Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

28 84.85%
  • Konyaspor

4 12.12%
  • Beraberlik

1 3.03%
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - Konyaspor [ TSL 5. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol fauldü ve ofsayt yoktu gollerde..Lincoln,Kewell,Baros ve Meira'ya helal olsun.Çok formadalar.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Gol fauldü ve ofsayt yoktu gollerde..Lincoln,Kewell,Baros ve Meira'ya helal olsun.Çok formadalar.
    ilk golde pozisyonu yan kameradan yani ofsayt kamerasından izlersen Lincoln topu Baros'a attığında Baros'un ofsaytta olduğunu göreceksin.

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    ilk golde pozisyonu yan kameradan yani ofsayt kamerasından izlersen Lincoln topu Baros'a attığında Baros'un ofsaytta olduğunu göreceksin.
    Bana ofsayt gibi gelmedi çekilen çizgi de düzgün değildi ama yanlış görmüş olabilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maça tutuk başladık. Çok yetenekli oyuncularımız bulunduğu için bazen organizasyonda zorlanıyoruz. Ortasaha göbeğide etkisiz olunca Galatasaray ilk yarı tad vermedi. Mehmet Güven'e gelince bir oyuncu genç ise illa bu yıldız olacak anlamına gelmez. Bugün abartmadan söylüyorum ki o bölgede ben oynasam idolünüz olmuş daha hayırlı işler yapmış olurdum. Mehmet Güven gibi Volkan Yaman gibi düz mantık oyuncuların bu takımda tutulmaması taraftarıyım.

2. yarı ise daha basan daha etkili bir Galatasaray vardı. Hele bir ara öyle tempo yaptık ki acayip zevk aldım ve maç hiç bitmesin istedim. Müthiş paslaşmalar, verkaçlar ne deseniz vardı.

Hakeme gelince çok kötü bir maç yönetti diyebiliriz. Es geçtiği bariz sarı kartlar vardı. Yine Baros'un attığı ofsayt verilmezken 2. golde hem yapılan faul hemde ofsayt gözden kaçtı. Bugün baktığımızda Galatasaray yine fark atar berabere kalır yada yenilirdi ama bu hataların olmaması gerekiyor.

Futbolcularımıza gelince Baros üst düzey bir oyuncu ama bu lig için çok çok çok üst düzey bir oyuncu kalıyor. Top saklıyor, şut atıyor, süratini kullanıyor, tek başına toplu defansın içine dalıp topu kaybetmiyor. Tam benim istediğim tarzda bir oyuncuydu bunuda Galatasaray'a kazandırdılar.

Meira için söylenecek şeyleri geçen haftalarda söylemiştim. Bu adam gibi topu oyuna sokan ayaklarına hakim savunma dünyada sayılıdır. Bugün neler yaptığını birkez daha gördünüz. Aynı bindirmeleri zamanında Song'ta yapardı ama pek güven vermezdi. Meira hem topu ileri taşımada hemde bu bindirme işlerinde çok başarılı.

Alparslan'ıda çok beğeniyorum. Yırtıcı bir oyuncu izlenimi veriyor. Mehmet Güven gibi bir adamdansa bu tarz gençlere öncelik vermek en mantıklısıdır. İnşallah kendini geliştirir.

Sonuca gelirsek bu Galatasaray oturursa ligde yenebilecek takımın olmadığını düşünüyorum. 10 yersek 20 atarız ama bu takım gol yemeden de fark atacak potansiyele sahip oldugundan hiç kabir azabı çekmeye gerek yoktur.

Mesaj Yetkileri