Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • PSG kazanır

12 57.14%
  • Berabere sonuçlanır

5 23.81%
  • Kayserispor kazanır

4 19.05%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Paris Saint-Germain - Kayserispor [Uefa Kupası 1. Tur Rövanş Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Paris Saint-Germain - Kayserispor [Uefa Kupası 1. Tur Rövanş Maçı]

Kayserispor evindeki sansi iyi degerlendirememisti ve ilk macta 2-1 maglup olmuslardi PSG´ye.Simdi deplasmanda rövans ve Kayserinin 2 farkli kazanmasi gerekiyor,PSG´yi eleyebilmesi icin.Ligde 5 macta 2 gol atabilmis Kayserinin,gol atmakta zorluk ceken Kayserinin deplasmanda PSG´yi 2 farkli bir galibiyetle gecebilecegini sanmiyorum.
    Ama umarim yanilan taraf ben olurum ve Kayseri PSG´yi eler...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok zor bi maç olucak.İnşl. Kayseri eler..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kayserispor evindeki sansi iyi degerlendirememisti ve ilk macta 2-1 maglup olmuslardi PSG´ye.Simdi deplasmanda rövans ve Kayserinin 2 farkli kazanmasi gerekiyor,PSG´yi eleyebilmesi icin.Ligde 5 macta 2 gol atabilmis Kayserinin,gol atmakta zorluk ceken Kayserinin deplasmanda PSG´yi 2 farkli bir galibiyetle gecebilecegini sanmiyorum.
    Ama umarim yanilan taraf ben olurum ve Kayseri PSG´yi eler...
    Kesinlikle katılıyorum.

Kayseri bu seneye kötü başladı ve ilk maçtada rakibine kendi sahasında 2-1 yenildi.Bana göre tur imkansız...Umarım yanılırım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri'den ilk maçta umutluydum ama olmadı Psg bu maçı rahat kazanır ve turu atlar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Psg bu maçı malesef rahat kazanır, 3-0 biter bence.

Psg son maçta evinde grenoble ye 1-0 kaybetti.Ama Psg bu sezon evinde ilk defa maç kaybetti buda var.Kayserisporda bu sene çok kısır ligde 2 gol atmış 1 gol yemiş gerçektende gol atmakta zorlanıyolar.Kayserispordan ben gerçekten umutluyum eğer Kayserispor kendi gibi oynarsa Psg çok rahat eler.Hatırlayın AZ Alkmaarı en formda oldugu zmanda nerdeyse uefa kupasından eleyecekti.Kaldıki son yıllarda çok kötü bir Psg var.Psg çok ilginç bir takım Lyonu gidip deplaasmanda yense kimse şaşırmaz.ama kendi evinde gidip ligin vasat takımına yenilsede kimse şaşırmaz.İnş Kayseri iyi oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

neden olmasın..

sakary Ali Misafir

işimiz çoook zor bi sürpriz olması lazım..

Kayseri bu maça baskılı başlaması lazım şöle ilk 10 dakika 1 gol baskı pozisyonlar falan gelirse adamlar şaşırsın korksun biraz ancak öyle geçeriz turu

Haydi Kayseri Haydiiii

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kayseri'nin işi gerçekten zor..Burada bir Galibiyet alsalardı,Orada direnebilirlerdi fakat evinde aldığı Mağlubiyet ile hem Gol yememesi hem de 2 Gol Farkla Yenmesi lazım ...Bir nevi Mucize diyebiliriz Tur için .. İnşAllah eleyebilirler ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende Kayseri'nin işinin gerçekten çok zor olduğunu düşünenlerdenim.Tam kadro olmamaları ve buradaki maçtan yenilgi ile ayrılmaları en büyük etken.Sanırım PSG ilk maçında bir kaç önemli ismini oynatmamış.Bu maça tam kadro ile çıkarlar herhalde.Kayseri'nin mevcut şartlarda Psg'yi 2 farklı yenip turu geçmesi çok zor gibi gözüksede imkansız değil.Futbolda olmayacak diye bir şey yoktur.Kayseri bu sezon oynadığı futbolun daha üstünde bir performans sergilerse yapabilirler.Ama şuda bir gerçekki PSG bu maçın favorisi.Temsilcimize başarılar diliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Skor olarak 2 fark yakalaması biraz zor görünsede takımımıza güvenmekten başka yapacak birşey yok. Umarım turu geçecek skor alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tur bizim için zor gerçekten ama bu maçta ragıp koray aydın puroviç sanırım oynayacak.Cangele ise oynayacak duruma gelmiş Tolunay Hoca oynatabilir bugün kayseriparkta gördüm çok iyi görünüyordu.Ben hala umutsu değilim ama tabiki çok zor.İnşallah bu dediklerim oynarsa gerçek oyunumuzu artık gstereceğiz gibime geliyor.Muhtemel 11imiz

Sulaymanou
    Koray
    Aydın
    Eren
    Toledo
    M.Topuz
    M.Eren(Olembe)
    Ragıp
    Saidou(Abdullah)
    Aghahowa(Cangele)
    Puroviç

Dediğim gibi inşallah sakatlıktan çıkan adamlarımız hazırdır.Cangele umarım oynar çünkü çok ama çok önemli bir hucum gücü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Paris deplasmanına bu skorla hangi takımımız gitse işi zor olurdu aynı şekilde Kayserispor'un da işi çok zor turu geçebileceğini sanmıyorum geçen senelerdeki Kayseri olsaydı belki.

Nesil
    2006

Kayserispor'un bu turu geçecek skor elde etmesi mucizedir. Bu nedenle kazansalar bile turu geçecek skoru elde edeceklerini düşünmüyorum ama; en azından veda ederlerse bir beraberlik ile etmelerini isterim. Çünkü; alınacak bir beraberlik veya galibiyet ülke puanına katkıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PSG'nin bu hafta sonu evınde oynadıgı macı ızledıkten snra neden olmasın sorusu geldı aklıma resmen .. pozısyon bulmakta ınanılmaz gucluk cekıyorlar, kayserı sahasında ıkı gol nasıl yedı anlamıyorum .. umarım turu gecen taraf bız oluruz mehmet topuz'un patlama macı olack bence herkesın dıkkatını cekecek .. (ıcımden bır ses oyle dıyor =)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    PSG'nin bu hafta sonu evınde oynadıgı macı ızledıkten snra neden olmasın sorusu geldı aklıma resmen .. pozısyon bulmakta ınanılmaz gucluk cekıyorlar, kayserı sahasında ıkı gol nasıl yedı anlamıyorum .. umarım turu gecen taraf bız oluruz mehmet topuz'un patlama macı olack bence herkesın dıkkatını cekecek .. (ıcımden bır ses oyle dıyor =)
    Oynadığı takım o kadar kötü bir ekip değil. Sonuçta ligde mutlaka mağlubiyetler alacaklar bu ölçü olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

batu bende zaten tamam kaybettıler kayserı kesın turu gectı demıyorumkı =) sadece neden olmasın dedım bır an kı ılk yorumumda da var aynısı .. zor dıye bır sey yoktur ımkansız zaman alır demısler =)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçta Makalele ve Guily oynamayacakmış Sakho ve Clemenitin durum ise net değilmiş.İki süper adamın oynamaması bizim için iyi bir avantaj ama bizim oyunculardan kiler oynayacak o belli değil Cangele marım oynar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bizim için zor maç ancak Kazanmak imkansız değil..Geçen Maçta Guily ve Sakho oynamamıştı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Evet oynamadı ama bizim bazı sakatlar düzeldi onların hala eksik olması iyi birşey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu maca kesınlıkle franco cangele lazım.. psg defansı kolay calım yıyor yanı teknık oyuncular karsısında zorlanıyorlar ama ıs purovıce kalırsa traore yer bıtırır maalesef..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün LigTVde gördüm Tolunay Hoca Cangeleyide götürdü sakatlığı geçmiş ama maç eksiği var.Cangele 11de çıkmasa bile ikinci yarı oyuna girer kanımca çokda işimize yarar.Defansı ağır gibi gldi bana PSGnin Cangele ile Aghahowa çok iyi işler yapabilirler oynarlarsa ayrıca Puroviçinde kornerlerde falan çok işimize yarayacağını düşünüyorum.Kendini karambolde çok iyi saklıyor.

Mehmet Topuz ise eskisi gibi sağ kanatta oynamalı sakatlıklardan dolayı ikinci forvet gibi oynuyrdu şimdiye kadar ve pek verimli olamadı.Solda Olembe Sağda Mehmet Topuz göbek iklide ise Ragıp ve Abdullah gibi hem hucuma hemde defansa yardım eden ki oyuncu oynarsa maçtan umutluyum.En azından turu geçemesek bile lke puanına katkı yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçı hangi kanal veriyor yine D-Smart mı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Evet D-Smart veriyor malesef saat 22.00da başlayacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz şoku!

UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında yarın Fransa'nın Paris St. Germain takımıyla karşılaşacak olan Kayserispor maçın oynanacağı Parc des Princes Stadı'nda yaptığı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

Kayseripor Teknik direktörü Tolunay Kafkas, Parc des Princes Stadı'nda antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kafkas, ''Tur için her şeyimizi ortaya koyacağız. Statta bizi destekleyecek gurbetçilere ve Türk halkına iyi bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. Yarın sahaya çok farklı bir stratejiyle çıkacağız ve kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Kesinlikle pes etmediğimizi herkes girecek'' dedi.

Bursa'da Gençlerbirliği ile oynanan Türkiye Kupası'nda ayağı kırılan ve uzun süre takımdan ayrı kalan Cangele'nin oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağını belirten teknik direktör Kafkas, kaptan Mehmet Topuz'un ise büyük bir ihtimalle yarın sahada olmayacağını söyledi.

Topuz'un, alerjik bir rahatsızlığı bulunduğunu ve eli ile ayağının şiştiğini belirten Tolunay Kafkas, ''Mehmet Topuz rahatsızlandı. Dün geceyi acilde geçiren kaptanımıza doping olur endişesiyle iğne yapılmadı ve ilaç tedavisi uygulanıyor. Yarın ki maça yetişmesi zor gibi" ifadelerini kullandı. Kayserispor'da Koray ve Aydın sakatlıkları nedeniyle Paris'e götürülmedi. Cangele ve Ragıp'ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mehmet Topuz olmamasi biseyi degistirmez. Kayserisporun bu turdan ileri gitceni sanmiyorum.

Tek sebebi ise evde aldigi skor. Bu sene sansiz basladi Kayseri sakatliklarla bogusuyolar insallah toparlanip seneye tekrar avrupada oyniyabilirler

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ya lanet olsun böyle şansa tüm oyuncular sakat nasıl bir sağlık ekibi var bu takımın anlamadım.Lig TVdeki muhabir Koray, Aydın, Puroviç kesin yok dedi.Mehmet Topuzun yetişmesi çok zormuş.Az umudum vardı oda gitti.Bari Cangele oynasa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu son sakatlık haberleri Kayseri'nin az olan şansını yok denecek kadar aza indirdi..

Nesil
    2006

PSG kendini zorlamıyacaktır ama; Kayserispor'un maçta gol aramak için atak futbol oynayacağından PSG ister istemez kontra ataklar ile pozisyona girecektir. Bol gollü ama; sonucu beraberlik bitecek bir maç bekliyorum. Kayseri elense bile mutlaka berabere veya galibiyet ile bitirmeli.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri