Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
AsLında bu puan kaybı iyi oLdu.Maçtan önce Allah'a emanet iLerLiyoruz demiştim peki bunu neye dayanarak demiştim:
Sezona çift ön LiberoLu sistemLe başLamıştık.Bunun sebebi bir bakıma İspanyanın euro 2008de oynadığı sistem oLması.İspanyoLLar çok mücadeLeci bir oyunLa ve 8 kişiyLe hücum edip 10 kişiyLe savunma yapıyorLardı.Bizim ihtiyacımız oLan sistemde buydu zaten.Kazandığımız maçLarda beLki çok çok fazLa goL pozisyonumuz oLmadı ama boğucu bir oyun ortaya koyuyorduk.Ne varki bu oyun anLayışı mucit hocamız ErtuğruL SağLam tarafından beğeniLmedi ! Geçen seneki "orta sahayı geçersek" buLabiLdiğimiz sık goL pozisyonLarını özLedi.Niyemi öyLe dedim,çünkü Cisse o kadar yaLnızki orta aLanda topu rakip yrı sahasına kazasız beLasız taşıyabiLirsek girebiLiyorduk pozisyona.Serdar Özkan bir korner bayrağında bir kaLe önnüde.TeLLo desen kendini oLuşabiLecek duran topLara hazırLamakLa meşguL.DeLgado desen topun gidebiLeceği yerLerde.E mücadeLe eden tek adam Cisse.ARkasında da Zan gibi zaman zaman Baki gibi futboLcuLar(!) varken bu takım şampiyonLuk mücadeLesi çizmeye kaLkıyor.
Bu maçtan önce bütün bunLarın özetini vermiştim,ancak ciddiye aLınmadı.Buyrun size karakartaL.Umarım bize kesiLmesi gereken ceza MetaList maçı değil bu maçtır...
Mesaj Yetkileri