mehmet ne yapmış öyle yaa profilini koyabilirmisn merak ettim??
oyun kurucu için jimenez ve iwanskiye bir bak derim alan olmamışsa işni görür
mehmet ne yapmış öyle yaa profilini koyabilirmisn merak ettim??
oyun kurucu için jimenez ve iwanskiye bir bak derim alan olmamışsa işni görür
Mehmet Yıldız'ın şu anki profili... Oyunun başında özellikleri daha da yüksek sanırım.. Bursa'ya gelince hafif bir düşme olmuştu...
Sentugo.
güzel gidiyorsun kardesim sercan yıldırım ve volkan babacanın profilini görebilir miyim ben de watford a alıcam da volkan babacan ı![]()
TariboWest
Oyun kurucu olarak Buanonette'yi al.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Buanonette konusunu düşündüm.. Hiç bir takım oyuncusunu devre arasında vermek istemiyor.. Bende sezon sonuna doğru oyun kurucuyu almaya karar verdim...
İşte Sercan Yıldırım'ın şu anki hali..
Volkan Babacan ise bence çok kötü durumda...
Uefa Kupası Maçı -2
Redstar'ı eledik...
Tr Kupası Maçı
Uefa'da önümüze çok zor bir rakip çıktı!!! Valencia...
Valencia - 2
Tr Kupası Yarı Final Maçı
İşte 28. hafta puan durumu
Bu arada Takımdan Kaebi çok ucuz'a gitti. Hep başkanın yüzünden.
![]()
Sentugo.
Avrupadan çok şansız elenmişsin ama yılmak yok aşaracaksın hakkatten başkan ne yapmış öyle kaebi çok ucuza gitmiş
ne başkanmış ya![]()
Kaebinin bende şuanda değeri 13MN.
Keşke koruyabiLseydin..
Başkan teklifi kabul edince oyuncuya hemen Yeni Sözleşme önermek gerekiyor sizinkini kabul ederse gitmiyorAvrupa'dan elenmen kötü olmuş
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Tabiki yılmak yok..
Şerefsiz başkan![]()
Şerefsiz kaebi
Bu olayı bilmiyordum ben.. Öğrendiğim iyi oldu.. Avrupa'da da Valencia'yı yenicek lazım yoktu zaten.. Yensem bi sonraki turda elenirdim herhalde...
Vee arkadaşlar ligi bitirdim... Acaba kaçıncı![]()
Tr Kupası Yarı Final Maçı 2
Tr Kupası Final
Türkiye Kupasını yeniden Bursa'ya getiren ben Tarih yazıyorum
Türkiye Kupası Oyuncu Verileri.. İki oyuncumuz orada
Vee Şampiyonuz...
Mehmet Yıldız Ligin Gol kralı oldu...
Yılın Oyuncusu Mehmet Seçildi Tabiki..
En Genç oyuncu Eren Albayrak oldu...
Eh bu durumda en iyi manejer'de ben oldum
Takım Verileri
Oyuncu Verileri
Bu arada Valencia gitti Uefa kupasını aldı.. Şanssızlık işte
MEHMET YILDIZ 1 SEZON İÇİNDE TOPLAMDA DÜNYANIN EN ÇOK GOL ATAN ADAMI OLDU. HERKES ŞAŞIRDI
Bir sonraki mesajımda tebrikleri kabul ve yeni transferleri falan ekleyeceğim..
Sentugo.
Türkiye Kupasını almam güzel şampiyon olman şahane olmuş. Valencia çok talihsiz bir kuradı gerçekten şampiyon olmuşlar zaten. Mehmet Yıldız hayatının baharını yaşıyor herhalde. Genç yetenekler bir hayli fazla ilersi için umutluyuz. Bu arada "trektör" değil "direktör" heyecandan oldu sanırım.
Bence teknik trektör'ü dalgasına yaptı ama traktör daha uygun olurduFTK ve TSL için tebrikler seneye ŞL'yi istiyoruz
![]()
Futbolcu Bilgileri
tebrikler iyi bir iş başarmışsın bu valencia olayının benzeri bana da olmuştu lokeren kariyerimde monaco ankaragücü kariyerimde lyon beni elediği her sene şampiyon olmuştu avrupada gerçekten sinir edici birşey
Valla bende bi yanlışlık yapmışımFarkında bile değildim
Seneye ŞLBen 5 sene içinde alırım dedim ama olmucak sanırım.. 6-7 sene içinde alıcam inşallah
![]()
Oyunun hatası bu yaa. Bug bu![]()
Abi bildiğin 4-4-2 sisteminde sağ forvette target man olarak kullanıyorum. Ayrıca o sezon penaltılarda ona attırmıştım.. Ve kornerlerde ön direkte duruyordu. Ve böylece her 3 kornerde bir gol atıyordu... İyi taktik...
Geçen sene yönetimden Stadyumu geliştirmesini istedim ama gerizekalı yerel meclismidir nedir izin vermiyor..
Transferler
Ve ilk bomba.. Geçen sene Wijnaldum'un yerine bir oyun kurucu almamız gerekiyordu.. Lulinha'yı takıma kattık. Bu adam sağ açıkta dahaverimli oluyormuş aslında ama ben daha önceden de bunu oyun kurucu olarak oynatmıştım..
İkinci bomba Kewell. Gereksiz ama bonservissiz bir transfer.. Sol kanatta çok mğkemmel bir yedek..
Çağrı Yarkın..
Uğur Demirok
Geleceğin en iyi kalecisi olacağına inandığım... hem kendim hem gözlemcilerimle baktığım daha çok genç ve özellikleri tam kaleci gibi olan bu herif kaleyi Sinan Bolat'tan seneye ya da bir sonraki sene alır bence..
Devre arası transfer listesinin resmidir arkadaşlar..Oyunun başında kaydetmemişim.
Tüm bu oyunculardan sonra Hazırlık maçları..
Tr Süper Kupası
Bizimdir...
Ve merak edenler için Oyuncu Kadromu göstereceğim...
![]()
Sentugo.
Süper kupa için tebrikler
Futbolcu Bilgileri
Kariyerde bir problem mi var uzun süredir ilerleme kaydedilmedi ?
kariyerde bir sorun yok.. Sadece okullar başladığı için o kadar fırsat bulamıyorum..
ve Sorrentino diye bir genci takıma kattık.
![]()
Sentugo.
güzel gidiyorsun yne tebrkler
Güzel maçlar çıkarmışsın eğer taktik değiştirmek istersen ebn sana kendi editlediğim kimz'i atayım süper oldu![]()
Futbolcu Bilgileri
Abicim bende defanstaki eksiklerini hissedip bir şeyler yapmaya çalıştım ama eğer paylaşırsan hayır demem hani
Türkiye Kupasında bizi eleyen sivas'ı son dakika golü ile yendik.. Hıncımızı rövanşı aldık.
Grubu ancak 3. bitirebildik... Uefa'da yolumuza devam etmek istiyoruz.
En yakın rakibimiz Gs ile aramızda 5 puan fark varmış.. Ligte fena gitmiyoruz...
Bu arada Yönetim'den Antrenman tesislerinin geliştirilmesini talep etmiştim, onlarda lig arasında bitirmişler...
Bir sonraki mesajımda gelecek sezon için anlaştığım tam 8 oyuncuyu açıklayacağım....
Sentugo.
Lulinha'a kimmiş her maçta golü var? Profilini merak ettim doğrusu?
başarılar şampiyonlar ligini almak bu sene de nasip olmayacak ama uefa da taraftarı çoşturur
Lulinha şöyle birşey.. Daha 20 yaşında...
ŞL biraz zor daha zaten, Uefa'da da Bolton çıktı ama onu eleyeceğim.. Ondan sonrası rakiplere bağlı.. Şimdi gidip Arsenal gelirse ilerleyemem gibime geliyor...
Gelecek Sezon İçin Takıma Katılan Oyuncular
Gelelim maçların devamlarına...
Uefa Maçı Bolton
![]()
Sentugo.
ne kötü bi dil kullanıyosun kardeşim düzelt biraz şu dilini
Güzel gidiyorsun Bursasporumuzu Uefada en kötü çeyrek final oynatırsın artık![]()
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar bence bozuk, kötü bir Türkçe kullanmıyorum.. İdda eden varsa kariyerimi takip etmesin.. Zaten eğer bir yanlış anlaşılma olmuşsa da taytopcuoğlu açıklamış..
Uefa Finali bu seneki hedefim..
Yorumları eksik etmeyin.. Bir sonraki sezon, SoN Sezon![]()
Sentugo.
Liverpool'u elemen büyük başarı tebirkler
Futbolcu Bilgileri