Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 50.00%
  • Berabere sonuçlanır

12 28.57%
  • D.Kiev kazanır

9 21.43%
1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Fenerbahçe - D.Kiev [ Şampiyonlar Ligi 2. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arogones'in istifa etmesi lazım.Onun yerine Antrenör takımı yönetir.En azından takımı tanıyordur.Böyle birşey yok.Böyle bir futbol yok.Topu ayağımızda tutamıyoruz.Koskoca Fenerbahçe'yi bu durumlarda görmek çok üzücü.İnşallah Fenerbahçe'miz en kısa zamanda düzelir.

Ayrıca taraftarlar Yönetim İstifa diye bağırınca Aziz Yıldırım Stadın ışıklarını kapattırdı.Bu ne yahu?Babasının takımımı?Acilen Aziz Yıldırım'ın bırakması lazım.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Ayrıca taraftarlar Yönetim İstifa diye bağırınca Aziz Yıldırım Stadın ışıklarını kapattırdı.Bu ne yahu?Babasının takımımı?Acilen Aziz Yıldırım'ın bırakması lazım.
    Bu taraftar değil miydi "büyük başkan!" diyen, ya gerçekten anlam veremiyorum bir anda asıp kesmenize. Başarı varsa herkesin, yoksa suçlu yönetim? Fenerbahçe'li olmasam da; Aziz Yıldırım'ı sevmesem de biraz haksızlık ediyormuşsunuz gibi geliyor bana...(kimsenin cevap vermesine görek yok benim görüşüm)

Valla kuralar çekildiğinde Fenerbahçe'nin 10 puan civarı toplayacağını düşünüyordum ama oynanan oyunla zor gözüküyor. Fenerbahçe'nin ligdeki puan kayıpları hoşuma gidiyor ama Avrupa için biran önce düzelmesi gerekiyor. Ne diyeyim umarım düzelirler...

Mesaj Yetkileri