Konyaspor'u 4 lig başladığından beri ilk defa izleyeceğim. O yüzden Konyaspor'un eksikleri ve gedikleri, artı yönleri vs. tarzda pek yorumda bulunamayacağım. Ama tabi bir Galatasaraylı olduğum için Galatasaray'ın tüm maçlarını izledim.

Galatasaray gün geçtikçe daha iyi olmaya başlıyor. zaten özellikle de savunmanın iyi olması zamanla olacaktır diye düşünüyorum. stoperlerimiz Servet ve Meira gün geçtikçe birbirlerine daha çok alışıyorlar. Galatasaray'ın Konyaspor hücumlarında bu maçta pek hata yapacağını zannetmiyorum.

Ofans için ise zaten pek yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Skibbe Arda'yı oynatabilmek için Nonda'yı kesebilir. Nonda'yı keserse eğer Baros'un yanına Kewell'ı alacaktır ve Arda sol tarafta oynayacaktır diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın en çok dikkat etmesi gereken nokta yan toplar. Bunu Bellinzona ve Kocaeli maçlarında da gördük. Adam paylaşımı düzgün yapılmadığı için Galatasaray'a duran toplardan bu sene çok gol atılacaktır. Tabii bu sorunu çözemezlerse...

Ayrıca iddaa oynayacaklar için bi tavsiye büyük ihtimalle 2 üzeri maç olacaktır.

Yarın ultrAslan nası hareket edecek neler yapılacak gerçekten çok merak ediyorum. Kazanılacak olan maçın da büyük ihtimalle Alpaslan Abi'ye ithaf edileceğini düşünüyorum.

Üstelik Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kayıplarının takımı daha çok gaza getireceğine eminim!