Valla bende bi yanlışlık yapmışımFarkında bile değildim
Seneye ŞLBen 5 sene içinde alırım dedim ama olmucak sanırım.. 6-7 sene içinde alıcam inşallah
![]()
Oyunun hatası bu yaa. Bug bu![]()
Abi bildiğin 4-4-2 sisteminde sağ forvette target man olarak kullanıyorum. Ayrıca o sezon penaltılarda ona attırmıştım.. Ve kornerlerde ön direkte duruyordu. Ve böylece her 3 kornerde bir gol atıyordu... İyi taktik...
Geçen sene yönetimden Stadyumu geliştirmesini istedim ama gerizekalı yerel meclismidir nedir izin vermiyor..
Transferler
Ve ilk bomba.. Geçen sene Wijnaldum'un yerine bir oyun kurucu almamız gerekiyordu.. Lulinha'yı takıma kattık. Bu adam sağ açıkta dahaverimli oluyormuş aslında ama ben daha önceden de bunu oyun kurucu olarak oynatmıştım..
İkinci bomba Kewell. Gereksiz ama bonservissiz bir transfer.. Sol kanatta çok mğkemmel bir yedek..
Çağrı Yarkın..
Uğur Demirok
Geleceğin en iyi kalecisi olacağına inandığım... hem kendim hem gözlemcilerimle baktığım daha çok genç ve özellikleri tam kaleci gibi olan bu herif kaleyi Sinan Bolat'tan seneye ya da bir sonraki sene alır bence..
Devre arası transfer listesinin resmidir arkadaşlar..Oyunun başında kaydetmemişim.
Tüm bu oyunculardan sonra Hazırlık maçları..
Tr Süper Kupası
Bizimdir...
Ve merak edenler için Oyuncu Kadromu göstereceğim...
![]()
Sentugo.