Serdar Ali Çeliker'de başta öyle dedi ama sonra 'Bence kazansa da kaybetse de gider' dedi.
Fenerbahçe kazanır
Berabere sonuçlanır
D.Kiev kazanır
Serdar Ali Çeliker'de başta öyle dedi ama sonra 'Bence kazansa da kaybetse de gider' dedi.
Aragones yenildiğimiz taktirde istifa edeceğini söylemiş. Yenilmeyi hiç bu kadar istmememiştim.
Ola ki bi penaltı golüyle yendik Kiev'i ama iyi oynamadık.. O penaltı gol oldu diye kalacak mı yaniEğer öyle bir şey dediyse yensek de yenilsek de gider.. Çünkü bunu dedikten sonra kaldığı her saniye fenere daha çok zarar verir.. İnşallah 3-0 4-1 yeneriz de zirvede(!) bırakır aragones..
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Dün gece haberlerinde dinledim.Yıldırım kamptaki bütün oyuncuları stada çağırmış.Takımın ağır toplarıyla yaklaşık 1 saat konuşmuş.Aragones'e yardımcı olmalarını istemiş.
kıev macı mac olmaktan cıkıyor yavaas yavas ınanılmaz bır baskı var bu ne yahu belkı ısın cıddıyetını anlatmak amacıyla boyle seyler yapıyorlardır ama bence bu kadar fazla .. gecenın bı vaktı toplanmak falan bılmıyorum ..
sende haklısın osman ama kazanamazsak bıttık havasına gırıyor azız yıldırım belkı de kendını kurtarmaya calısıyordur kım bılır ?? sivasta mactan sonra taraftarların 'bızle ugrasma su takımı toparla' dıe bagırmasını da goz onunde bulundurursak ..
Herhalde yine uyduda şifreye girecektir Star Tv maç saati?
bence de drum bu kadar cıddıyken boyle balon haber yapmazlar.. evet şemsi uydularda sıfreye gırıyor.. en azından bızde oldu l'pool macında fener macını bılemem gercı ama
O zaman yanıldığımı kabul edip günahını aldıklarımdan özür diliyorum
Ama yinede bu davranışla Aziz Yıldırm kazanırsak ben konuştum kazandık diyecek kazanamzsak eksik olan yerlerimizi Ocak ayında halledeceğiz diyecek.
Bu arada yahu Şemsi seninde şu uydudan çekmediğin kalmadı yahu![]()
Aziz başkan zaten mayısta bırakıyor , artık Türk futbolu adına bişeyler yapacağını bir çok spor yazarı yazmıştı
Bugün bu kadar baskı olması bence iyi oldu.Hepimiz fazla diyoruz ama her maçtan sonra böyle gitmez demiyor muyuz?
Bekleyip görelim bakalım ne kadar etkileyecek!
Bugün Dinamo Kiev'i biraz daha yakından analiz etme fırsatı buldum.Öncelikle şunu söyleyebilirim,Fenerbahçe'nin şu görüntüsüyle bu maç çok zor geçecek.Fakat geçen seneki kimliğimizi hatırlarsak yenebileceğimiz bir takım Dinamo Kiev.Savunmalarında bazı zaaflar yaşadıklarını düşünüyorum,kanatları iyi kullanırsak gol ve goller çok rahat buluruz.Sivas maçı ilk 11'inin aynısı ile sahaya çıkacağız büyük ihtimalle,bir tek Edu hariç.
Hadi bakalım hayırlısı,güvenimiz sonsuz.Fakat alacağımız bir galibiyetle yaşadığımız bütün sorunların üzeri geçici süreliğine örtülecekse Kiev'den fark yiyelim daha iyi.Çünkü çözülmesi gereken çok ciddi sorunlar var.
Bu maça üst oynadım bakalım neler olacak
Stadın oradan geliyorum. Bir an maça gideyim diye düşündüm ve vazgeçtim şuanda pişmanım.![]()
fenerbahce maci için ayri bir bis var sanirim.
1gerisi0
Son bi saat heyecan dorukta haydi Kanaryam![]()
beyler arsenale gideceksek telsime gidelim
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bunu iyi bir konuşmak lazım Telsim uyar çünkü; en ucuz bilet oradan olacak.![]()
Keşke Volkan Babacan kalede olsaydı
Dün kalede olacağını söyleniyordu ama; büyük ihtimalle Volkan Demirel'in şampiyonlar ligi tecrübesi ön plana koyulmuştur. Bu aslında iyi oldu çünkü; Babacan'ın iyi performansı Volkan Demirel'i tetikler ve kaleyi koruması için daha iyi oynamasını sağlar.
Star Tv Galiba Biss'leri değiştirmiş ya ..:S
Sivas maçının ilk 11'inin aynı,bir tek Edu var farklı isim.Emre yine solda başlayacak.Bu maçta Bangoura'nın ismini sık duyabiliriz,zira Emre maç içinde çok içeri gittiği için R.Carlos o kanatta Bangoura ile başbaşa kalacak gibiVolkan Demirel
Gökhan Gönül-Lugano-Edu-R.Carlos
Selçuk-Maldonado
Kazım-Alex-Emre
Guiza
Kazanabilecek,yenebilecek güçteyiz.Artık bir yerlerden başlamamız gerekiyor ve o maç bu maç olacak.Aksi bir durumu düşünmek bile istemiyorum.