1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: Bursaspor'la Amaç ŞL kupası

Hybrid View

Quote Originally Posted by juanov View Post
    tebrikler iyi bir iş başarmışsın bu valencia olayının benzeri bana da olmuştu lokeren kariyerimde monaco ankaragücü kariyerimde lyon beni elediği her sene şampiyon olmuştu avrupada gerçekten sinir edici birşey
    mehmeti nasıl bir sistemle oynatıyosun merak ettim profili düşmesine rağmen çok iyi oynamış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Türkiye Kupasını almam güzel şampiyon olman şahane olmuş. Valencia çok talihsiz bir kuradı gerçekten şampiyon olmuşlar zaten. Mehmet Yıldız hayatının baharını yaşıyor herhalde. Genç yetenekler bir hayli fazla ilersi için umutluyuz. Bu arada "trektör" değil "direktör" heyecandan oldu sanırım.
    Valla bende bi yanlışlık yapmışım Farkında bile değildim

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Bence teknik trektör'ü dalgasına yaptı ama traktör daha uygun olurdu FTK ve TSL için tebrikler seneye ŞL'yi istiyoruz
    Seneye ŞL Ben 5 sene içinde alırım dedim ama olmucak sanırım.. 6-7 sene içinde alıcam inşallah

Quote Originally Posted by juanov View Post
    tebrikler iyi bir iş başarmışsın bu valencia olayının benzeri bana da olmuştu lokeren kariyerimde monaco ankaragücü kariyerimde lyon beni elediği her sene şampiyon olmuştu avrupada gerçekten sinir edici birşey
    Oyunun hatası bu yaa. Bug bu

Quote Originally Posted by uAsamet1905 View Post
    mehmeti nasıl bir sistemle oynatıyosun merak ettim profili düşmesine rağmen çok iyi oynamış
    Abi bildiğin 4-4-2 sisteminde sağ forvette target man olarak kullanıyorum. Ayrıca o sezon penaltılarda ona attırmıştım.. Ve kornerlerde ön direkte duruyordu. Ve böylece her 3 kornerde bir gol atıyordu... İyi taktik...

Geçen sene yönetimden Stadyumu geliştirmesini istedim ama gerizekalı yerel meclismidir nedir izin vermiyor..

Transferler

Ve ilk bomba.. Geçen sene Wijnaldum'un yerine bir oyun kurucu almamız gerekiyordu.. Lulinha'yı takıma kattık. Bu adam sağ açıkta dahaverimli oluyormuş aslında ama ben daha önceden de bunu oyun kurucu olarak oynatmıştım..

İkinci bomba Kewell. Gereksiz ama bonservissiz bir transfer.. Sol kanatta çok mğkemmel bir yedek..

Çağrı Yarkın..

Uğur Demirok

Geleceğin en iyi kalecisi olacağına inandığım... hem kendim hem gözlemcilerimle baktığım daha çok genç ve özellikleri tam kaleci gibi olan bu herif kaleyi Sinan Bolat'tan seneye ya da bir sonraki sene alır bence..

Devre arası transfer listesinin resmidir arkadaşlar.. Oyunun başında kaydetmemişim.

Tüm bu oyunculardan sonra Hazırlık maçları..

Tr Süper Kupası

Bizimdir...

Ve merak edenler için Oyuncu Kadromu göstereceğim...
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri