Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 158 sonuç

Konu: Bursaspor'la Amaç ŞL kupası

mehmet ne yapmış öyle yaa profilini koyabilirmisn merak ettim??

oyun kurucu için jimenez ve iwanskiye bir bak derim alan olmamışsa işni görür

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Yıldız'ın şu anki profili... Oyunun başında özellikleri daha da yüksek sanırım.. Bursa'ya gelince hafif bir düşme olmuştu...
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

güzel gidiyorsun kardesim sercan yıldırım ve volkan babacanın profilini görebilir miyim ben de watford a alıcam da volkan babacan ı
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun kurucu olarak Buanonette'yi al.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buanonette konusunu düşündüm.. Hiç bir takım oyuncusunu devre arasında vermek istemiyor.. Bende sezon sonuna doğru oyun kurucuyu almaya karar verdim...

İşte Sercan Yıldırım'ın şu anki hali..

Volkan Babacan ise bence çok kötü durumda...

Uefa Kupası Maçı -2

Redstar'ı eledik...

Tr Kupası Maçı

Uefa'da önümüze çok zor bir rakip çıktı!!! Valencia...

Valencia - 2

Tr Kupası Yarı Final Maçı

İşte 28. hafta puan durumu

Bu arada Takımdan Kaebi çok ucuz'a gitti. Hep başkanın yüzünden.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupadan çok şansız elenmişsin ama yılmak yok aşaracaksın hakkatten başkan ne yapmış öyle kaebi çok ucuza gitmiş

sakary Ali Misafir

ne başkanmış ya

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Kaebinin bende şuanda değeri 13MN.
    Keşke koruyabiLseydin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan teklifi kabul edince oyuncuya hemen Yeni Sözleşme önermek gerekiyor sizinkini kabul ederse gitmiyor Avrupa'dan elenmen kötü olmuş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Romeo3405 View Post
    Avrupadan çok şansız elenmişsin ama yılmak yok aşaracaksın hakkatten başkan ne yapmış öyle kaebi çok ucuza gitmiş
    Tabiki yılmak yok..

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    ne başkanmış ya
    Şerefsiz başkan

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Kaebinin bende şuanda değeri 13MN.
    Keşke koruyabiLseydin..
    Şerefsiz kaebi

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Başkan teklifi kabul edince oyuncuya hemen Yeni Sözleşme önermek gerekiyor sizinkini kabul ederse gitmiyor Avrupa'dan elenmen kötü olmuş
    Bu olayı bilmiyordum ben.. Öğrendiğim iyi oldu.. Avrupa'da da Valencia'yı yenicek lazım yoktu zaten.. Yensem bi sonraki turda elenirdim herhalde...

Vee arkadaşlar ligi bitirdim... Acaba kaçıncı

Tr Kupası Yarı Final Maçı 2

Tr Kupası Final

Türkiye Kupasını yeniden Bursa'ya getiren ben Tarih yazıyorum

Türkiye Kupası Oyuncu Verileri.. İki oyuncumuz orada

Vee Şampiyonuz...

Mehmet Yıldız Ligin Gol kralı oldu...

Yılın Oyuncusu Mehmet Seçildi Tabiki..

En Genç oyuncu Eren Albayrak oldu...

Eh bu durumda en iyi manejer'de ben oldum

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Bu arada Valencia gitti Uefa kupasını aldı.. Şanssızlık işte

MEHMET YILDIZ 1 SEZON İÇİNDE TOPLAMDA DÜNYANIN EN ÇOK GOL ATAN ADAMI OLDU. HERKES ŞAŞIRDI

Bir sonraki mesajımda tebrikleri kabul ve yeni transferleri falan ekleyeceğim..
    Sentugo.

Türkiye Kupasını almam güzel şampiyon olman şahane olmuş. Valencia çok talihsiz bir kuradı gerçekten şampiyon olmuşlar zaten. Mehmet Yıldız hayatının baharını yaşıyor herhalde. Genç yetenekler bir hayli fazla ilersi için umutluyuz. Bu arada "trektör" değil "direktör" heyecandan oldu sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence teknik trektör'ü dalgasına yaptı ama traktör daha uygun olurdu FTK ve TSL için tebrikler seneye ŞL'yi istiyoruz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tebrikler iyi bir iş başarmışsın bu valencia olayının benzeri bana da olmuştu lokeren kariyerimde monaco ankaragücü kariyerimde lyon beni elediği her sene şampiyon olmuştu avrupada gerçekten sinir edici birşey

Quote Originally Posted by juanov View Post
    tebrikler iyi bir iş başarmışsın bu valencia olayının benzeri bana da olmuştu lokeren kariyerimde monaco ankaragücü kariyerimde lyon beni elediği her sene şampiyon olmuştu avrupada gerçekten sinir edici birşey
    mehmeti nasıl bir sistemle oynatıyosun merak ettim profili düşmesine rağmen çok iyi oynamış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Türkiye Kupasını almam güzel şampiyon olman şahane olmuş. Valencia çok talihsiz bir kuradı gerçekten şampiyon olmuşlar zaten. Mehmet Yıldız hayatının baharını yaşıyor herhalde. Genç yetenekler bir hayli fazla ilersi için umutluyuz. Bu arada "trektör" değil "direktör" heyecandan oldu sanırım.
    Valla bende bi yanlışlık yapmışım Farkında bile değildim

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Bence teknik trektör'ü dalgasına yaptı ama traktör daha uygun olurdu FTK ve TSL için tebrikler seneye ŞL'yi istiyoruz
    Seneye ŞL Ben 5 sene içinde alırım dedim ama olmucak sanırım.. 6-7 sene içinde alıcam inşallah

Quote Originally Posted by juanov View Post
    Oyunun hatası bu yaa. Bug bu

Quote Originally Posted by uAsamet1905 View Post
    mehmeti nasıl bir sistemle oynatıyosun merak ettim profili düşmesine rağmen çok iyi oynamış
    Abi bildiğin 4-4-2 sisteminde sağ forvette target man olarak kullanıyorum. Ayrıca o sezon penaltılarda ona attırmıştım.. Ve kornerlerde ön direkte duruyordu. Ve böylece her 3 kornerde bir gol atıyordu... İyi taktik...

Geçen sene yönetimden Stadyumu geliştirmesini istedim ama gerizekalı yerel meclismidir nedir izin vermiyor..

Transferler

Ve ilk bomba.. Geçen sene Wijnaldum'un yerine bir oyun kurucu almamız gerekiyordu.. Lulinha'yı takıma kattık. Bu adam sağ açıkta dahaverimli oluyormuş aslında ama ben daha önceden de bunu oyun kurucu olarak oynatmıştım..

İkinci bomba Kewell. Gereksiz ama bonservissiz bir transfer.. Sol kanatta çok mğkemmel bir yedek..

Çağrı Yarkın..

Uğur Demirok

Geleceğin en iyi kalecisi olacağına inandığım... hem kendim hem gözlemcilerimle baktığım daha çok genç ve özellikleri tam kaleci gibi olan bu herif kaleyi Sinan Bolat'tan seneye ya da bir sonraki sene alır bence..

Devre arası transfer listesinin resmidir arkadaşlar.. Oyunun başında kaydetmemişim.

Tüm bu oyunculardan sonra Hazırlık maçları..

Tr Süper Kupası

Bizimdir...

Ve merak edenler için Oyuncu Kadromu göstereceğim...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper kupa için tebrikler
    Futbolcu Bilgileri

Kariyerde bir problem mi var uzun süredir ilerleme kaydedilmedi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kariyerde bir sorun yok.. Sadece okullar başladığı için o kadar fırsat bulamıyorum..

ve Sorrentino diye bir genci takıma kattık.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

güzel gidiyorsun yne tebrkler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel maçlar çıkarmışsın eğer taktik değiştirmek istersen ebn sana kendi editlediğim kimz'i atayım süper oldu
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abicim bende defanstaki eksiklerini hissedip bir şeyler yapmaya çalıştım ama eğer paylaşırsan hayır demem hani

Türkiye Kupasında bizi eleyen sivas'ı son dakika golü ile yendik.. Hıncımızı rövanşı aldık.

Grubu ancak 3. bitirebildik... Uefa'da yolumuza devam etmek istiyoruz.

En yakın rakibimiz Gs ile aramızda 5 puan fark varmış.. Ligte fena gitmiyoruz...

Bu arada Yönetim'den Antrenman tesislerinin geliştirilmesini talep etmiştim, onlarda lig arasında bitirmişler...

Bir sonraki mesajımda gelecek sezon için anlaştığım tam 8 oyuncuyu açıklayacağım....
    Sentugo.

Lulinha'a kimmiş her maçta golü var? Profilini merak ettim doğrusu?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar şampiyonlar ligini almak bu sene de nasip olmayacak ama uefa da taraftarı çoşturur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lulinha şöyle birşey.. Daha 20 yaşında...

ŞL biraz zor daha zaten, Uefa'da da Bolton çıktı ama onu eleyeceğim.. Ondan sonrası rakiplere bağlı.. Şimdi gidip Arsenal gelirse ilerleyemem gibime geliyor...

Gelecek Sezon İçin Takıma Katılan Oyuncular

Gelelim maçların devamlarına...

Uefa Maçı Bolton

Sentugo.

ne kötü bi dil kullanıyosun kardeşim düzelt biraz şu dilini

Quote Originally Posted by kazma View Post
    bence iyi böyle devam et

Güzel gidiyorsun Bursasporumuzu Uefada en kötü çeyrek final oynatırsın artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kazma View Post
    adam şike demek istemiş sike değil neyse çok güzel gidiyorsun anlaştığın oyuncular muhteşem Taktiği canım isterse atarım
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bence bozuk, kötü bir Türkçe kullanmıyorum.. İdda eden varsa kariyerimi takip etmesin.. Zaten eğer bir yanlış anlaşılma olmuşsa da taytopcuoğlu açıklamış..

Uefa Finali bu seneki hedefim..

Yorumları eksik etmeyin.. Bir sonraki sezon, SoN Sezon
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool'u elemen büyük başarı tebirkler
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri