1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: BeŞiKTaŞ iLe TüM KupaLaRa TaLiBiZ...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gordon'un o fiyata gitmesi gerçekten başarı. Bazen sizin 18'e almadığınız bir oyuncuya başka takımlar müthiş fiyatlar verebiliyorlar. Benim gözümde 5 krş etmeyen bir oyuncuya Milan 20 vermişti.

Maçlara gelirsek beraberlik sayın biraz fazla ve gördüğüm kadarıyla ciddi maçlarda da farkı artırmada sorun yaşıyorsun.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Gordon'un o fiyata gitmesi gerçekten başarı. Bazen sizin 18'e almadığınız bir oyuncuya başka takımlar müthiş fiyatlar verebiliyorlar. Benim gözümde 5 krş etmeyen bir oyuncuya Milan 20 vermişti.

Maçlara gelirsek beraberlik sayın biraz fazla ve gördüğüm kadarıyla ciddi maçlarda da farkı artırmada sorun yaşıyorsun.
    Evet beraberlik fazla ama yeni bir taktik deniyorum bakalım inş beraberliklerden kurtulucağız
    Bana bir taktik önereblirmisn?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    deividimiz iyi olsun ama keske Fenerbahce de bıraksaydın bi de o beraberlikleri almıs olmasan daha iyi pozisyonda olabilirdin
    evet kardeşim daha başarılı olablirdik seninde kariyerinin devam etmesini isterdim ama olmadı kardeşim yeni bir kariyer bekliyorum senden
    Last edited by KODEST : 29.Eylül.2008 at 01:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri