Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 50.00%
  • Berabere sonuçlanır

12 28.57%
  • D.Kiev kazanır

9 21.43%
Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 242 sonuç

Konu: Fenerbahçe - D.Kiev [ Şampiyonlar Ligi 2. Maç ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arogones'in istifa etmesi lazım.Onun yerine Antrenör takımı yönetir.En azından takımı tanıyordur.Böyle birşey yok.Böyle bir futbol yok.Topu ayağımızda tutamıyoruz.Koskoca Fenerbahçe'yi bu durumlarda görmek çok üzücü.İnşallah Fenerbahçe'miz en kısa zamanda düzelir.

Ayrıca taraftarlar Yönetim İstifa diye bağırınca Aziz Yıldırım Stadın ışıklarını kapattırdı.Bu ne yahu?Babasının takımımı?Acilen Aziz Yıldırım'ın bırakması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takımda istek, arzu,heyecandan eser yoktu.Allahtan adamlar ürkek oynadı da gol yemedik.Maçın özet cümlesi ise ''Kaleyi bulan ilk şutu 74.dakikada atabildik.'' bunun üstüne ne söylenebilir ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken Uefa'yı da zora soktuk.İngiltere'deki Arsenal maçını düşünemiyorum.Bu oyun anlayışı sürdükçe ligde de şampiyonluk hayal gibi görünüyor.Türkiye Kupası'na önem vermeliyiz.Takımda da yönetim dahil olmak üzere birtakım değişikiliklere gidilmeli.

Güiza,Lugano,Alex üçlüsüne bu akşam Gökhan da katıldı yazık olan oyuncularımız bunlar iyi oyunlarının karşılığını alamıyorlar.Gökhan bence eski formunu bu maçla bulmuştur.

Uğur Boral'ı 85.dakikada oyuna almanın mantığını da çözemedim.5 dakikada belki top ayağına bile değmeyebilirdi.
    Last edited by fmsmyrna : 01.Ekim.2008 at 01:16

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ya beyler baska konusalacak sey yok mu f ile b ile onu konusalım
    bu takım 3 Mayıs 2008'de Stanford Bridge ' de Chelseaye kök söktürüp yarı finalden dönmedi mi neler oldu bu takıma ah Zico ah gittiğinde nasıl üzüldüm senin değerini anlamayanlar,sana stajyer diyenler utansın.70 yasındaki usta teknik adam(!) Selcuk ve Maldonadoyla oynuyor Emre'yi sola hapsediyor 76.dkya oyuncu değiştirmiyor.Uğur gibi bi adamı 85 te alıyor resmen gitmek istiyor dede ne sen üzül ne biz git dede git.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal Arsenal Arsenal.

Bakın 3 kere Arsenal dedim.İnşallah Arsenal maçında 3 olmaz.Bu gidişle Arsenal bizi yer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi G grubu, ikinci maçında 0-0 berabere kalması Şükrü Saracoğlu’nda ortamı gerginleştirdi.

Bir grup taraftar, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimini istifaya davet ederek protesto etti. Bu gruba karşı çıkan bir diğer taraftar grubu ile aralarında çıkan kavgada ise yumruklar konuştu.

Emniyet güçleri olayları yatıştırabilmek için müdahale etmek zorundan kaldılar. Olaylar yaklaşık 15 dakika kadar sürdü. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ışıklar kavga ve protesto nedeniyle erken kapatılırken daha sonra ışıklar tekrar açıldı, Aziz Yıldırım ve yöneticiler sahaya indi ve oradan dışarı çıkarak sahayı terk etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Porto ya 4 atan Arsenal bizi şiş kebaba çevirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alex yıne buyuk topculugunu?? gosterdı .. cok aranacak bu ıkı puan ılerdeee ..

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Ayrıca taraftarlar Yönetim İstifa diye bağırınca Aziz Yıldırım Stadın ışıklarını kapattırdı.Bu ne yahu?Babasının takımımı?Acilen Aziz Yıldırım'ın bırakması lazım.
    Bu taraftar değil miydi "büyük başkan!" diyen, ya gerçekten anlam veremiyorum bir anda asıp kesmenize. Başarı varsa herkesin, yoksa suçlu yönetim? Fenerbahçe'li olmasam da; Aziz Yıldırım'ı sevmesem de biraz haksızlık ediyormuşsunuz gibi geliyor bana...(kimsenin cevap vermesine görek yok benim görüşüm)

Valla kuralar çekildiğinde Fenerbahçe'nin 10 puan civarı toplayacağını düşünüyordum ama oynanan oyunla zor gözüküyor. Fenerbahçe'nin ligdeki puan kayıpları hoşuma gidiyor ama Avrupa için biran önce düzelmesi gerekiyor. Ne diyeyim umarım düzelirler...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Pendik faciasında bile bu kadar kızgın değildim ya mesaj sayacı kaldırıldı iyi ki bütün duygularım buraya yansıyacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence tam 10 puan toplayacağız.. Sabır sabır sabır..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım'a taraftarın kızma sebebi başarısızlığın üstünü örtmeye çalışmasıdır.Kaç senedir başkanlık yapıyor iyi işlerinde taraftar arkasında oldu ama kötü yaptığı işleri de görmemezlikten geliyor eleştiri kabul etmiyor.Bu yönü çok yanlış bence.Taraftar maçın sonlarında bu oyuna rağmen'Yenilsen de yensen de...'diye bağırıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Bence tam 10 puan toplayacağız.. Sabır sabır sabır..
    SAbır diyorsun ama Sabrımız taştı artık.Sen Dinamo yu evinde yenemiyorsun.Porto'yu,Arsenal'i nasıl yeniceksin?

Bence Aragones istifa etmeli.En azından onuruyla bıraksın.

Ayrıca Aziz Yıldırım'a gelince taraftar ikiye bölündü.Tamam Çok akıllı biri Fenerbahçe'ye çok para kazandırdı.Ama hoca konusunda çok kötü.Şu ana kadar kimleri getirip kimleri kovduğunu unutmadık.Rıdvan'ı 8 hafta sonra kovduğunu unutmadık.Scolari,Carlos Alberto F.,Capello derken Zico geldi ve oda 2 sene başında durdu ve başarılı olmasına rağmen kovuldu.35'lik yıldızları getirip millete ben büyük transfer yaptım diyecek birisi.Eto'o,Henry,Drogba derken,Carlos'tan bile daha ünlü oyuncu getireceğim derken gitti Güiza'yı getirdi.

Kusura bakmayın ama bu benim düşüncem LÜTFEN saygı duyun.Aziz Yıldırım artık Fenerbahçe'ye zarar vermeye başlamıştır ve acilen bırakması lazım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Maçtan sonra Aragones:

"Rakipten daha istekli olan, kazanmaya yaklaşan ve hak eden bizdik. Oyuna hakim olan da bizdik ve onlara fazla şans vermedik. Arsenal'in kazanması bizim için iyi bir gösterge ama biz de maçlarımızı kazanmak için oynamaya devam edeceğiz. Çok net 3 gol pozisyonu bulduk ama onları değerlendiremedik, sergilediğimiz oyundan memnunum. 3 ay gibi kısa bir süredir görevdeyim, elimden geleni yapıyorum ve çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz"

..alıntıdır..

Anlaşılan aragones yine farklı maç izlemiş...Oyundan memnunum dedi..Daha önce hiç futbol maçı izlemesem inanıcam..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

sergilediğimiz oyundan memnunum.
    bende memnunum.. anadolu takımlarından kötüyüz.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç sırasındaki surat ifadeleri ve hareketleri oyundan memnun olup olmadığını belli etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3 ay gibi kısa bir süredir görevdeyim, elimden geleni yapıyorum ve çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz
    Yakındır Aragones ile yollar ayrılır. Adamın konuşmasından belli. Savunma moduna girmiş. Kovsalar diye bakıyor sanırım. 2. Del Bosque vak'ası olacak Türkiye adına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aragones'in konuşmasını ben de hayretler içinde izledim.. Yanlışlıkla Arsenal - Porto maçını izlemiş olmalı..

Ancak ses etmek için 1-2 maç daha beklememiz gerekli diye düşünüyorum.. Aragones yanlışından dönecektir.. Tıpkı Zico'nun ilk yılı gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Porto maçında daha net pozisyonlar bulmuştuk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bunak dede sen neyi hak ettin be neyi hak ettin la bunu kovsunlar dönüş bileti benden ya.
    Geçen sene çeyrek final oyna şimdi D.Kievi yeneme sonra sabır bekle o iş yaş.
    Hatırlatırım 2 yıl önce biz bu takıma elenmiştik ve yine aynı sesler çıkmıştı ancak 1 yıl sonra ayakta alkışlar olduk.. Neden bu kadar sabırsızız anlamıyorum gerçekten..

Ferguson ManU ya ilk geldiğinde takım uçtu mu? yada Arséne gelir gelmez takımı uçurdu mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok komik bir takımız kimin ne yaptığı belli değil Herkes kendi halinde takılıyor falan filan Eğer bugün bu durumdaysak bunun en büyük sorumlusu çok bilmiş başkanımızdır Aragones filan hikaye Aragones'in yerine Ahmet Mehmet olsa Selçuk isabetli pas mı yapacak ? Maldonado top mu kapacak ? Edu topu doğru mu uzaklaştıracak ? Eldeki malzeme bu yapacak fazla bir şey yok Aziz Yıldırım maçtan sonra protokolu terk ediş şekli her şeyi anlatıyor bence Bu sene Fenerbahce için bitmiştir Ocak ayında çok büyük yenilikler olmazsa ilk 4e zor gireriz Avrupa'dan zaten elendik Geçmiş Olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hatırlatırım 2 yıl önce biz bu takıma elenmiştik ve yine aynı sesler çıkmıştı ancak 1 yıl sonra ayakta alkışlar olduk.. Neden bu kadar sabırsızız anlamıyorum gerçekten..

Ferguson ManU ya ilk geldiğinde takım uçtu mu? yada Arséne gelir gelmez takımı uçurdu mu?
    Verdiğin örneklere bakarmısın bi Ferguson ve Arsene Wenger.O adamlar gençlerle yola çıktı amacları geleceğe yatırım yapmaktı ör:Giggs,Scholes,Henry vs. ama bizde 35lik R.Carlos var en genç adam Kazım 21 yasında yani anlık basarı istiyoruz...1)Türk halkı,taraftarı,basını sabırlı değildir olamaz zaten.2)Transfere 50 mn € harcandı adam gibi bi ön libero alamadılar. 3)Geçen sene yarı finalin kapısından dönmüşüz şimdi takım kaleye gidemiyor kendi sahasında.
    4)Zaten 15 senedir Avrupa'da basarı için sabrediyorum...Sabır tası oldum
    Yönetim Luis Aragonesi takımın basına getirerek kendi bombasının pimini çekmiştir.4 yıl önce Bjknin yaptığı hatayı yapmıstır.Herkese geçmiş olsun ben gideyim Feneriumdan bi forma alayım ee Aragonesin tazminatına katkıda bulunmak gerek...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neden hep geçmişe takılıyorsunuz anlamıyorum Mahmut Uslu dahil olmak üzere yok geçen sene bu zamanlar 8 puanımız varmuışta yok lige kötü başlamışızda Aziz Yıldırım değil miydi "başarısızlıklar Fenerbahçe'nin geleneği olamaz" diyen ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Başarısızlık durumunda Aragones'e tazminat ödenmeyecek... Eğer sırf bunun için o kutsal formayı alıyosan hiç alma.. 4-5 maç kötü gitti diye de Fenerbahce tarihinin en başarılı başkanını göndermeye de kalkmayın.. bugün maç sonrasında yapılanlar takıma yarar değil daha çok zarar verir..

Bu dediklerim de tecrübelerle sabittir..

Ayrıca sabırsız değiliz diyosun da.. Aklıma ne geldi? Lig başlayalı 5 hafta oldu.. Acaba kaç takım T.D değiştirdi bi araştır istersen..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Maçtan sonra Aragones:

"Rakipten daha istekli olan, kazanmaya yaklaşan ve hak eden bizdik. Oyuna hakim olan da bizdik ve onlara fazla şans vermedik. Arsenal'in kazanması bizim için iyi bir gösterge ama biz de maçlarımızı kazanmak için oynamaya devam edeceğiz. Çok net 3 gol pozisyonu bulduk ama onları değerlendiremedik, sergilediğimiz oyundan memnunum. 3 ay gibi kısa bir süredir görevdeyim, elimden geleni yapıyorum ve çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz"

..alıntıdır..

Anlaşılan aragones yine farklı maç izlemiş...Oyundan memnunum dedi..Daha önce hiç futbol maçı izlemesem inanıcam..
    Bence güzel konuşmuş, böyle futbolculara karşı en güzel cevap bu olurdu. Takımda bir tek guiza koşuyor. Diğerleri nerede? Biraz pres yapınca nasılda etkisini gösteriyor Bu oyuncuların çoğu geçen sende bu takımdaydı. O zaman oynanan futboldan bu zamana ne değişti? Sevilen Zico gitti yerine disipliniyle futbolcuların korkulu rüyası Aragones geldi. Sen sevilen bir adamı gönderip disiplin abidesi aragonesi getirirsen bazı şeyler ters gideceği riskinide almış olursun ki bu risk şu anda Fenerbahçenin içerisinde bulunduğu durum. Belliki oyuncular oynamak istemiyor... Tabi Aragones'inde hataları yok mu.. var.. eldeki malzemeyi kullanma biçimi veya buna müdehalelerde sıkıntıları var..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Aragones hiçte iyi ve zeki bir teknik direktör değil.nie mi???

İspanya da orta saha nın ortasında iniesta ve xavi vardı bunlara ön libero da diyebiliriz.o takımı kim yönetse şampiyon olur,bu büyük bir başarı değil.bugün ne yaptı???kendi evinde grubun en güçsüz takımıyla oynuyorsun,4 lü defansın önünde selçuk ve maldona do yu oynatıyorsun..bugün kime sorsanız bu ikilinin hücumda etkili olamayacağını söyler.ama aragones bunu anlayamıyor,çünkü maçı bile izlemekten aciz.dk 70 i geçmiş takım kötü,tek gol ümidi alex,oyundan alıyorsun.bu adam kaç kulüpte başarılı olmuş?ne yapmış?bu kadar paraya yazık,o nun 6 da 1 ine yerli bir teknik direktör getirseniz bu takım daha iyi olur.çok eksiği varmış takımın,ne olacak onlar gelince?deivid bir maçta 4 gol mü atacak?wederson senelik 50 asist mi yapacak?yazık,fb li olmamama rağmen üzülüyorum.taraftara yazık çok daha iyisini hak ediyorlar.sabırmış.fb nin yapacağı tek şey bu adamı kovmak,malzemeciye filan bıraksınlar o daha iyi yönetir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya arkadaşlar bir kez daha soruyorum Aragones olmasında Dünyanın en iyi hocası olsun aklınıza kim geliyorsa ... Maldonado "bu"dur Ferguson gelse Maldonado Vieira filan mı oalcak ? Selçuk Kazım Uğur "bu" yani anlamıyorum Dünyanın en iyi teknik direktörü gelse bunlar çok mu farklı oynayacak ? Elde malzeme yok aşçı ne yapsın ? Ha tabiki Aragones'in çok büyük yanlışları var 3 aydır herkes bunları konuşuyor zaten bir de olayın bu yönüne bakın Adamın elinde Senna İniesta varda oynatamıyor mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Başarısızlık durumunda Aragones'e tazminat ödenmeyecek... Eğer sırf bunun için o kutsal formayı alıyosan hiç alma.. 4-5 maç kötü gitti diye de Fenerbahce tarihinin en başarılı başkanını göndermeye de kalkmayın.. bugün maç sonrasında yapılanlar takıma yarar değil daha çok zarar verir..

Bu dediklerim de tecrübelerle sabittir..

Ayrıca sabırsız değiliz diyosun da.. Aklıma ne geldi? Lig başlayalı 5 hafta oldu.. Acaba kaç takım T.D değiştirdi bi araştır istersen..
    Forma konusunda cevap vermeyim olay uzar gider ama gerçekten objektif açıdan bakmıyorsun.Sorun puanda değil anlasana kaleye gidememe de pozisyon bulamamada kötü futbolda....Sen la ligada 27 gol atan adama pozisyon yaratamıyorsan suc kendi sahanda rakip 9 kişi kalmadan gol atamıyorsan suc bizde mi bırak da isyan edelim
    Baskanla alakalı olan durum da su Fenerbahcenin baskanlık koltuğunu sahiplenmesinde kendisinden baska kimseyi görmemesinde bi inat uğruna Zico'yu yollamasında.
    İbrahim Kutluay gibi yürekten bi Fenerbahceliliyi kulübe sokmamasında zaten bu olayı duyunca baskana karsı tavrım iyice netleşti.
    Kocaelisporun teknik direktörü değişti galiba bunu hatırlıyorum sadece...Ama Aragones bu takımın teknik patronu kaldıkça yazıklar olsun demeye devam edeceğim....

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

evet çok farklı olacak.onlar oynamayacak çünkü.maldona do,tamam çokta kötü değil.ama sen bu adamın yanına selçuk u koyarsan hücum gücün filan kalmaz.ikisi de aynı tip oyuncu.sen arsenal le deplasmanda oynarsın,ikisi beraber oynar tamam dersin,savunmayı düşündü.bugün beraberlik yeterli mi fb için???

peki o aragones in takımı bugün ne yaptı??taktik anlamda.neydi amacı gol atmak mı yememek mi?atmaksa kimle veya nasıl?eğer gol yememekse tek amacı,o zaman ulaştı amacına.arkadaşım var fbli,çocuk daha yeni 150 lira verdi şapka tshirt aldı.bunlara yazık değil mi?takımı ne yaptı o nun için?çok güzel oynarsın da kaybedersin,ya antreman maçından fakı neydi?aragones in maç filan izlediği yok,3 net pozisyon diyor.taçlardan filan bahseidyor herhalde.bu adamın elle tutulur bir yanı yok.elinde iniesta senna yok,ama o hala var sanıyor.geçen sene zico nun elinde var mıydı bunlar?aslında yüklenmekte saçma buna,yaşı gelmiş 70 e,uyuyup kalacak kulübede.11 e kadar beklesin sonra gidip yatsın bence,olsa da birşey farketmiyor ne de olsa...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    evet çok farklı olacak.onlar oynamayacak çünkü.maldona do,tamam çokta kötü değil.ama sen bu adamın yanına selçuk u koyarsan hücum gücün filan kalmaz.ikisi de aynı tip oyuncu.sen arsenal le deplasmanda oynarsın,ikisi beraber oynar tamam dersin,savunmayı düşündü.bugün beraberlik yeterli mi fb için???

peki o aragones in takımı bugün ne yaptı??taktik anlamda.neydi amacı gol atmak mı yememek mi?atmaksa kimle veya nasıl?eğer gol yememekse tek amacı,o zaman ulaştı amacına.arkadaşım var fbli,çocuk daha yeni 150 lira verdi şapka tshirt aldı.bunlara yazık değil mi?takımı ne yaptı o nun için?çok güzel oynarsın da kaybedersin,ya antreman maçından fakı neydi?aragones in maç filan izlediği yok,3 net pozisyon diyor.taçlardan filan bahseidyor herhalde.bu adamın elle tutulur bir yanı yok.elinde iniesta senna yok,ama o hala var sanıyor.geçen sene zico nun elinde var mıydı bunlar?aslında yüklenmekte saçma buna,yaşı gelmiş 70 e,uyuyup kalacak kulübede.11 e kadar beklesin sonra gidip yatsın bence,olsa da birşey farketmiyor ne de olsa...
    Alex'in olduğu bir takımda tek ön libero ile oynamayı mı düşünüyorsun ? Hemde sakat bir Alex oynarken ? Selçuk oynamıyor tamam kim oynayacak Burak ? İlhan ? Ali Bilgin ? Bunlar mı bize maç kazandıracak

Ben Aragones'i filan savunmuyorum ama Bazı gerçekleri görmek gerekir en büyük suç bu takımı kurandadır bu kadro ile Olmaz olmuyor olmayacak

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri