G.Saray'ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyordum maçtan önce.G.Saray maça golle başladı ve düşündüğüm şey gerçekleşek dedim kendi kendime.Hemen 3 dakika sonra Konya cevap verdi ve işler değişti.Konya golün verdiği moralle daha diri oynamaya başladı.Bu dakikadan sonra maç orta saha mücadelesi şeklinde geçmeye başladı ve Konyaspor'un puan alabileceğini düşündüm.Taa ki Baros'un faul yaparak Lincoln'e kazandırdığı topun ağlarla buluşmasına kadar.Jigsaw dışında da buna değinen yok.Bizim açta arkadaşlar çatır çatır kuralları açıklıyorlardı.Bunu geçtim ofsayt bile olabilir pozisyon tam belli olmuyordu gösterilen açılardan.Ve bu golden sonra olay kopuyor ve yediği golün şokunu atlatamayan Konya ardarda gollerle havlu atıyor...

Ben G.Saray lehine şike yapıldı demiyorum,ve ya Beşiktaş aleyhinede şike yapıldı demiyorum.Ben geçen senede üstüne basa basa vurgulamştım.Federasyonu suçlamıyorum.Tamamen MHK ve kişisel olarak hakemleri suçluyorum.Neden genellikle bizim aleyhimize oluyor bu hatalar,örneğin bugün Baros'un yaptığı harekete faul çalınmıyorda bizim maçta Nobre'nin yaptığı iki hareketede faul çalınıyor,anlam veremiyorum...

Kewell keyif vermeye devam ediyor...

Tebrikler G.Saray...