmaya çalışıyor resmen ve hakemde buna gözyumuyor.Sezer bir pozisyonda Alex topu ayapında çıkarmışken direk geldi Alex'e bodoslama daldı ve hakem neredeyse faul bile vermiyodu 2 sn yakın düşündü sonra verdi diyebilidrz.Bir başka pozisyon ise Mehmet Yıldız Gökhan'ın karın boşluğuna disrek attı ama hakem penaltıyı esgeçti.Kazım yaptığı bir faulde ise direk sarıyı yapıştırdı.
Kazım'ın yaptıgı foulde kırmızı bile verilebilirdi, bence kırmızıydı. Direk kaval kemigine tabanla girdi kazım, destek ayagı o olsaydı kırılmıştı ayak. Mehmet yıldız- Gokhan arasındaki pozisyonda 2 oyuncu da topa hamle yaparken carpıştılar. Doğal olarak Tank olan Yıldız ayakta kaldı penaltlık bi pozisyon yoktu. Alex konusunda haklısın sarı kart gerekiyordu, hakem es gecti sanırım.
Macta 2 takımın da pozisyonları var. Sivas'ın 1 Musa ile direkten dönen topu var, 1 de Sylla ile yakaladıkları pozisyon var. Fenerin ise gol haricinde Güiza ile direkten dönen bir topu var. Fenerbahce duran toplarda etkili - ki golde duran toptan geldi- Petkovic cok sacma bir cıkış yaptı, kaleyi boşalttı, golde hatalıydı. Fenerin bir de Alex in serbest vurusunda yakaladığı bir pozisyon vardı..
Bakalım 2. yarı da neler olacak...
Sonunda atti Sivasspor.Musa üstün futbol yeteneklerini bu macta sergilemeseydi Sivas su anda önde olurdu ...
sivas 2-1 fenerbahçe gol:Sezer
2-1 Sezer attı. dk 88
Sezer attı 2-1 oldu. Hayret
88.dakikada 2-1 oldu durum. Fenerbahçe yine mağlup olacak gibi. Fenerbahçe'nin 2.maçı oluyor bu 1-0 öndeyken 2-1 kaybettiği. Bakalım yönetim Aragones'e daha ne kadar dayanacak?
I'm back...
Çok kötü oynadık her zamanki gibi.. Fener al 3 puanı dedi sivasa resmen ikinci yarıda özellikle.. Fener bu futbolla hedefe ulaşır..Küme düşmeme hedefine!!
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Fenerbahçe'de pozitif olan hiçbir şey yok. Galatasaray Skibbe'yi güzel bir sistemi takıma uyguluor olduğundan tutuyor, ki uyum süreci aşılmak üzere. Fenerbahçe Aragones'e daha ne kadar dayanır bilinmiyor.
2. yarıda Sivas tek kale oynadı desek yalan olmaz. Musa'nın kacırdıgı 3 net pozisyon var. Daha farklı bir skor da olabilirdi. Galibiyeti hakeden sivastı ve kazanan oldu. Tebrikler...
İlk yarı silik oynadı ve ikinci yarı geride olmasına rağmen Sivas galibiyeti istedi ve aldı. Takımımla gurur duyuyorum.
Volkan Babacan'ı da tebrik ediyorum. Çok kritik kurtarışlar yaptı, takımını oyunda tuttu ama elinden bu kadar geldi. Maçın oyuncusu olmayı hak ediyor.
Tebrikler Sivasspor. Mükkemmel bir oyun ile kazandılar. Avrupa Şampiyonlu olan Dede'ye futbol dersi verdiler.
Fenerbahçe beş yıl önceki haline dönmüştür. Mayıs'da Güle Güle Aziz Başkan...
Tebrikler sivas, haketti ve kazandı..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !